• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım ben bır kere en bastan bır kerede dondurulmuslarımla yaptırdım o yuzden ıkı dıyolar sımdı ekımde yenıden baslıyorum sıfırdan kısmetse ıkıncı denmeler daha rahat oluyor cunku bır keree pskolojık olarak rahatsın dotorları tanımıs oluyorsun tedavı surecını bılıyosun ve vucudunun almıs oldugu ılac dozajıda bellı oluyor ve uc embrıyoya kadar taransfer sansın oluyo mesela bana hep ıkı koymuslardı bu sefer uc ıstıcem kısmetse blkı sende glırsın ekımde karsılasırız benımde ılk sıfırdan denemmde tutmamıstı ama dondurulmuslarım tutmustu onlardada dusuk yapmıstım bakalım bu sefer ne olacak

inş bu sefer tutar :) Rabbim senın de yüzünü güldürür :) ben bu düşük olayından çok korkuyorum :( bana bu sefer iki koyacaklar. hayırlısı ne ise o olsun artık. bazen muayene sıramı beklerken şöyle bi etrafıma bakıyordum, acaba kadınlar klübunden konuştuğum biri var mı die :) hatta bazen utanmasam gidip sorasım geliyordu :D:D kim bilir belki biz karşılaşırız :)

rahim fimi çektirmediyseniz size radyotom u önerebilrim. netten de kendiniz araştrabilrisizn.

bir sürü korkularlar kaygılarla girdim. güle oynaya çektirdim, giyinip işe gittim. özel bi yöntemle çektikleri için agrılı sızılı olmuyor

bende radyotomda çektirdim. ama benımki biraz ağrılı olmuştu. tabi bunyeden bunyeye değişir muhakkak. ben zayıf bi insanım. bu yuzden olsa gerek bir gun bounca dinlenme ihtiyacı hissetmiştim. tabi şuda var ki orda size yaklaşımları o kadar şefkatli ki, bende herkese orayı öneririm .

aynen oyle olucak hem ıkı aılenınde ılk torunu hemde annesını kıymetlısı:1:
adı bellı ece olucak:nazar::nazar:

oyyyy kıyammmmmm. maşallah yaaa. demek iki tarafında ilk torunu. e ozaman ece ismini haketmiş bu güsel kız :) ece:kraliçe :1: Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömurlu bi evlat olmasını nasip etsin; adıyla büyüsün inş :) :16:

1. denemede 2000 euro +ilaçlar.
2. deneme 1700 euro+ ilaçlar.

tedavine görel ilaç tutarı değişebiliyor. ilkinde 1000 lira civarıydı zanırım. ikincisinde yarsı kadar. tam hatırlamıyorum

ben 2. de gördüm

ikinci deneme de baştan mı başladın yoksa transfer mi oldu sadece. çunku biz transfer yaptırıcaz ve ücretini sorduğumuzda 1500 lira demişlerdi. acaba ben mı yanlış anladım :((((

herkese merhaba sizi uzaktan takip ediyorum müjdeli haberleri duyunca inanın çok seviniyorum, bende pazartesi nur hanımdan ön görüşme için randevu aldım hayırlı olur inş.

teşekkür ederim, sizlerin tüp bebek öncesi önerileriniz varmıdır acaba?

Herşeyden önce moralli olmak çok önemli.
Yiyip içtiklerine dikkat ederek başlayabilirsin. Gazlı ve kafeinli içeceklerden uzak durmanı, bol bol kuruyemiş yemeni tavsiye ederim.
İlk denemen mi olacak? Sorun ne tam olarak?

Herşeyden önce moralli olmak çok önemli.
Yiyip içtiklerine dikkat ederek başlayabilirsin. Gazlı ve kafeinli içeceklerden uzak durmanı, bol bol kuruyemiş yemeni tavsiye ederim.
İlk denemen mi olacak? Sorun ne tam olarak?

evet ilk denemem olacak stresli hissediyorum o yüzden kendimi benim adet olduğum halde fsh yüksek çıkıyor eşimdede sayı ve hareket problemi var zor olacak galiba

evet ilk denemem olacak stresli hissediyorum o yüzden kendimi benim adet olduğum halde fsh yüksek çıkıyor eşimdede sayı ve hareket problemi var zor olacak galiba

Allah istedikten sonra hiçbir şey zor değil. Hakkında hayırlısı olsun. İnş güzel sonuçlar alırsın. Sormak istediklerin olursa hepimiz seve seve yardımcı oluruz.

Son düzenleme:
inş bu sefer tutar :) Rabbim senın de yüzünü güldürür :) ben bu düşük olayından çok korkuyorum :( bana bu sefer iki koyacaklar. hayırlısı ne ise o olsun artık. bazen muayene sıramı beklerken şöyle bi etrafıma bakıyordum, acaba kadınlar klübunden konuştuğum biri var mı die :) hatta bazen utanmasam gidip sorasım geliyordu :D:D kim bilir belki biz karşılaşırız :)
insallah tutturucaz canım hayırlısını dılıyorum rabbımden sen ne zaman baslıyorsun tedavıye belkı karsılasırız

waoow çok pahalıyış ama yaaaaaa :((( yani bu matematikle gidersek sadece 3000 lira transfer ücreti mi oluyo?? ya çokmuşş ya :((((

memorıalınmı dondurulmus fiyatını soruyosunuz arkadaslar ben memorıalde 4 embrıyo dondurttum dondurma parası 200 euro verdım cözdurdum ve transfer ettırdım onda 300 euro verdım 1500 tl ye mal oldu hepsı dolarla calısmıokı memorıal saten ılk tup bebek denemesı sadece 2000 euro ıkıncı deneme sıfırdan ben sımdı baslıcam oda 1700 euro yanı 3700tl benım ılaclar tutuyo bıde 800tl 4500tl hepsı gıbı arkadaslar hatta ben dondurulmuslarımla hamıle kaldım ama dusuk oldu malesef

Back
X