Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhabalar canım hosgeldın.benımde esım 2 sene once varıkosel amelıyatı oldu bendede pko vardı aralık 2011 de memorıala basvurduk.ılk denememızdı bırcok aksılıge ragmen(doktorların elınde olmayan,vucut yapısıyla felan ılgılı)yınede bırıcık kızımız oldu suan hamıleyım ekım 3 de dogum yapıcam ınsallah.tutmasa bıle sonuna kadar orda denıycektım ben.süer bır ekıp aglayarak gıttıgım hastaneden kahkalarla cıkıyordum ben..yınede tercıh senın..

verdiginiz cvplar icin cok cok tesekkur ederim ongorusme icin hangi doktoru tavsiye edersiniz peki? Birde ongorusme ucretlimi :26:

verdiginiz cvplar icin cok cok tesekkur ederim ongorusme icin hangi doktoru tavsiye edersiniz peki? Birde ongorusme ucretlimi :26:

ben on gorusmeyi dr. semra hanim'la yapmistim, onun ucreti biraz fazla sanirim digerlerinden (250 yanilmiyorsam). yani ultrason vb tarzi seylere bakiyorlar. bu baslikta okudugum kadariyla dr. nur hanim'i cok tavsiye eden var, ben sahsen hic rastlamadim kendisine.

tedavinde guzel sonuclar alirsin ins.

kizlar selam herkese, iyisinizdir umarim.

slm kızlar çıkmadan bi bakayım dedimmmm
ben yokken gelmişsiniz hepinizzzzz
benim dr nur hn..bende topikde en çok onun adı geçtiği için oan gittim çok da sıcak geldi banabiz ön görüşmeye gittik ücretli değildi bildiğim kadarıyla nur hn la konuştuktan sonra seni bi muayane etmek istiyorum dedi bende tamam dedimmm...sonra çıkarken testleri falan sormak için kasaya gittik hemen hemşirede geldi yanımıza dediki muayane ücreti yokkkkkkbu cumartesi de test sonuçları göstermeye gittik yine para alınmadı tedaviye başladığımız zaman alırlar belkiiii....

ne mutlu sana canım. bizden 325 aldılar yaw. herkes 250 diyor . kazıklandık mı acaba :26::26::26:

Nur Hanım'ın ismini verir çoğunluk :) Öngörüşmeyi yaptığın doktor seni takip edecek doktor oluyor, tabi başkasını istersen belirtebilirsin. Öngörüşme ücretsiz.

Tedavi başında 500 euro alınıyor canım. Geri kalan ücreti de opu günü alıyorlar.

ne mutlu sana canım. bizden 325 aldılar yaw. herkes 250 diyor . kazıklandık mı acaba :26::26::26:

Semra Hanım'ın muayene ücreti diğer doktorlarınkinden biraz daha pahalı. Ücret doğru :)

bizede fiyatı 2000 euro 1000-1500 tl arası ilaçlar dediler...yanlız temmuz ayında zam olacak dediler geçen cumartesi gittiğimizde ama siz haziranda başvurduğunuz için size bu fiyattan olacak dedilerrrrrr

bizede fiyatı 2000 euro 1000-1500 tl arası ilaçlar dediler...yanlız temmuz ayında zam olacak dediler geçen cumartesi gittiğimizde ama siz haziranda başvurduğunuz için size bu fiyattan olacak dedilerrrrrr

Zam mi?Cok basit paralar yaa...Cozum getirilmeli ,evlat hasretiyle yanan anne adaylarida dusunulmeli.cok yetersiz,desteksiz...bizler borc harc denklestirip tedaviye basliyoruz amaaa imkani olamayip ozlemle yasayan cok insan var..Artik eskisi gibi degil normal yolla gebe kalamayan kisi sayisi artti ve buna cozum bulunmali...Biri beni durdursun

Son düzenleme:

çok doğru diyorsun canım ama kimsenin bunu düşündüğü yok herkes para delisi olmuş bunu çözmesi gereken merkezler değilll....devlet başka şeylerle ilgileneceğine buna bir çözüm bulsun ben tek embriyo transferinede çok karşıyımmm 2 olsaydı eğer insanlar belki birincide yada ikincide hamile kalırdı...
ne bizim duygularımız..ne piskolojimizi... ne de bu işlere bu kadar para verdiğimizi hiç bir şeyi önemsimiyolarrrr

çok doğru diyosun canım.hem maddi hem manevi açıdan yıpranıyoruz.ben bu tedaviye başlamadan önce tamam maddiyatı da düşündüm ama işin bi de manevi kısmı vardı.hep aklımdaydı ya tutmazsa nasıl başa çıkarım diye.şükür allaha kısmet etti.ama defalarca deneyip sonuç alamayanlar var.hem maddi hem manevi yıpranan çok arkadaşımız var.merkez fiyatları arttıkça bu insanlar nasıl deniycekler yeniden.

canımm nasılsınızzzzzzzzz bakalımmm keyfiniz yerinde mi

işlem 2000 euro,yapılacak ekstra işlemler ve ilaçlar hariç. 0212.314.66.66 bu tel no'dan öğrenebilirsin. ben de tel.de görüşüp öğrendim fiyatları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…