Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

selam arkadaşlar bende bu testleri tedavi öncesinde yaptırmadı ama geçenlerde yakın bir akrabamızın arkadaşının çocuğu hastaymış. Ben onlarla görüşemedim test sonucu çıkanakadar. Yani daha sonra korkmak, tedirgin olmamak için tedavi öncesi test yaptırın bence. Ama isterseniz doktorlarınıza sorun arkadaşlar. benden size tavsiye.

bizede fiyatı 2000 euro 1000-1500 tl arası ilaçlar dediler...yanlız temmuz ayında zam olacak dediler geçen cumartesi gittiğimizde ama siz haziranda başvurduğunuz için size bu fiyattan olacak dedilerrrrrr

Neye zam yok ki buna da olmasın Ne kadar olacağını söylediler mi peki canım?

Aynen canım. Durumlar vahim maalesef. Halimize binlerce şükür. Dediğin gibi borç harç bir şekilde hallediyoruz peki ya borcu bile bulamayanlar... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Çok şükür canım. Sen de iyisin inş. Minik adamın nasıl? Öp benim için

Canım sana bir şey soracağım. Bugün doktordaydım. Bayağı bir tahlil yaptıracağız. Kromozom analizi, trombofili paneli ve bazı tetkikler daha bir de rahim filmi. En korktuğum kısım bu rahim filmi. Hastaneden fiyat aldık, hepsi 5 bin civarı denilince ben oldum Zeynep Kamil'de sen neler yaptırmıştın? Bir de sonuçlar ne kadar sürede çıkmıştı?

slm canım zamla ilgili bir miktar söylemediler ama geçen sene 100 euro yapmışlardı bu senede aynı olur inşallahhhhh bu işin sonu ne olacak bilmiyorummm maddi açıdan her geçen sene hafiflemesi lazımken daha fazla zam yapıyorlar...allah yar ve yardımcımız olsunnnn

hiç şaşırmadım canım bu fiyatı memorıalin test fiyatları çoooookkkk pahallı en son gittiğimde nur hn kan pıhtılaşmasıyla ilgili başka testlerde istedi dedim ya onlar 1100 tl istedi burda başka özel yapan bi yerde 340 istedi...bence sen de zeynep kamilden randevu al canımmm tıbbı genetik bölümündennn sabah saatine alırsan iyi olur aynı gün kanı veririsinnn...bütün genetik testleri yapıyo canım orası bildiğim kadarıyla ki zaten oranında inferlite bölümü var tüp bebek de yapılıyor yani...sen istedik kağıdınla gidiyorsun orda dr da seni durumunu dinliyo işte hiç sıkıntı yaratmıyor yani canım randevu saatinden önce gidersen de alıyorlar çok kalabalık olmuyo...benim genetik testler 18 gün sonra çıktı
inşallah sende bir kr vermeden halledersin canımmmm....

rahim filmi içinde de tavsiye edebileceğim bir yer var canım radyomar fındıkzade de gerçekten çok iyi bir yer ben geçen sene yaptırdımmm inan ki normol jinekoloji muayanesinden hiç bir farkı yok hatta topiğide var bak oku oraya gidenleri hepsi aynı şeyi söyleyecekkk işte fiyatı biraz fazla ama seni dr nun gönderdiğini söyle dr adını falan söyle o zaman daha uygun fiyata yapıyolarmış..ben 330 tl ye yaptırdım ama ben kendim geldim dedim bi arkadaşımı bu dr gönderdi beni deyince 250 tl ye yapmışlarrr

Sağol canım ya. Öyle yapalım. Daha zaman var gerçi de en azından karar verme kısmını atlatalım :)

Aradık orayı bugün. 350 lira dediler. Peki anestezili mi yaptırdın sen? Korku bastı ya :18:

Sağol canım ya. Öyle yapalım. Daha zaman var gerçi de en azından karar verme kısmını atlatalım :)

anladım canımmm yinede aklında bulunsun...tüp bebiş yapmak çok masraflı birde bu gibi şeyler çıkınca daha çok zorluyo bizi ama herşey bebeklerimiz için onlar gelsinler de ne yapalım biz hem maddi hem manevi sonuna kadar kendimizi zorlayacağızzz

anladım canımmm yinede aklında bulunsun...tüp bebiş yapmak çok masraflı birde bu gibi şeyler çıkınca daha çok zorluyo bizi ama herşey bebeklerimiz için onlar gelsinler de ne yapalım biz hem maddi hem manevi sonuna kadar kendimizi zorlayacağızzz

Sorma sorma Benim bir de genetik işlemim var. Battık anlayacağın
Bu tedavim yaklaşık 12 bin gibi bir şey tutacak :26: Allah yardımcımız olsun...

Aradık orayı bugün. 350 lira dediler. Peki anestezili mi yaptırdın sen? Korku bastı ya :18:

hıııı zam yapmışlar demekki ben çektireli 9-10 oldu canımmm...
yok canım anestesisizz oldu kendin de görüyorsun yani karşında ekran varrr ama inan ki çok kolay 5 dk lık birşeyyyy ama bence sen merkezin adını ve dr nun seni gönderdiğini söylerlerse indirim yaparlarrrrr

Sağol canım. Sen tahmini haftaya mı başlıyorsun?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
sağ ol canım sen nasılsınnnn neler yapıyorsunnn
Sorma sorma Benim bir de genetik işlemim var. Battık anlayacağın
Bu tedavim yaklaşık 12 bin gibi bir şey tutacak :26: Allah yardımcımız olsun...

evet canım biliyorum sizin ki gerçekten daha zor ama olacak inşallah allah nasip edecek ...bende ilk tedavimi yapmak için kredi çekmişdimmm sonra işe girdim işde hem onu ödüyoruz hala hemde şimdi ki için para biriktirdik canım 15 ay oldu ilk denemeyi yapalı ancak kendimizi topladıkkk inşallah bu son olurrr da kavuşurum bebeğimeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…