Ah canım inş. Bazen o kadar uzak geliyor ki. Allah'ım hayırlısıyla bana da nasip eder anne olmayı inş.
bene de hep öyle gelirdi. 6 sene sonra kavuştum. allahtan ümit kesilmez inci. inşlh sen de kavuşursun
Sizlerin guzel haberini alinca icim kipir kipir oluyor.Tekrar tedaviye baslayacagim ama o cesareti henuz bulamiyorum.Yasimda ilerliyor nasipten otesi yoook tabi Allahim once olmayanlara tattirsin Annelik duygusunu
Eger tedaviye baslarsam 9. migro tedavim olcak Allahim kimseletre aratmadan melegini nasip etsin BEN tam 20 yilimi verdim.Canim kardesim incim hep bende derdim artik bana coook uzak diye Ailem bile bana son tedavimde destek cikmadi yeter artik olmuyorsa olmuyor diye kendini coook yiprattin diye kadere inat savastim hep olacak dedim.
Rabbim verecek o umudumu hic bir zaman kaybetmedim tedavilerimin sonunda buyuk bir yikim yasiyordum.Dondurulmus yumurtam bile olmuyordu sil bastan yeniden basöiyorduk umutla Rabbime siginaraktan sukrolsun Rabbime tek bir yumurtadan nasip etti Elhamdulillah
Benim sansim coook az ama genede Allahima gveniyorum yavrumun kardesi olsun istiyorum.Hakkimzda hayirlisi olsun ins
Hamile kalan kardeslerimizede Yuce mevlam sag salim kucaklarina almayi Tedaviyede baslayacak olanlarada Mevlam maddi manevi guc versin ins Aminnnnnn sevgiler![]()
oyy, allah bağışlasın yavrunu.. ne kadar zor zamanlar atlatmışsınız..
Maşallah subhanallahAllah'ım daim etsin inş.
Merhaba nil. Senin hikayeni biliyorum. Çok etkilenmiştimSendeki azim, inat çok etkilemişti beni. Çok şükür Rabbim yavrunu nasip etti sana ve inş kardeş de nasip edecek.
Allah razı olsun canım. İnş ikimiz de hamilelik haberlerimizi paylaşacağız inş.
Merhaba tentation. Senin tedavin pgt'li mi oldu?
pgt yi bilemedim ben:26:, sanırım öyle olmadı
ben tekrar başlama konusunda çok kararsızım. bazen gaza geliyorum hemen bayram sonrası ilk adetimde başlarım diyorum, bazen de yok acele etmeyeyim kendimi ne zaman rahat hissedersem o zaman diyorum. bilemiyorum yaa![]()
iki deneme arasında 3 ay kadar beklemek gerekiyor sanırım, vücüt kendini toparlasın dye
size de iyi pazarlar. :)kızlar iyi pazarlar...