Eki Görüntüle 481446 Eki Görüntüle 481447 Eki Görüntüle 481449
buda bu topıkte ılk bebıs fotosu olsun..30 haftalık mınık ecemm
slm kızlar uzun zaman oldu buraya gelmeyeli maşşalah hamileler artmış
mercan ve umut ege tebrikler
incicim nasılsın cannım son durumun ne
diyer kızlar siz naıslsınız
kızlar sizden bişi rica edicem gonal f 75lik ilaca ihtiyacım var 5 kutu kadar elinde olan varsa bana yollayabilirmi rica etsem
iyiyim canım.bugün evlilik yıldönümümüz.bebişimizle ilk yıldönümü.heyecanlıyım.artık 3 kişilik bi aile olduk:)))
bugün Cem Demirel'e gideceğim tüp bebek tedavisine başlamak için...
lütfen bana şans dileyin kızlar....
yemeğe gideriz diye konuştuk.bu sene sanki daha bi heyecanlıyım.:)))Hoşgeldin canım. Çok şükür iyiyim. Beklemedeyim. Ben hiç gonal f kullanmadım, olsa seve seve verirdim. Allah yardımcın olsun canım.
Maşallah. Nice yıllara inş sağlık, mutluluk, huzurla canım... Var mı bir plan?
Bizim de 2 hafta sonra inş. Heyecanlıyım :) Yıllar ne çabuk geçiyor...
Allah yardımcın olsun kokoci.
Maşallah subhanallah
arkadaşlar merhaba acaba memorial ataşehir tüp bebek merkezinde fiyat ne kadar bilgi verirmisiniz ve de memnunmusunuz......
canım ben okmeydanında tedavi oldum.ama ataşehirde iyidir tabiki.fiyatta 2000 euroydu.temmuzda değişicek diyodu buradaki arkadaşlar.tabi birde ilaçlar var o da 1000- 1500 tl tutuyor.ben çok memnun kaldım merkezden.bebişime ilk seferde kavuştum çok şükür.inşallah sen de memnun kalırsın canım.
biraz önce arayıp sordum 2000 euro+1,500 ile 1,600 arasıda ilaçlar tutuyormuş fakat ilaçlar tl mi euromu anlayamadım
Hoşgeldin canım. Çok şükür iyiyim. Beklemedeyim. Ben hiç gonal f kullanmadım, olsa seve seve verirdim. Allah yardımcın olsun canım.
Inci neden gon_f kullanmadin canim merakimi madur gör.Yoksa son tedavindemi kullanmadinß
Maşallah. Nice yıllara inş sağlık, mutluluk, huzurla canım... Var mı bir plan?
Bizim de 2 hafta sonra inş. Heyecanlıyım :) Yıllar ne çabuk geçiyor...
BEBEGINIZLE BERABER nice mutlu huzrlu yillariniz olsun ins Aminnnnnn
Allah yardımcın olsun kokoci.
Maşallah subhanallah
bh2006 2000 euro simdiki fiyatimi?ilaçlar tl canım.merkez fiyatı euro.
bh2006 2000 euro simdiki fiyatimi?
ben umut tüp bebek merkezine ilk denemede hamile kaldım ama ocak ayında 10 haftalık iken kontrole gittiğimde bebek 6 haftalık kalmış kalp atışı yoktu olmadı,keşke dondurulmuşum olsaydı 25 tane yumurta toplandı 14 tanesi işleme alındı 5güne kadar 5 tane blastokist embriyo oluştu ama 1 tane transfer edildi yaş gereği ama geriye kalan 4 blastokist nasıl olduda dondurulamadı aklım almıyo bize mantıklı bilgi vermediler,bizimki sebepsiz infertiliteydi
transfere gideceğim gün yani 5. gün blastokist emriyom transfer edildi o gün denildiki ; kalan 4 adet blastokist 6. güne kadar iyi gelişim gösterirse biz sizi arıcaz dediler fakat ertesi gün aradılar embriyoların 6. güne kadar yaşamadığını o yüzdende dondurulamadığını söylediler . etrafımda 5 yumurtası olup toplamda üstelikte dondurulmuşu olanda var anlamadımki ben!!!
2000 euro şimdiki fiyatı 6100 tl ye geliyo yanlış hesaplamadıysam ben daha pahalı zannediyodum fakat ilk muayene ne kadar bilmiyorum ve ataşehirde cem demirele gitmek istiyorum bilmiyorum nasıl olcak
yok canım 4400 tl yapıyor 2000 euro:26:
transfere gideceğim gün yani 5. gün blastokist emriyom transfer edildi o gün denildiki ; kalan 4 adet blastokist 6. güne kadar iyi gelişim gösterirse biz sizi arıcaz dediler fakat ertesi gün aradılar embriyoların 6. güne kadar yaşamadığını o yüzdende dondurulamadığını söylediler . etrafımda 5 yumurtası olup toplamda üstelikte dondurulmuşu olanda var anlamadımki ben!!!
canım bende yaklaşık 8 yıl sinopta yaşadım sağlık açısından bizim gibi durumlar için yeterli değildi ama çok güzel bir yer ve bir artısıda çok yetiştirmek için uygun bir yer bence allah kolaylık versin bende kararsızım konya mı ankaramı bilmiyorum hayırlısı bakalım.
Canım sinop gerçekten çok güzel ama her açıdan yetersiz sizde görev icabımı kaldınız sinopta. Ben konyalıyım keşke imkanım olsaydı konyada doğum yapsaydım sağlık yönünden çok gelişti 5 sene içinde çok güzel özel hastaneler var canım tavsiye ederim mutlaka ikamet adresine neresi yakınsa bence orada doğumunu yap hatırladığım kadarıyla senin bebişlerinde kış bebği olcak zannedersem dikkat et kandine ve bebişlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?