canım uğramak istemiyorum çünkü insan ister istemez etkileniyor siz burda bebekleri konuşurken biz bakakalıyoruz,aynı yollardan geçtiğimiz için elbette çok seviniyoruz ama insanda burukluk oluyor ben hiç girmiyorum.ben 2.denemeden sonra adet görmedim kızlar 2,5 ay sonra ilaçla adet gördüm daha yeni.normalde eylül-ekim gibi gidecektik ama eşimin 3 ay ilaç takviye vs. alması gerekiyordu ve hiçbirini kullanmadı.bende yaptırmayacağımı soyledim çünkü sorun bende değil spermde.memorial o anlamda bana göre başarısız bi hastane kızlar siz olumlu sonuç aldınız hep ama zor olan ben ve benim gibiler.sonuta bu onların başarısızlığı,burdaki doktorumda dedi papaz her zaman pilav yemiyor diye :)) bak olumsuz da olabiliyor dedi haklı olarak.ben sonraki denememi de orda yaptıracağım çünkü bundan daha da iyisi yok,en iyisiyle bile olmuyorsa vardır bi nedeni.teknikler,laboratuarlar,doktorlar en iyi ama sonuç sıfır.dolayısıyla benim için hiçbir önemi yok :) çocuğu olmayan da çevremde çok insan var.psikolojisi en iyi olan biziz bol bol geziyoruz.allah sizinkileri size bağışlasın inşallah..
:)))ne zaman kolunu bacağını hissedicem.çok merak ediyorum.hergün inşallah bugün daha farklı bişey hissederim diorum ama henüz o kadar ele avuca gelmiyor.
canım bende takiplerimi şehir dışında yaptırdım toplama ve transferi memorialde yaptırdım bi sorun olmaz dediler doktorlar hep haberleşiyolar zaten.ama negatifi aldığımda dediklerinden biri de şuydu; belki ilacın dozunu yanlış ayarlamışızdır da bebeği dışarı atmıştır.çünkü bende düşük dozda başlanmıştı,ona rağmen yumurtalar çok çabuk gelişti ve doz daha da düştü.bende muayenelerimi baska şehirde olduğum için araya kaynadı vs.o yuzden ben pişman oldum keşke orda yaptırsaydım kontrolleri de dedim.ilaç dozundaki bu uygulamadan dolayı da tutunamamış olailir dendi.bidahaki denemede her aşamayı orda yaptırmak istiyorum.
dondurulmuşun yokmu canım ... off yazdıkların aklımı biraz daha karıştırdı .. bi yandan diyorum önemli olan döllenme ve transfer bi yandanda aklımda sorular bilemıyorum yaa orda o kadar uzun süre kalmaya ımkanım yok benımde eşiminde o kdar izni yok yok yok yok işte.. ama tek umudum burdaki doktoruma çok güvenıyorum burdakı doktorumun bana dediği hep hoplasanda zıplasanda bebeğin tutacagı varsa tutar yoksa ne yaparsan yap tutmaz bizde bi yere kadarız gerisi allahın takdiri der.. artık hayırlısı demekten başka çarem yok kaderımde varsa anne olmak bi şekılde olurum yoksa ne yaparsam yapım olmaz
canım sen benim dediklerimden etkilenme biz gerçekten zor bi çiftiz. her seferinde 19-20 yumurta toplanıyor ama dondurulmuş kalmıyor hepsi çöpe gidiyor yani en iyi laboratuar olması yetmiyor sorunu çözemiyorlar anlatabildim mi.ama hemen hemen herkes pozitifi gördü memorialdeki.kaliteleri çok iyi değildi bizimkilerin,o yuzden dondurulmaya gerek görülmedi.üstelik 5. güne gidilmesine rağmen.sizin sorununuz ne belkide rahatlıkla olacak seninki
bende kaderciyim canım en iyi yerde yaptırıyorum geri kalanı da allaha bırakıyorum. o ol demeden biliyorumki olmayacak.sende gönlünü ferah tut
bizde sperm sorunu 5 milyon sperm var.. herkezin sorunu farklı ama istekleri aynı işte bakalım artık yaşayıp görceğiz ..
arkadaşlar slm, memorial de trasferden sonra ne yapılıyor. ben geçen tüp denemem de transferden sonra sedyeye aldılar zar zor geçiyosun zaten sonra sedyede 30 dak. beklettiler. sonra da giyinebilirsin dediler. bide çok sıkışık olduğumu söylemiştim ama herhengi bişeyde vermediler. memorialde nasıl bir uygulama var.
slm fıstık bende 4. denememi memorialde yaptırdım. daha önce yaptırdığım yerlerde çok stresliydim çünkü insan idrara sıkışıyor herhangi birşey yok bekle allah bekle ama memorialde uygulamaya kadar sürekli ultrasonla kontrol yapıyorlar ve strese girmiyorsun bu çok önemli tek kelimeyle memorial süper bir hastane herkese öneririm ben bebişlerimi burada buldum hayırlısıyla doğacaklar inşallah darısı başınıza
arkadaşlar slm, memorial de trasferden sonra ne yapılıyor. ben geçen tüp denemem de transferden sonra sedyeye aldılar zar zor geçiyosun zaten sonra sedyede 30 dak. beklettiler. sonra da giyinebilirsin dediler. bide çok sıkışık olduğumu söylemiştim ama herhengi bişeyde vermediler. memorialde nasıl bir uygulama var.
kızlaar başağrısı, ayak ağrısı, sıcak basması, mide bulantısı, ateş, yanma ,sıkıntı, dert, tasa, üzüntü bunların hiçbirisini umursamayın ne olur.sizin yerinizde olmayı isteyen ben ve benim gibi o kadar çok arkadasım var kiiiiii......bebişlerin keyfini çıkarııın
kaçıncı denemenizi? inlh siteğiniz olursğol cnm inş kavuşurum meleklerime eğer transfer aşamasına kadar gelırsem 2 tane konulmasını isticem inş bu isteğimi geri çevirmezler.. seninki ikizmi tekmi cnm iki tane koydurmustun
merhaba,bende ilk görüşmemi nur hanımla yaptım sonunda gerçekten tatlı biri, bir sürü tahlil verdi onları yaptırdıktan sonra tekrar gidicem herşey güzel gider inşallah
canım uğramak istemiyorum çünkü insan ister istemez etkileniyor siz burda bebekleri konuşurken biz bakakalıyoruz,aynı yollardan geçtiğimiz için elbette çok seviniyoruz ama insanda burukluk oluyor ben hiç girmiyorum.ben 2.denemeden sonra adet görmedim kızlar 2,5 ay sonra ilaçla adet gördüm daha yeni.normalde eylül-ekim gibi gidecektik ama eşimin 3 ay ilaç takviye vs. alması gerekiyordu ve hiçbirini kullanmadı.bende yaptırmayacağımı soyledim çünkü sorun bende değil spermde.memorial o anlamda bana göre başarısız bi hastane kızlar siz olumlu sonuç aldınız hep ama zor olan ben ve benim gibiler.sonuta bu onların başarısızlığı,burdaki doktorumda dedi papaz her zaman pilav yemiyor diye :)) bak olumsuz da olabiliyor dedi haklı olarak.ben sonraki denememi de orda yaptıracağım çünkü bundan daha da iyisi yok,en iyisiyle bile olmuyorsa vardır bi nedeni.teknikler,laboratuarlar,doktorlar en iyi ama sonuç sıfır.dolayısıyla benim için hiçbir önemi yok :) çocuğu olmayan da çevremde çok insan var.psikolojisi en iyi olan biziz bol bol geziyoruz.allah sizinkileri size bağışlasın inşallah..
kızlar ben de dün gittim Ataşehir Cem Demirel'e, tahlil sonuçlarımıza baktı, bizi dinledi ve 1 - 1,5 ay sonra tahlillerinizi yenileyip gelin dedi.
Spermiogram yaptırın 1 - 1,5 ay sonra sakin bir zamanınıza dedi, yine sonuçlar aynı çıkarsa tüp bebek tedavisine başlarız dedi...
yine bekleyeceğim((
günaydın canım nasılsnız bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?