Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

şifaaa canım msjına cevap yollayamıyorum özel msj atamıyorum güzel duaların için sana çok teşekkür ederim iyiki varsın msjın bana ilaç gibi geldi canım rabbim hiçbir zaman bunaltmaz inşallah hep gönlüne göre verir sizler olmasaydınız bu zor günlerimi atlatamazdım allahım tüm bekleyenlere güzel sonuclar versin insallah..

ne demek tatlım rica ederim bilirim tedavideki zorlu süreci bende yaşadım çok sevinçliyim yaa tekrar tebrikler

çok sevindim canım sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri
ne güzel herkes güzel sonuçlar alıyo bol bol dua et canım

sen ve eşin karnını okşayarak el mübdi okuyun 99 kere düşükten korumak için
el hafiz oku sürekli allahın koruyup kollaması içinnn

canım benim de doktorum nur hanım. şimdi sen acaba küvez için para verecek misin ben onu anlamadım. doğum da çok pahalıymış ya. normal doğum mu yoksa sezeryan mı?

memorıalde gunlugu 1500-2000 arası bır ucret verıcem ama herhangı bır ozel hastaneye gıdersem hıcbır ucret odemıycem.ben sezeryan olucam buyuk ıhtımalle.nur hnm en basından berı sezeryan onerdı rıske atmaya gerek yok dedı.zaten kızım donmuyor.o yuzdn mecbur olucak.9 ekımde dogumum olucak ınsallah..

cnm kusura bakma gec gordum.ılk 20.haftaya kadar neredeyse her 2 haftada bır gıttım.20 haftada perıantolojıye gıttım.1 ay sonra nur hnm gordu.sımdı yıne 2 haftada veya haftada bır gıdıyorum oda rısklı hamılelık oldugu ıcın.15 gunluk muayene suren var.para odedıkten 14 gun sonra gıdersen odemıyosun ama 15 guu gecerse yıne 210 tl oduyosun cnm

tesekkur ederim.Zor elde edildigi icin kaygilanman normal ama sana tavsiyem hamileligini doya doya yasa..Saglikla vaktinde gelsinler

Tebrik ederim..Guzel haberler gelmeye basladi cok mutlu oluyorum..Dualarim isteyen herkesle..

Incicim bende bu araliklarla gittim.bir kez 3 haftada gittim o zaman da doguma aldilar.Zor elde edilen gebelik olunca diger k.dogumculari bilmiyorum ama Nur hnm arayi fazla acmiyor.Bir de muayne etti 15 gun sonra yine cagirdi gittik ucret talep etmediler tarama iyi cikmayinca ertesi hafta bir daha cagirdi (yani 15 gun sonra ve onun haftasina )ilk muayneden 3 hafta sonra Nur hnm ucret talep etmeyin dedi.Gerektigi yerde yardimci oluyorlar.
Zaman ne gostecek..Sen bunlari dusunme oncelik gebelik insallah tez zamanda bereketiyle gelir ..

bilgiler için teşekkürler arkadaşım ama imsi tekniği nedir inan hemşire olduğum halde hiiç bi fikrim yokcahillikten değil belki ama başıma gelmesin inşallah diye göz ardı ettiğim bi konudur heralde:26:.fakat bizde sadece yumurtalar toplanıp doğal ortamında döllendirildi 9 adetti.2tane AA kalite denip kondu.ama transfer sonrası onca ananasa rağmen kabızlık beni mahvetti.ondan tutunmadılar diye düşünüyorum.sonra semra hanım beni aradı ve tekrar tedavi için bence bekle kendiliğindende olabilir dedi çünkü o da şaşkındı duruma ki daha tedaviye başlar başlamaz seninki biras keyfi olmuş demişti.biz de artık akışına bıraktık zaten eşim asker ve doğu görevi çıktı bi sene şırnaktayız dönüşte olmazsa yine memoda deneriz ekip iyi ama ilk demelerde hemen herkez başarısız.bakalım Rabbim sizler gibi bizleri de tez vakitte mucizelerimizle taçlandırır

Akar selam ;

İlk denemelerde herkes başarısız derken tam olarak ne demek istedin :26: Bu hastalardan kaynaklanan birşey mi ? Yoksa hastane ilk denemede hamile kalınmasını istemiyor mu ? Yazdıklarından öyle bir anlam çıkardım da :26::44:

normal yöntemlerde spermler 400x2 kere büyütülürken imsi de 6000-8000 kat a çıkabiliyor. dolayısıyla morfoljik açıdan vs en sağlıklı spremler seçiliyor.
semra hoca mı aradı sizi?

bence tüp bebek tedavisi kişiye özel. herkesin kimyası, ilaçlara verdiği tepki vs farklı.
memorail gibi bir hastanen etik açıdan sorunlu bu tür küçük hesaplara gireceğini zannetmiyorum. ilk denemesinde de tutan çok kadın var.

umut ege tekrar testı tekrarladınmı canım ne oldu merak ettım yasamak arkadasım senı de cok tebrık ederım kızlar bırde benı bu gun nur hanım aradı glokofaja ve folıbole baslakı sansımız artsın dedı bırde ben cok korktugumdan rahım fılmı cektırmemıstım cumartesı gunu onu cektırmemı söyledı cok korkuyorum yaaa off neyse anlıcanız ekımın bırınde tedavı yolcusu bu kız

biraz nazlı bir bebek olacak desene :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. özel olmazsa adını düşündünüz mü?

canım senın ikinci denemen mi? rahim filmi için hiç korkma. inş güsel bi yer bulunca fazla canın acımıyo. birde bu ikinci üçüncü denemelerde tedavi süreci nasıl işliyor? bende nur hanımda ilk denememı yaptım ama transfer sonrası bazı talihsizlikler yaşadığım için tutmadı. şimdi sonbaharı bekliyoruz

canım ben bır kere en bastan bır kerede dondurulmuslarımla yaptırdım o yuzden ıkı dıyolar sımdı ekımde yenıden baslıyorum sıfırdan kısmetse ıkıncı denmeler daha rahat oluyor cunku bır keree pskolojık olarak rahatsın dotorları tanımıs oluyorsun tedavı surecını bılıyosun ve vucudunun almıs oldugu ılac dozajıda bellı oluyor ve uc embrıyoya kadar taransfer sansın oluyo mesela bana hep ıkı koymuslardı bu sefer uc ıstıcem kısmetse blkı sende glırsın ekımde karsılasırız benımde ılk sıfırdan denemmde tutmamıstı ama dondurulmuslarım tutmustu onlardada dusuk yapmıstım bakalım bu sefer ne olacak

genel anlamda söyledim ilk denemedeki başarısızlığı çünkü ilk denemede çoğu kurum soruna yönelik tedavi uygulamıyo yada uyguluyo fakat gözle görünen tek soruna yönelık oluyo bence.negatif sonuç sonrası diğer sorunlar tespit edilio sonra tedaviye bide bu açıdan yaklaşılıyo ve zaman-maddi-manevi kayıplar bide psikolojik boyutu ve yıpranma oluyo.çevremde bi çok yerde denemiş hekim ve hemşire dostlarım var ve tek memo cu benim.bi çoğu da ben gibi ilk denemelerde başarısız ve bana da olur tabi ilk denemen diyolar.hastane elbette ilk denemede hamiş kalınsın ister fakat gerçekten soruna yönelik tedavi uygulandı ise.bana da semra hanım kendi getirdiğim bi dolu test ve film sonuçlarıma dayanarak senınkı biraz keyfi dedi.sorun gözükmüyodu ama negatif sonrası bi dolu genetik tahliller ve filmler istendi şükür bişi çıkmadı ama bunlar eğer hasta tüp bebeğe kadar gediyse önceden,gözle görünen bi sorun olmasa da detaylı inceleme yapılması gereken tahliller.negatif sonrası aman genetikte de bi sorun çıkarmı diye hasta 3 hafta 5 hafta vs bekletilmemeli.ben sadece bi sağlıkçı gözü ile düşüncelerimi yazdım ve tedavi sonrası hislerimi.tabi bu konularda inanın sizin kadar bilgi sahibi değilim olsaydım tedavi aşamasında ben de fikrimi söylerdim ama ben bu kuruma uzunca bi araştırma ve tam anlamıyla güvenerek gittim...

tabi ki kişiye özel olması da gerek zaten.etik açıdan böyle büyük bi kurum bu kadar küçük hesaba girmez elbette.ama ekip bazen bizim gibi senelerce nedeni bilinmeyen inf. tanısıyla kurum kurum gezmiş negatif sonuçlar almış hastalara tersinden ilerleyen tedaviyi uyguluyo yani bi negatif daha sonrası bu sefer daha detaylı nedenler araştırılıo bu da zaten o aşama da aileye çok saçma ve gereksiz gelio aile zaten sarsılmış bi de üstüne bi dolu tahlil ve aylarca sonuç beklemeler.neden başta yapılmadı ki acaabalar.demek istediğim keşke nedenler ince ayrıntısıyla baştan araştırılsa arkadaşım negatifi kabullenmekte o kadar kolay olur...

ayrıca çalıştığım kuruma gelen ve nedensiz inf. tanısıyla memo da 3 kez negatifi gören hastalarım var bizzat takiplerini yaptığım.kurumu kötülemek adına değil fakat artık bu hastalar da maddi açıdan bittiğinden daha ucuz maliyette kurumlara yöneliyo ve kurum değiştirip te başarı elde eden çook gebemiz de mevcut...

rahim fimi çektirmediyseniz size radyotom u önerebilrim. netten de kendiniz araştrabilrisizn.

bir sürü korkularlar kaygılarla girdim. güle oynaya çektirdim, giyinip işe gittim. özel bi yöntemle çektikleri için agrılı sızılı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…