• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ben de memorial da yaptırdım. dr um nur hanımdı.
tedavide olan arkadşalara allah kolaylık versin, emekleriniz boşa çıkmaz umarım
sağlıkla gelsin bebekleriniz
benim dr da nur hn allah razı olsun ondannnn
bir güzel haberde benden
keseleri gördük ikizler geliyorlar...:29::29::29:

çok sevindimm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah bizde görürüz o günleriii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar merhaba.bizde tedavi sürecine girdik...memorial ın çok iyi olduğunu duydum.burada aşılama ve tüp bebek maliyeti ne kadar öğrenebilirmiyim?yardımcı olursanız çok sevinirim.

arkadaşlar merhaba.bizde tedavi sürecine girdik...memorial ın çok iyi olduğunu duydum.burada aşılama ve tüp bebek maliyeti ne kadar öğrenebilirmiyim?yardımcı olursanız çok sevinirim.

şimdiden hayırlı olsun inşallah kavuşursunuz bebeğinize
aşılama ücreti bilmiyorum
tüp bebek 2000 euro+ ilaç parası oda 1500 tl ve 2000 tl arası değişiyo
benim ki dahada az tuttu mesala 750 tl falan

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
allah razı olsun hepinizdennn önce allhın sonrada sizlerin dualrı saesinde
allah hepinize nasip etsin inşallahhhhhh
ayy cok sevindim yaa, kac gundur okuyup okuyup cikiyodum, simdi uyanir uyanmaz bakiyim dedim. haberi alinca yaziyim diye bekledim. hadi gozun aydin :))) Allah tamamina erdirsin. darisi incinin ve diger arkadaslarin basina. iki tane mi transfer edildi? :nazar:

bir güzel haberde benden
keseleri gördük ikizler geliyorlar...:29::29::29:

tebrikler! oyy ikiz de ne tatlidir yaa:nazar:

ayy cok sevindim yaa, kac gundur okuyup okuyup cikiyodum, simdi uyanir uyanmaz bakiyim dedim. haberi alinca yaziyim diye bekledim. hadi gozun aydin :))) Allah tamamina erdirsin. darisi incinin ve diger arkadaslarin basina. iki tane mi transfer edildi? :nazar:

teşekkür ederim canım:emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: canııımmmmmmmmmmm çooookkkkkk mutlu olduk çokkkkk.Allahım tamamına erdirsin.Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.haydin halaya kızlar tutun ucundan:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:azıcıkta yandan yandan:66::66::66::66::66::66::66:

kızlar benim test tarihim 2 ağustos.inşallah bende müjde veririm size.:16:

insallah sen de guzel haberlerle gelirsin, bebisleri artar :)

çok sağ ol canımmmm inşallah sağlıklada kucaklarımıza alırız hepimizzzz:nazar::nazar::nazar:
iki tane koyulmuştu canım belkide ikizlerim geliyordur teyzesiiii:emir_bebek::emir_bebek:
senin ne kadar da az tutmuş benim ilaçlar 3500-4000tl arası tuttu

ilaç durumu sebebe göre değişebilir canım senin yumurta rezervin mi az acaba
bizde sorun erkek faktörüydü:26::26:birde benim yumurta sayım çok iyiymiş ama hepsi ayne şekilde büyüme devam etmiyormuş önden giden 4 tane olduğu için ilaç kullanma sürem 5 gün sürdü 4 yumoştan inşallah iki tanesi şimdi benimledirrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
şimdiden hayırlı olsun inşallah kavuşursunuz bebeğinize
aşılama ücreti bilmiyorum
tüp bebek 2000 euro+ ilaç parası oda 1500 tl ve 2000 tl arası değişiyo
benim ki dahada az tuttu mesala 750 tl falan

cevabın için çok teşekkür ederim.az çok fikir sahibi oldum.senin de hamişliğin çok yeniymiş.önceki sayfaları okudum da :-) hayrlı olsun.Rabbim tamamına erdirsin inş.bizde de eşim oligospermi..hafif derecedeymiş.önce yumurta takibi yapılcak.eğer olmazsa 3 ay aşılama deneriz dedi doktorum.gerci aşılamanın ne kadar şansı var bilmiyorum.o da olmazsa tüp :-) burada yaptırmayı düşünüyorum.tekrar teşekkürler...

cevabın için çok teşekkür ederim.az çok fikir sahibi oldum.senin de hamişliğin çok yeniymiş.önceki sayfaları okudum da :-) hayrlı olsun.Rabbim tamamına erdirsin inş.bizde de eşim oligospermi..hafif derecedeymiş.önce yumurta takibi yapılcak.eğer olmazsa 3 ay aşılama deneriz dedi doktorum.gerci aşılamanın ne kadar şansı var bilmiyorum.o da olmazsa tüp :-) burada yaptırmayı düşünüyorum.tekrar teşekkürler...

inşallah en yakın zamanda sende kavuşursun bebeğineee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah en yakın zamanda sende kavuşursun bebeğineee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canimmmm Hayirl olsn seni okumusdum5 Gün önce demeki erken idrar testi yapmamk lazimmis dimi :))) Rabbim su hayirli Ramazan ayinda tumtürk Rkaaslarima positiv sonuc görmek nasip etsinnnn isallah ....

Canim senin ikinci denemen ilk denemeni Brükselde yapdirmissin neden kincide Bürüksele gitmedin veya neden memoriali tercih ettin???? Bu ikinc denemende farkli ilac dozzlari veya farkli bisey yapdn mi canim ??? Izde sorunneydi ???

Bende Bürükselde mayis ayinda tedavi oldm neyasiki sonuc negativ ama geneaustosdaoraya gidicem merak ettim. yardimci olurmusn ???

Canimmmm Hayirl olsn seni okumusdum5 Gün önce demeki erken idrar testi yapmamk lazimmis dimi :))) Rabbim su hayirli Ramazan ayinda tumtürk Rkaaslarima positiv sonuc görmek nasip etsinnnn isallah ....

Canim senin ikinci denemen ilk denemeni Brükselde yapdirmissin neden kincide Bürüksele gitmedin veya neden memoriali tercih ettin???? Bu ikinc denemende farkli ilac dozzlari veya farkli bisey yapdn mi canim ??? Izde sorunneydi ???

Bende Bürükselde mayis ayinda tedavi oldm neyasiki sonuc negativ ama geneaustosdaoraya gidicem merak ettim. yardimci olurmusn ???
çok teşekkür ederim canım allah herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
brüksele gitmeme nedenimi bilmiyorum aslında kötü bir değil kesinlikle çok başarı bir dr yücel bey
ama içime sinmeyen şeyler oldu işde mesela ben oraya sırf yücel bey için gittmiştim ama trasferimi o yapmadı buna üzülmüştüm
bizde sorun erkek faktörü canım ilkinde de blast oldu bundada birde şu benim için en büyük etkendi değiştirmemdeki brüksel spermi 6500 büyütüp iyisini seçebiliyo memorıal 8500 büyütüp seçiyo bizim içinde en iyisi olması çok önemliydi...birde benim brükselde 11 yumoşum oldu ama 5.güne 1 tane iyi 2 tanede orta derecede kalmıştı memorıalde 4 tane yumoşum oldu ama 4.güne kadar hepside kaldı ve 4.günde emriyonun bri blast aşamasına geldiği için 4.gün tarsnferi oldu onu takip eden bir tane daha vardı onu da koydular çok şükür ki tuttu allah nasip etti...bu işde dr kadar labarutuar da önemli canım ve memorıalin lab.tescillenmiş türkiyedeki en iyi lab.
inşallah sende bu sefer kavuşursun meleğine allah herkese nasip etsin dualrım sizler içinnn

çoook sevindim. hayırlı uğurllu olsun allah isteyen herkese nasip betsin umarım mercanında iyi sonuölarını alırız.

çok sağ olsunnnn
inşallah mercendan da güzel haberler alacağızzzzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günlerdir seni takip ediyordum umutege sonucuna çokkkkkkkkkkk sevındım böyle olumlu sonuçları görünce içimdeki umut dahada çok artıyor inşallah vakti geldığınde bende buraya hamileyim yazabılırım ...sen istanbuldamı kalıyorsun yoksa il dışındanmı geldın

çok sağ ol canımmmm inşallah sağlıklada kucaklarımıza alırız hepimizzzz:nazar::nazar::nazar:
iki tane koyulmuştu canım belkide ikizlerim geliyordur teyzesiiii:emir_bebek::emir_bebek:

ilaç durumu sebebe göre değişebilir canım senin yumurta rezervin mi az acaba
bizde sorun erkek faktörüydü:26::26:birde benim yumurta sayım çok iyiymiş ama hepsi ayne şekilde büyüme devam etmiyormuş önden giden 4 tane olduğu için ilaç kullanma sürem 5 gün sürdü 4 yumoştan inşallah iki tanesi şimdi benimledirrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/QU

evet canım bende yumurta rezervi azdı eşimde de sıkıntı vardı. ilk 4 günde yumurtalıklr ilaçlara cevap vermedi tedavi yarım bırakılacak diye ödüm koptu. 14 gün boyunca ek iğneler ve hepsinde de en yüksek dozda kullandım. benim için çok sıkıntılı bi dönemdi neyseki aldığım sonuç hepsini unutturdu. allah inşallah ikizlerimi kucağıma almak nasip eder

Back
X