canım biz den ikişer tüp kan aldılar biri kromozomlar içindi sanırım biride kan pıhlaşması için.eşim içinde başka birşeye baktılr.ben hiç hamilelek yaşamadım ama ilk denemem de tutmamıştı şimdi ikinci için aklımızda kalmasın herşeyi yaptıralım dedik...hatta bunu kendi dr istemedi testi yaptırdığım yerdeki dr bakalım dedi iyikide bakmışlar...cumertesi merkeze gidicez bakalım inşallah nur hn da olumlu şeyler söyler....canım kromozom testini sanada yaptılar mı, kan pıhtılaşması da o aynı alınan kan içinde mi bakılıyor yoksa ayrıca mı istediler? sen daha önce hiç hamile ladın veya düşük yaptın mı?kan pıhtılaşması zor ama doktor önlemini alıyor iğne ilaç vs. kullanıyorsun.allah da yardım ederse bebeğini kucağına alırsın inşallah.
benden de kromozom testi istediler diğer denemeye kadar ama daha yaptırmadım.pıhtılaşmayla ilgili bişey istenmedi.daha önce biçok test yapılmıştı onların içinde var mı acaba?eğer daha önce hiç hamile kalamadıysan pıhtılaşmanın pek önemi yok bence başka yönlerden daha dikkatli davransınlar,ama düşükler olduysa nedeni o olabilir
teşekkür ederim...inşallah herşey yolunda giderrr...dularınız eksik etmeyinn....zeynep kamilde yaptırdım tıbbi genetik bölümünden randevu alıp gidebilirsiniz kızlarr...sonuçlarda 18 gün sonra çıktıııcanım öncelikle geçmiş olsun kan pıhtılşmasını önceden bilisiyosun artık çaresi var benimde kromozom testi yaptırmalıyım nerde yaptırdın
çok sağ ol canımmmm inşallah herşey iyi olacak öyle umut ediyorum dualrını eksik etmeee....senin bebişler nasıl canım kanama devam ediyormu dinlenmeye çalış bol bolllkromozom testlerinin temiz çıkması çok güzel :). kafan rahatlamıştır. kan pıhtılaşması için doktorun mutlaka uygun ilacıda verir onuda çözersiniz.Şimdiden Allah yardımcın olsun.en kısa zamanda yavruna kavuşursun inşallah.
s.a arada sirada olsada burayida okuyodum burayi simdi 150 sayfadayim amacim bilgi edinmek sanirim bizde bu merkeze basburacaz allah emek zyani vermesin bi kizim 10 düsügüm var bende kromozon sorunu var nasipde evlet varsa allahin izniyle pgt yöntemiyle olacak insalllah elimiz bos dönme yiz
sanirimmutage arkadasdi coksükür ki kromon problemin cikmamis pihtilasma agir tablo degil belki genetik kadar
bende dün kan verdim pihtilasma icin
dr nur hanim nasil biri
allah yardımcınız olsunnn gerçekten zor şeyler yaşamışsın 10 düşük allah sabır versinnn
ben nur hn bir kere gördüm çokda sevdim bu cumartesi ikinci görüşmem olcak...burdan okuduğum yorumlar sayesinde ona gittim bende çok sıcak geldi bana...inşallah önce allahın sonrada onun sayesinde bebeğime kavuşmayı umut ediyorummm