Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ay çok güldüm sana yaaa :) alemsiniz :)

canım moralinizi yuksek tutmanıza çok sevindim. tabiki de herkes aynı doktor ve hastaneden memnun kalacak die birşey yok. bizde de problem spermler. ama biz doktor ne dediyse harfiyen uyguladık. tamam, benimde ilk deneme de tutmadı ama kısmet. benım anlamadığım eşin neden gereken ilaçları kullanmıyor. madem sıkıntı spermlerde o zamanona yönelik tedavilere dikkat edilmesi gerekmiyor mu??

canım bende memorialdeki ilgiden memnun olanlardanım. seni transfer için hazırlayıp bekleme odasına aldıklarında ultrosona sokuyorlar ve fazla idrarını bardak ölçusuyle boşalt diyorlar. bazen biraz zor oluyo ama sıkıntı yok merak etme ben yalnız su içme işini abartmışım herhalde, odaya gittiğimde ördek die bişey verdiler bana yoksa çatlayacaktım

transfer sonrası da seni kesinlikle kaldırmıyorlar sedyeye yardım ederek alıyorlar odandaki yatağa da yardım ederek yatırıyorlar.

umutege, tentation, sevda_linka arkadaşalar cevaplarınız için teşekkürler. deneyimlerinizi paylaşmanız insanın içini rahatlatıyor. ben şimdi doktor konusun da biraz kararsızım. Cem bey mi Nur hanım mı. benim problemim 5 yumurta olması , 2 si dölleniyor ve transfer ediliyor.hep 3. gün embriyosu. 5 inci güne hiç gidemedik. bide kaliteside 2. ve 3. derecede oluyor. sorunu benim gibi olanınız var mı. hangi doktoru tercih ettiniz. 5. güne gidebildinizmi. yoksa 3. günde de tutunma oldu mu.

nur hanıma gitmiştim.
bende de fazla yumurta oluşmadı. oluşanlar da güç bela..
opu da 4 yumurta toplandı, 3 ü mikroyla döllendi. 2 si kaliteliydi. 3. gün embriyosu iidiler. 3. denemem oldugu için iki embriyo da transfer edildi. çok şükür ikisi de bırakmadı beni :)

darısı başına

umutege cim avatarın ne kadar tatlı olmusssssssss allah inş bidahaki avatar resminin kucağında bebek olan bir resim olmasını nasip eder
amin canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allah sizlerede böyle avatarlar koymayı nasip etsin tez zamanda

benim dr nur hn dı canım çok menun kaldım kendisinden.
benimde 4 yumurtam oldu 4.gün tarnsferi oldu benimki de sebebi de 4.gün olmasına rağmen 5.gündeki kaliteye ulaştığı için...bizde sorun erkek faktörüydü morfoloji 0 dı bizde imsi tekniği uygulandı yani en iyi spermi seçip döllediler yumoşları çok şükür ki tutundu bebeklerim bana(ikizdir belki diye)bebeklerim diyorum
hakkında hayırlısı neresiyse orası olur inşallahhhhh...istersen ön randevu talep edip nur hn la görüşmeye git derim...ondan sonra kararını verirsin...

herşey 10 temmuz olağan kontrolümüze gidince oldu.Nihayet 3. denememde tutunmuştu bebeğim bana çok mutluyduk, 2 ay kanamam olmuştu ama 3. ayda durmuştu.10 temmuz da çok güzel haberler alıcaz artık kanamamda olmadığına göre herşey yolundadır diye gittik doktora.Doktoru bklerken eşim fotoğrafımızı çekmiş heyecanımız ,mutluluğumuz yansımış yüzümüze.Bebeğimiz olacak diye kimseye söylememize gerek yoktu çünkü her hareketimiz bizi ele veriyordu.5 yıl uğraşın sonunda mutlu son olacaktı.Ama Doktorun ultrasonda bakar bakmaz bi terslik var demesiyle dünyamız başımıza yıkıldı, artık doktorun dediği hiçbişeyi duymaz olmuştuk.Bebeğime megasistis teşhisi kondu, bebeğm çişini yapamıyormuş, çeşitli sebepleri varmış erkek olduğu için tıkanıklık olabilirmiş, genetik olabilirmiş v.s.Doktor bize hemen aldırın dedi.bebeğin böbreklerini etkilermiş ve bebeğim böbrek yetmezliği yaşarmış v.s.Bebeğimi 26 temmuzda aldılar benden.Allahıma çok dua ettim onu benden alma dedim, o benim hayat ışığım dedim, beni boynu bükük koma dedim ama beni duymadı.1500 de 1 görülen bu hastalık beni bulmuştu işte.herşey anlamsız geliyor şimdi.
Nur hnmı aradım 3 ay geçsin öyle bi daha deniyelim dedi.Benimde yumurtalarım kalitesiz 11 yumurta taplandı en son sadece 1 tane kaliteli olabildi.ama o bir yumurta tutunmuştu sonunda mucize gerçekleşmişti.ama benim rüyam kısa sürdü.Ben yaşadığım bu acıyla nasıl başedeceğimi bilmiyorum.Tek diyeceğim allah kimseye yaşatmasın.Hele bizim gibi zor hamile kalanlar için çok zor

canım benım allah sabır versın bır sekıllde atlatmak zorundasın.ınsallah bırdahakı denemende olumlu sonuc alırsın ve bebegını kucagına alırsın.

Çok zor günler geçirmişsin. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bebekteki sorun genetikse riske atmamak için genetik test ve PGT yaptrmanı tavsiye ederim. İnşallah bundan sonraki tedavinde sağlıkla bebeğine kavuşursun

canım ımsı teknıgı uygulanmısya sana hastaneye ne kadar ücret ödedın ilaçlar hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…