canım sen sanslıymıssın benım bebegım daha 29 haftalık ve 34 haftayı gorsun dıye dua edıyoruz.nur hnm gormez dıyor.kesın kuveze gırecek mıs benım gecelıgı 2000 tl verıcek gucum yok ustelık kuvoz her ozel hastanede ucretsızken.dıger gıttıgım hastane cok guzel ordakı doktorumda arıyor arada kontrol edıyor hersy yolunda mı dıye.nur hnm cok sevıyorum.bırde soyle bırsey var ben artık kendımı dusunmuyorum sonucta benı her doktor kesıcek benım ıcın onemlı olan bebegım.nur hnm lonusucam eger benım ıcın baska hastaneye gelırse o yapsın dogumu ama gelmese dıger doktora gıderım.olurda haftamı doldurabılırsemde nur hnm olur dogumumda baklalım herseyın hayırlısı
29.hafta da cok kotu degil, kuzenim 28.haftada dogum yapti.Sen de sansli olabilirsin.Nur hnm beni de olu dogum diye sezaryana almisti..Ama can veren Rabbim cok sukur.Sen kesin oyle diye dusunerek kendini,bebegi uzme..
Icine sinen bir hastane doktor bulduysan super.Biz kendimizi ne zaman dusunduk ki bunca emek,caba evlat icin.Sen hazirliklarini gonul rahatligiyla tamamla..
Bebegin kilosunu dert etme.Saglikli olsun yeter.Ufak dogan bebekler daha cabuk gelisiyor.ilk 15 gun giyeceklerini ufak al.sonra cabuk buyuyor zamanla ihtiyaca gore alirsin.Dusuk kilolu olursa molfix in pramature bebekler icin bezleri var super.biberon ve mama yi hastanenle konus karsiliyormu.dusuk kilo da ilk 1 hafta mama destegi verdik sekeri dusmesin diye gunluk evde topugundan kan alip bakiyordum..o minicik ayaklar icinde kan bile yoktu deliyordum minigimin aglarken sesi bile cikmiyordu..Simdi yasinlarini geciyor bile ..yeterki canlari icinde olsun,dunyaya gelsin bi sekilde buyuyor ama annelerin hakki odenmez..Tedaviden basliyor,omur boyunca evladin icin ugrasiyorsun..Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.