Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydın kızlarrrrrrrr
ben bu sabah adet oldummmm yarın giderim herhalde merkeze inşallah herşey çok iyi olur bir ay sonra hamileyim diye yazarım inşallahhhhhhh

günaydın kızlarrrrrrrr
ben bu sabah adet oldummmm yarın giderim herhalde merkeze inşallah herşey çok iyi olur bir ay sonra hamileyim diye yazarım inşallahhhhhhh

Hadi gözünaydın :) Çok güzel bir tedavi sonunda yavrularına kavuşursun inş canım

Hadi gözünaydın :) Çok güzel bir tedavi sonunda yavrularına kavuşursun inş canım

inşallah canımmmm dualrınızı eksik etmeyinnn ne olurrrr
birşey sorucam canım şimdi ben randevuyu operetörden aldım da tedavi sırasında da bu hep böyle mi olacak yoksa onlar mı şu gün şu saat de gel diyeee:44::44:
şansıma da yarın nur hn izinliymişşş:44::44:aynur hn bakacak acaba ben nur hn mı bilgilendirsem mi bu durumdannnn:44::44:

Hepiniz her zaman dualarımdasınız
Tedavi sırasında sen hiç aramayacaksın. Yarın kanın alınacak ve muayene olacaksın. Hemşire seni öğleden sonra arayıp ilaç dozunu ve ertesi gün kaçta geleceğini söyleyecek. Her gün böyle olacak bu. Nur Hanım'ın haberi olur zaten. Yarından sonra salı çağırırlar büyük ihtimalle. Başka doktor söylerlerse sen Nur Hanım'ın hastasıyım ben dersin, ayarlama yaparlar.
Herşey güzel olsun inş.

allah razı olsun canımmmm ben de hepimizin için hep dual ediyorum allah kabul eder inşallahhh
iyiymiş o zaman bende arayıp haber versem mi acaba diyordum o zaman gerek yokkk peki salıdan sonra hergün mü çağırırlar senceee

Amin canım inş.
Salıdan sonra toplama işlemine kadar her gün çağıracaklar muayene ve kan vermek için.

Son düzenleme:
süper çok iyi canım yaaaa eşimde izinde bir hafta onunla gidip gelirip hep o zamn o işe başlayınca taksiyle gidip gelmek zorunda kalıcaktımmmm çok iyi olduuuu buuuuuuu

Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun Ben de kısmetse eylülde başlayacağım.. Benim için de hastaneye her gün gitmek sıkıntı. O yüzden mecburen işyerinden izin alacağım. Gelişmeleri yaz bize.. Dualarım seninle..

sağol canım allah razı olsunnnn
bende 1 ay izin aldım canım iş yerinde bakalım inşallah hamile kalırım da 7 ay sonra temelli izne ayrılırımmmm
sizn test sonuçları çıktı mı canım merak ediyordum bende seniii inşallah çabucacık gelir eylül ayı da sende başlarsın tedavineeee ve kavuşursun bebeğinee

günaydın kızlarrrrrrrr

canımmmm hayırlı uğurlu olsun tedavin.inşallah her şey sorunsuz geçer veeeee

bizde dün akşam saatlerinde istanbula geldik.adet olmayı bekliyorum.inşallah gecikme olmaz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

sağ ol canımmm inşallah ikimiz için herşey yolunda gider ve kavuşuruz bebeklerimizeee
inşallah geçikmez canım ya benim 2 gün geçikti stres yapma kendineee....

Hadi ikinizden de hayırlı haberler bekliyoruz inş.

Tedavi olmayacağım ama ben de geciktim acayip gerginim

sağ ol canımmm inşallah ikimiz için herşey yolunda gider ve kavuşuruz bebeklerimizeee
inşallah geçikmez canım ya benim 2 gün geçikti stres yapma kendineee....

amin canım.inşallah

Allahın senin için mucizesini göndermiş olmasını diliyorum.hayırlara çıksın bu gecikme.amin canım hayırlı haberler veririz inşallah.

Gelmedi canım. Ben de onu bekliyorum. Ama temmuz-ağustos ayı epey yoğun işyerinde. O yüzden eylülde yaptıracağım. Bizim genetik test meselesi de olduğundan işimiz biraz daha zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

İncim belki de Allah'ın mucizesi tecelli edecek Neden olmasın ? Ben de bazen düşünyorum. Hamile kalsam. Kendi kendine sağlıklı olsa.. Bir mucize yaşasam diye Senin için de olabilir . Hadi inşallah. Kurtulursun herşeyden.. Canı gönülden diliyorum tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…