- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar değerim 155 cıktı.hamileyimmmmmmmmmmm
canim tum detaylari ile kac tl tuttu?
silgi, bh2006,mastubay,tentantionve aklima gelmeyen sizlerde pozitifi gördünüz
ben bisey sorabilirmiyim memorialde ilk denemede pozitifi gören arkadaslar kimler ögrenebilirmiyim
gerci benim ki biraz farkli tedavi pgtli insallah saglikli bulunursa transfer edilecek
kızlar değerim 155 cıktı.hamileyimmmmmmmmmmm
cnm kusura bakma gec gordum.ılk 20.haftaya kadar neredeyse her 2 haftada bır gıttım.20 haftada perıantolojıye gıttım.1 ay sonra nur hnm gordu.sımdı yıne 2 haftada veya haftada bır gıdıyorum oda rısklı hamılelık oldugu ıcın.15 gunluk muayene suren var.para odedıkten 14 gun sonra gıdersen odemıyosun ama 15 guu gecerse yıne 210 tl oduyosun cnm
canım dayanamadım ben 11. gün yaptırdım 156 cıktı sonuc gördüğümde inanamadım rabbime şükürler olsun ama henüz ultrasonda bakmak için erkenmiş 2 hafta sonra kontrole gidicem 2 günde bir tekrar tahlıl yaptırıyorum bugun tekrar yaptırdım sonuc yarın alıcam inşallah sorun çıkmaz dua edin lütfen inşallah normal gebeliktirr allahım bekleyen bütün kardeslerımizin yardımcısı olsunn hayırlı sonuclar alır herke insallah...
MASALLAH SUBHANALLAH buraya pek yazmasamda takip ediyordumcoksükür yeni tedavi olanlardan umutege simdide mercan pozitifi gördü darisi bizlere
bende INSALLAH HAFTAYA ADETIMIN GELMESIYLE bismillah DEYIP BASLAYACAM
memorialde tabiii
çoksağ ol canımm ikimizde güzel haberle karşıladık demek senikızlar haberler süpermiş.allah tamamına erdirsin inşallah.eşimle tatildeydik.internette yoktu bugün geldim girdim hemen.çok ama çok sevindim:)))))
taşekkür ederim darısı başına olsun inşallahMASALLAH SUBHANALLAH buraya pek yazmasamda takip ediyordumcoksükür yeni tedavi olanlardan umutege simdide mercan pozitifi gördü darisi bizlere
memorialde tabiii
bensilgi, bh2006,mastubay,tentantionve aklima gelmeyen sizlerde pozitifi gördünüz
ben bisey sorabilirmiyim memorialde ilk denemede pozitifi gören arkadaslar kimler ögrenebilirmiyim
gerci benim ki biraz farkli tedavi pgtli insallah saglikli bulunursa transfer edilecek
silgi, bh2006,mastubay,tentantionve aklima gelmeyen sizlerde pozitifi gördünüz
çoksağ ol canımm ikimizde güzel haberle karşıladık demek seni
çok merak ettim ben seni keşke giderken haber verseydinnn:18::18:
taşekkür ederim darısı başına olsun inşallah
benmercan
bh2006
silgi
mustaba
aklıma gelenler bunlar biz hepimiz memorıalde ilk denemizde hamile kaldıkkk
inşallah sende kalırsınnnnn
![]()
Yaradan daim etsin inşallah arkadaşım...![]()
saol canım benım 8 haftadan daha az bır zamanım kaldı.bızde eksıklerı tamamlama telası basladı ınsallah sılerde gorursunuz o gunlerı..tekrar tebrıkler![]()
ne güzel gözünüz aydın :)sağlıkla sonuna akdar gitmek de nasip olsun :)
evet neden?
mercan gozun aydin, ne guzel haberler bunlar. ins devami da gelir.![]()
kızlar haberler süpermiş.allah tamamına erdirsin inşallah.eşimle tatildeydik.internette yoktu bugün geldim girdim hemen.çok ama çok sevindim:)))))
MASALLAH SUBHANALLAH buraya pek yazmasamda takip ediyordumcoksükür yeni tedavi olanlardan umutege simdide mercan pozitifi gördü darisi bizlere
memorialde tabiii
Canım benim maşallah subhanallah. Çok sevindim. Allah'ım daim etsin inş. Umutege ve senden çok ümitliydim. Rabbim dualarımızı kabul etti. Sağlıkla kucağına alacağın günü de görürüz inş.
mercancım tebrikler canım.çok güzel haberler verdiniz bize.sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin allahım.
kızlar yarıın testim tekrarlanacak değerim katlatmış mı bakalım.kısmet olursa yarın crino jel kullanmaya başlayacağım.iğneler bitti çok şükür.jeli günde 1 kez mi kullandınız sabah mı akşam mı tercih ettiniz.sonrasında hareket edilecek denilmişti. kullanımı zormu ben iğneye razıyım galiba.hiç hoşlanmadım bu jelden![]()
kızlar yarıın testim tekrarlanacak değerim katlatmış mı bakalım.kısmet olursa yarın crino jel kullanmaya başlayacağım.iğneler bitti çok şükür.jeli günde 1 kez mi kullandınız sabah mı akşam mı tercih ettiniz.sonrasında hareket edilecek denilmişti. kullanımı zormu ben iğneye razıyım galiba.hiç hoşlanmadım bu jelden![]()
Akar selam ;
İlk denemelerde herkes başarısız derken tam olarak ne demek istedin :26: Bu hastalardan kaynaklanan birşey mi ? Yoksa hastane ilk denemede hamile kalınmasını istemiyor mu ? Yazdıklarından öyle bir anlam çıkardım da :26::44: