canım biliyorum temmuz topiğini.ben tedavi sırasında etkilenirim diye girmedim.farklı bişey duysam kafaya takardım
gelirim canım nisan annelerinde belkide ikiz gebelikte buluşuruz
sağol canım.9 senelik evli ve sperm bulunamadığı için iptal olmuş tedavisi vardı.Allahım yüzlerine güldü.
sizleride mutlu etsin .Allahım arkadaşlarıma gönüllerinde olanı ver yarabbim.
günaydın canım nasılsnız bakalımmm
slm kızlar uzun zaman oldu buraya gelmeyeli maşşalah hamileler artmış
mercan ve umut ege tebrikler
incicim nasılsın cannım son durumun ne
diyer kızlar siz naıslsınız
kızlar sizden bişi rica edicem gonal f 75lik ilaca ihtiyacım var 5 kutu kadar elinde olan varsa bana yollayabilirmi rica etsem
iyiyim canım.bugün evlilik yıldönümümüz.bebişimizle ilk yıldönümü.heyecanlıyım.artık 3 kişilik bi aile olduk:)))
kızlar sizden bişi rica edicem gonal f 75lik ilaca ihtiyacım var 5 kutu kadar elinde olan varsa bana yollayabilirmi rica etsem
nice senelere canımmmmmhep böyle mutlu olun inşallahhhhhhhh
teşekkür ederim canımmm darısı en kısa zamanda başınıza olsun inşallahhhhh
benim elimde hiç ilaç kalmadı canım malesef
merkezlere çok veren oluyor canım kalan ilaçları sordun mu acaba:26::26:
valla gızlar tüp bebektende umudumu kestim yine normal yolla tedavi olyorum geçen ay ilaçsız takip yaptırdım pcodan dolayı yomurtalarım hiç gelişmedi yomurta takibine başlicem iğne ile artık hayırlısı allahtamncanım hoşgeldin.bende kalmadı ama belki diğer arkadaşlarda vardır.sen yeniden başlıyosun heralde tedaviye canım.
inşallah canım
az kaldı bakalım tek mi çift mi öğreneceğizzzsağlıklı olunlardaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese nasip etsin allahhhhhhhhhhhhhh
ben de çok sevindim canım.allah devamını getirir inşallah.bizleride haberdar et olumlu gelişmelerden.
iyiyim canım.bugün evlilik yıldönümümüz.bebişimizle ilk yıldönümü.heyecanlıyım.artık 3 kişilik bi aile olduk:)))
valla gızlar tüp bebektende umudumu kestim yine normal yolla tedavi olyorum geçen ay ilaçsız takip yaptırdım pcodan dolayı yomurtalarım hiç gelişmedi yomurta takibine başlicem iğne ile artık hayırlısı allahtamn
mustuba canım işimden dolayı sinopta yaşıyorum şu anburası doğum yapmak için çok yetersiz o yüzden samsunda yapacağım zaten kontrollerimide samsuna gidiyorum biraz beni yoruyor gidiş gelişler ama olsun artık o kadarınada katlanacağız canım , kusmların biittimi benim çok şükür tamammen geçmesede baya rahatladım karnımda önüme doğru büyüyor gidiyor ya çok komik :)
bugün Cem Demirel'e gideceğim tüp bebek tedavisine başlamak için...
lütfen bana şans dileyin kızlar....
tunaydın kızlar.hamıle olan arkadaslar ılk aylarınızın tadını cıkarın son aylar hıc cekılmıyor belımın agrısı ve sıcak basmasından bayılıcam bırazdan offff
allah yardımcın olsun canım
bende çok bunalıyorum ya :26:
size özelden mesaj gönderdiğimi hatırlıyorum.diğer topikte sorduğunuz soru ile ilgili.Üroloğu ile görüştünüzmü?umarım kararınız hakkınızda hayırlı olur.tedaviniz hayırlı uğurlu ve bebişli olsun.
bugün Cem Demirel'e gideceğim tüp bebek tedavisine başlamak için...
lütfen bana şans dileyin kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?