Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Benim genetik bir hastalığım olduğundan Genetik Laboratuvarının ve diğer labroratuvarın çok başarılı olduğunu duyduğum için Memorial'ı tercih ettim. Doktor arkadaşlarımdan da teyit ettirdim. Şu ana kadar hiçbir güven problemi yaşamadım. Bundan 4 ay önce Nur Hanım'a muayene olduğumda çok ayrıntılı bir inceleme yaptı. Testlerimi yaptırdım. PKOS olduğunu tespit etti. Metmorfin ve Folik asit verdi. Ayrıca prolaktinim yüksek olduğundan dostinex isimli ilaca başladım. Keza genetik birimi benim testimi Amerika'da bu konuda uzman bir yere gönderdi. Ben çok titiz çalıştıklarını gözlemledim. Kendi adıma çok memnunum ve güvenim tam.

Ama şu konuda haklısın. Sebepsiz infertilitelerin çok ayrıntılı incelenmesi gerekiyor. Bunların birçoğu genetik sorunlar olabiliyor. Ya da pıhtılaşma sorunu. Bu testlerin yapılması hastayı maddi manevi olumlu etkiler. En azından boşu boşuna denemiş olmaz. Yalnız bir husus da var ki ; hasta da bilinçli olup doktoru yönlendirebilir. Doktorlar da belki hastayı boş yere yormamak, ekstra masraf yaptırmamak için bu testleri istemiyor olabilirler. Biraz kendi kendinin doktoru olup ısrarcı olmak gerekiyor galiba..

Örneğin ben tedaviye başladığımda pıhtılaşma sorunum olabilir mi , rahim ağzı uzunluğum yeterli mi , ekstra teste ihtiyaç var mı diye soracağım... Kadınlar Klubüne takıla takıla herşeyi öğrendik

canım çok teşekkür ederim.Allahım isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin.sizlerin güzel haberleriyle bizde mutlu olalım inşallah.

kızlar değerim 155 cıktı.hamileyimmmmmmmmmmm

Selam Kizlarrrrrr
Maasallah subhenallah canim inan coooook sevindim Rabbim kucagindada nasip etsin ins soyle bir bakayim dedim bu topikte coook paylasimlarimiz olmustu guzel bir hamilelegin gecer ins degerin coook guzel Rabbim yar ve yardimcin olsun ins sevgiler

kızlar değerim 155 cıktı.hamileyimmmmmmmmmmm

Selam Kizlarrrrrr
Maasallah subhenallah canim inan coooook sevindim Rabbim kucagindada nasip etsin ins soyle bir bakayim dedim bu topikte coook paylasimlarimiz olmustu guzel bir hamilelegin gecer ins degerin coook guzel Rabbim yar ve yardimcin olsun ins sevgiler

ben ılk denememde hamıle kaldım.kalanda cok arkadasım var memorıalden daha guvenılır bır hastane tanımıyorum.hamıle kalmasaydımda yıne oraya gıdıcektım cunku cok ılgılı cok tıtızler..

Mercancim tebriklerrrr.........Tedaviye baslayacak olanlar elinizi cabuk tutunGuzel sonuclar baslamisken devami gelir insallahhh..

Selam canim.
Umut nasil oldu?

Ne güzel dua etmişsiniz Allah razı olsun.sizlerde evlatlarınızı sağlık ve huzur içinde büyütün inşallah.

canım hayırlı ugurlu olsun saglıkla alırsın kucagına ınsallah.aylar once bu haberı ılk aldıgım an geldı aklıma.cok heycanlanmıstım...

çok teşekkür ederim canım.biz uzun süre kendimize gelemedik.tatlım sende Sağlıcakla kucakla bebişini.

mercann tbrk ederımmm allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsınnn...

Allah razı olsun.isteyen herkese yaşatsın rabbim.

Mercancim tebriklerrrr.........Tedaviye baslayacak olanlar elinizi cabuk tutunGuzel sonuclar baslamisken devami gelir insallahhh..

canımm çok teşekkür ediyorum.maaşallah topiğimize.inşallah hep böyle devamı gelir.

saol canım benım 8 haftadan daha az bır zamanım kaldı.bızde eksıklerı tamamlama telası basladı ınsallah sılerde gorursunuz o gunlerı..tekrar tebrıkler

3. denemem de gebe kaldım. ilk denememiyse başka bi yerde yaptırmıştım.
3 aşılama ve ilk denemeyi yaptıgım dr da bana sorun yok, sizinki sebepszi filan diyip duruyordu.
memorial a başladıktan sonra yapılan düzenli kan tahlilleriyle ,takiplerle vs sorun tespit edildi ve 3. denemede ona yönelik ilaca başlandı. çok şükür pozitif sonucu da gördüm

söylemek sitediğim evet haklısın, o detaylı araştırma safhası gerçekten sıkıntılı ama bence bu hastane zaten tedavi sürecinin en başından beri titizlikle çalışan bir hastane.

umarım isteyen herkes tez zamanda güzel sonuçlar alırlar

canim tum detaylari ile kac tl tuttu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…