Merhaba hanimlar. Araniza benide alirmisiniz
1.5 seneden beri korunmuyoruz hic gebelik gerceklesmedi. Esim geçen sene eylul ayinda yani 10 ay once tek tarafli varikosel ameliyati oldu. Su an tup bebek merkezi arayisi icindeyim. Ramazandan sonra baslamak istiyorum kismetse. Memorial kafamdaki siralamada en basta. Daha sonra acibadem ve bahceci klinigi. Umut tup bebek merkezinden baska biryerle gorusmeye gitmedim. Size danismak istedigim memorial erkek faktorundemi iyi bayan faktorundemi simdiden cvplariniz icin tesekkur ederim
verdiginiz cvplar icin cok cok tesekkur ederimongorusme icin hangi doktoru tavsiye edersiniz peki? Birde ongorusme ucretlimi :26:
slm kızlar çıkmadan bi bakayım dedimmmm
ben yokken gelmişsiniz hepinizzzzz
benim dr nur hn..bende topikde en çok onun adı geçtiği için oan gittim çok da sıcak geldi banabiz ön görüşmeye gittik ücretli değildi bildiğim kadarıyla nur hn la konuştuktan sonra seni bi muayane etmek istiyorum dedi bende tamam dedimmm...sonra çıkarken testleri falan sormak için kasaya gittik hemen hemşirede geldi yanımıza dediki muayane ücreti yokkkkkk bu cumartesi de test sonuçları göstermeye gittik yine para alınmadı tedaviye başladığımız zaman alırlar belkiiii....
ne mutlu sana canım. bizden 325 aldılar yaw. herkes 250 diyor . kazıklandık mı acaba :26::26::26:
vallahi şanslımıyız değilmiyiz bilmiyorum tedaviye başlayınca öğrenicezzz bakalımmmmm...sen nur hn ma gidiyorsun canım semra hn ücreti çok pahallıymışş diye biliyorummmm:26:
verdiginiz cvplar icin cok cok tesekkur ederimongorusme icin hangi doktoru tavsiye edersiniz peki? Birde ongorusme ucretlimi :26:
slm kızlar çıkmadan bi bakayım dedimmmm
ben yokken gelmişsiniz hepinizzzzz
benim dr nur hn..bende topikde en çok onun adı geçtiği için oan gittim çok da sıcak geldi banabiz ön görüşmeye gittik ücretli değildi bildiğim kadarıyla nur hn la konuştuktan sonra seni bi muayane etmek istiyorum dedi bende tamam dedimmm...sonra çıkarken testleri falan sormak için kasaya gittik hemen hemşirede geldi yanımıza dediki muayane ücreti yokkkkkk bu cumartesi de test sonuçları göstermeye gittik yine para alınmadı tedaviye başladığımız zaman alırlar belkiiii....
ne mutlu sana canım. bizden 325 aldılar yaw. herkes 250 diyor . kazıklandık mı acaba :26::26::26:
fiyatlar nasıl acaba memorial d
bizede fiyatı 2000 euro 1000-1500 tl arası ilaçlar dediler...yanlız temmuz ayında zam olacak dediler geçen cumartesi gittiğimizdeama siz haziranda başvurduğunuz için size bu fiyattan olacak dedilerrrrrr
Zam mi?Cok basit paralar yaa...Cozum getirilmeli ,evlat hasretiyle yanan anne adaylarida dusunulmeli.cok yetersiz,desteksiz...bizler borc harc denklestirip tedaviye basliyoruz amaaa imkani olamayip ozlemle yasayan cok insan var..Artik eskisi gibi degil normal yolla gebe kalamayan kisi sayisi artti ve buna cozum bulunmali...Biri beni durdursun
Zam mi?Cok basit paralar yaa...Cozum getirilmeli ,evlat hasretiyle yanan anne adaylarida dusunulmeli.cok yetersiz,desteksiz...bizler borc harc denklestirip tedaviye basliyoruz amaaa imkani olamayip ozlemle yasayan cok insan var..Artik eskisi gibi degil normal yolla gebe kalamayan kisi sayisi artti ve buna cozum bulunmali...Biri beni durdursun
canımm nasılsınızzzzzzzzz bakalımmm keyfiniz yerinde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?