Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıkla gelsin bebeklerinizben de memorial da yaptırdım. dr um nur hanımdı.
tedavide olan arkadşalara allah kolaylık versin, emekleriniz boşa çıkmaz umarım
bir güzel haberde benden
keseleri gördük ikizler geliyorlar...![]()
çok sevindimm
inşallah bizde görürüz o günleriii![]()
teşekkür ederim canım en zor kısmı teste kadar beklemek. bu zor kısmı atlatmışsın. sonraki beklemeler daha güzel beklemeler. umarım sorunsuz bir 9 ay geçiririz![]()
sağlıkla gelsin bebekleriniz
benim dr da nur hn allah razı olsun ondannnn
çok sevindimm
inşallah bizde görürüz o günleriii![]()
arkadaşlar merhaba.bizde tedavi sürecine girdik...memorial ın çok iyi olduğunu duydum.burada aşılama ve tüp bebek maliyeti ne kadar öğrenebilirmiyim?yardımcı olursanız çok sevinirim.
ayy cok sevindim yaa, kac gundur okuyup okuyup cikiyodum, simdi uyanir uyanmaz bakiyim dedim. haberi alinca yaziyim diye bekledim. hadi gozun aydin :))) Allah tamamina erdirsin. darisi incinin ve diger arkadaslarin basina. iki tane mi transfer edildi?kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah razı olsun hepinizdennn önce allhın sonrada sizlerin dualrı saesinde
allah hepinize nasip etsin inşallahhhhhh
bir güzel haberde benden
keseleri gördük ikizler geliyorlar...![]()
şimdiden hayırlı olsun inşallah kavuşursunuz bebeğinize
aşılama ücreti bilmiyorum
tüp bebek 2000 euro+ ilaç parası oda 1500 tl ve 2000 tl arası değişiyo
benim ki dahada az tuttu mesala 750 tl falan
ayy cok sevindim yaa, kac gundur okuyup okuyup cikiyodum, simdi uyanir uyanmaz bakiyim dedim. haberi alinca yaziyim diye bekledim. hadi gozun aydin :))) Allah tamamina erdirsin. darisi incinin ve diger arkadaslarin basina. iki tane mi transfer edildi?
tebrikler! oyy ikiz de ne tatlidir yaa![]()
canııımmmmmmmmmmm çooookkkkkk mutlu olduk çokkkkk.Allahım tamamına erdirsin.Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.haydin halaya kızlar tutun ucundan
azıcıkta yandan yandan
kızlar benim test tarihim 2 ağustos.inşallah bende müjde veririm size.![]()
ayy cok sevindim yaa, kac gundur okuyup okuyup cikiyodum, simdi uyanir uyanmaz bakiyim dedim. haberi alinca yaziyim diye bekledim. hadi gozun aydin :))) Allah tamamina erdirsin. darisi incinin ve diger arkadaslarin basina. iki tane mi transfer edildi?
tebrikler! oyy ikiz de ne tatlidir yaa![]()
senin ne kadar da az tutmuş benim ilaçlar 3500-4000tl arası tuttu
şimdiden hayırlı olsun inşallah kavuşursunuz bebeğinize
aşılama ücreti bilmiyorum
tüp bebek 2000 euro+ ilaç parası oda 1500 tl ve 2000 tl arası değişiyo
benim ki dahada az tuttu mesala 750 tl falan
cevabın için çok teşekkür ederim.az çok fikir sahibi oldum.senin de hamişliğin çok yeniymiş.önceki sayfaları okudum dahayrlı olsun.Rabbim tamamına erdirsin inş.bizde de eşim oligospermi..hafif derecedeymiş.önce yumurta takibi yapılcak.eğer olmazsa 3 ay aşılama deneriz dedi doktorum.gerci aşılamanın ne kadar şansı var bilmiyorum.o da olmazsa tüp
burada yaptırmayı düşünüyorum.tekrar teşekkürler...
inşallah en yakın zamanda sende kavuşursun bebeğineee![]()
senin ne kadar da az tutmuş benim ilaçlar 3500-4000tl arası tuttu
inşallah en yakın zamanda sende kavuşursun bebeğineee![]()
çok teşekkür ederim canım allah herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhCanimmmm Hayirl olsn seni okumusdum5 Gün önce demeki erken idrar testi yapmamk lazimmis dimi :))) Rabbim su hayirli Ramazan ayinda tumtürk Rkaaslarima positiv sonuc görmek nasip etsinnnn isallah ....
Canim senin ikinci denemen ilk denemeni Brükselde yapdirmissin neden kincide Bürüksele gitmedin veya neden memoriali tercih ettin???? Bu ikinc denemende farkli ilac dozzlari veya farkli bisey yapdn mi canim ??? Izde sorunneydi ???
Bende Bürükselde mayis ayinda tedavi oldm neyasiki sonuc negativ ama geneaustosdaoraya gidicem merak ettim. yardimci olurmusn ???
çoook sevindim. hayırlı uğurllu olsun allah isteyen herkese nasip betsin umarım mercanında iyi sonuölarını alırız.
çok sağ ol canımmmm inşallah sağlıklada kucaklarımıza alırız hepimizzzz
iki tane koyulmuştu canım belkide ikizlerim geliyordur teyzesiiii
ilaç durumu sebebe göre değişebilir canım senin yumurta rezervin mi az acaba
bizde sorun erkek faktörüydü:26::26:birde benim yumurta sayım çok iyiymiş ama hepsi ayne şekilde büyüme devam etmiyormuş önden giden 4 tane olduğu için ilaç kullanma sürem 5 gün sürdü 4 yumoştan inşallah iki tanesi şimdi benimledirrrr[/QU
evet canım bende yumurta rezervi azdı eşimde de sıkıntı vardı. ilk 4 günde yumurtalıklr ilaçlara cevap vermedi tedavi yarım bırakılacak diye ödüm koptu. 14 gün boyunca ek iğneler ve hepsinde de en yüksek dozda kullandım. benim için çok sıkıntılı bi dönemdi neyseki aldığım sonuç hepsini unutturdu. allah inşallah ikizlerimi kucağıma almak nasip eder