Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

slm kızlar uzun zaman oldu buraya gelmeyeli maşşalah hamileler artmış
mercan ve umut ege tebrikler
incicim nasılsın cannım son durumun ne
diyer kızlar siz naıslsınız
kızlar sizden bişi rica edicem gonal f 75lik ilaca ihtiyacım var 5 kutu kadar elinde olan varsa bana yollayabilirmi rica etsem

ben de çok sevindim canım.allah devamını getirir inşallah.bizleride haberdar et olumlu gelişmelerden.

teşekkür ederim canımmm darısı en kısa zamanda başınıza olsun inşallahhhhh
benim elimde hiç ilaç kalmadı canım malesef
merkezlere çok veren oluyor canım kalan ilaçları sordun mu acaba:26::26:

canım hoşgeldin.bende kalmadı ama belki diğer arkadaşlarda vardır.sen yeniden başlıyosun heralde tedaviye canım.

teşekkür ederim canımmm darısı en kısa zamanda başınıza olsun inşallahhhhh
benim elimde hiç ilaç kalmadı canım malesef
merkezlere çok veren oluyor canım kalan ilaçları sordun mu acaba:26::26:

canım hoşgeldin.bende kalmadı ama belki diğer arkadaşlarda vardır.sen yeniden başlıyosun heralde tedaviye canım.
valla gızlar tüp bebektende umudumu kestim yine normal yolla tedavi olyorum geçen ay ilaçsız takip yaptırdım pcodan dolayı yomurtalarım hiç gelişmedi yomurta takibine başlicem iğne ile artık hayırlısı allahtamn

inşallah canım
az kaldı bakalım tek mi çift mi öğreneceğizzzsağlıklı olunlardaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese nasip etsin allahhhhhhhhhhhhhh

evet az kaldı .öncelik sağlıklı olmaları tabiki ama insan düşününce heyecanlanıyor.

merhaba arkadaşım.güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.Allahım sizlerede yaşatsın.daha önceki tedavini takip etmiştim.inşallah herşey istediğin gibi olur.maalesef elimde ilaç yok.çabucak bulur ve ilaç işini halledersin inşallah.

ben de çok sevindim canım.allah devamını getirir inşallah.bizleride haberdar et olumlu gelişmelerden.

etmezmiyim canım.inşallah dediğin gibi olur.

iyiyim canım.bugün evlilik yıldönümümüz.bebişimizle ilk yıldönümü.heyecanlıyım.artık 3 kişilik bi aile olduk:)))

oy oy oyyyyyy yerim sizi.3 kişilik ailemize nazar değmesin.
sayınızın arttığı nice yıl dönümleri yaşayın
mutlu huzurlu sağlıklı ve hayırlı evlatlarla geçireceğiniz yıl dönümleriniz olsun.:123:
bunlarda benden sana gelsin

hayırlısı olsun canım hakkında inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebeğin
sen rapor hakkını kullanmışmıydın canım ilaçlar için rapor çıkartmayı denesen

canım bende yaklaşık 8 yıl sinopta yaşadım sağlık açısından bizim gibi durumlar için yeterli değildi ama çok güzel bir yer ve bir artısıda çok yetiştirmek için uygun bir yer bence allah kolaylık versin bende kararsızım konya mı ankaramı bilmiyorum hayırlısı bakalım.

bugün Cem Demirel'e gideceğim tüp bebek tedavisine başlamak için...
lütfen bana şans dileyin kızlar....

size özelden mesaj gönderdiğimi hatırlıyorum.diğer topikte sorduğunuz soru ile ilgili.Üroloğu ile görüştünüzmü?umarım kararınız hakkınızda hayırlı olur.tedaviniz hayırlı uğurlu ve bebişli olsun.

Son düzenleme:
tunaydın kızlar.hamıle olan arkadaslar ılk aylarınızın tadını cıkarın son aylar hıc cekılmıyor belımın agrısı ve sıcak basmasından bayılıcam bırazdan offff

Mercan,
öncelikle hamileymişsin,bir kaç gündür girmiyordum siteye, yeni farkettim ve çookk mutlu oldummm, maşallah, Allahım nazarlardan korusun, bana da umut oldun...
evet seninle daha önce yazışmıştık, sen bana özelden de yazmıştın ama mesaj hakkım olmadığı için cevap veremedim.(
bugün gideceğiz bakalım, darısı başıma inşallah :))
ilgin için çoook teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…