Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

birde ımsı teknıgı olmasını senmı secıyorsun yoksa hastanemı buna karar verıyor cnm

allah yardımcın olsun.çok etkiledi hikayen beni.inşallah en kısa zamanda bir bebeğin olur da acıların hafifler.allah sabır versin canım.

onlar karar veriyo canım eşinin sperm kalitesine göre bizim morfoloji 0 olduğu için imsi uygulandı sizde sorun ne canım eşinin değerleri nasıl:26:

5 milyon sperm % 5 hareketli morfoloji %1 .... ımsı teknıgı bana daha ii gibi gelıyor sonucta ii embrıyo konuluyorr ımsının ücreti ne kadar sen ne kadar ödeme yaptın hastaneye

5 milyon sperm % 5 hareketli morfoloji %1 .... ımsı teknıgı bana daha ii gibi gelıyor sonucta ii embrıyo konuluyorr ımsının ücreti ne kadar sen ne kadar ödeme yaptın hastaneye

sizede imsi uygulanır canım bu durumda...imsi için ayrı bir ödeme yapmıyorsun canım tek fiyat ilaçlar hariç 2000 euro sadece bunu ödüyorsun merkeze
siz ne zaman başlayacaksnınz canım tedaviye eğer 1-2 ay varsa proxed diye bir vitamin var alıp eşine içirmeni tavsiye ederim biraz pahhalı am biz çok faydasını gördük...bizim tedaviye başlarken 8 milyondu sayı 1 hafta sonra opu günü 12 milyon çıktı eşim 2 ay bu vitamini içti ön görüşmeye gidince nur hn vermişti araştır istersen kk da topiğide var çok faydalı bir vitamin
sen nerde oturuyorsun birde canım anadolu mu avrupa yakası mı eğer ki gidip gelmek sorun olmazsa şişliye gitmeni tavsiye ederim çünkü burda spermi 8000 milyon büyütüp en iyisini seçiyo ataşahirdekini araştır istersen belki orasıda öyledir
memorıal aylık dergisinin arkasında türkiyedeki en iyi labarutuar şişli memorıal diye teccil belgesini bastımışlardı türkiyede birinci sırada dünyada da 9.sıradaymışşş

burdakı doktorum bana emorialle anlaşmamız var demıştı ama cem beyı söylemıstı ben nur hanıma gidecem çünkü ataşehirde kalmaya yerım yok ama şişlide hastaneye yakın bi yerde görümcem oturuyor onda kalıcam ... 2 aydır adetlerım düzensizleşti gecen ay söktürücü ile adet oldum peşinden yasmine başladım doktor önce adetlerı düzenleyelım dedı yasmının 4. günündeyım işte adet olunca başlıcam tedavye ... bu arada ben plusı ve klomenı 3 ay kullandık ama bızde hıc bi faydası olmadı malesef 3 ayda keçi boynuzu denedık ama bızde işe yaramadı malesef artık hayırlısı demekten çare yok ama suda varkı bız burda medikal hastanesine gittik önce orda sperm 25 mılyon çıktı 3 kez yaptrıdık en son gittiğimz başka bi hastanede labaront olan kişi ben memorialde staj gördüm oranın istediği şekılde sayım yapıyorum dedı 5 mılyon çıktı zaten 25 mılyon olsa doğal yolla çocuk olurdu bunun yenı farkına vardım ama bi kere kapıldık işte...

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun doğru yere karar vermişsin şişlideki yeri gerçekten çok iyi ben daha önce başka bir yerde de deneme yaptım ama memorıal kadar gibi değildi...negatif sonuç alsam bile değiştirmeyecektim dr mu.onlar elinden geleni yapmıştı çünkü gerisi allahın taktiriydi çok şükür ki yüzümüze güldü allah nasip etti bize...inşallah sen ve bu yoldaki herkes allah nasip etsinnn
dualrım sizlerle...canım okuyabilirsen 4444 tane selati tevriciye oku ben çok faydasını gördüm...
ya varis
ya latif
el halik
el musavvir
el bari
er rahim
er rahman
bunları çek canım sürekli ben hepsinden 1000 tane çekiyordummm
halada çekiyorum allah onları korusun diye

off çok zor yaşadıkların, gözüm dolu dolu okudum ne desek boş.. allah sabır versin..
inşlh en kısa zamanda tekrar kavuşursun meleğine..

Fistik kullanici isimlerinizde harika yani..
Onceki denemen nerede oldu?hangi ilaclar kullanildi?Cem bey Acibadem den gelme ama Atasehir tupbebek yenilerde acildi laboratuvari nasil,ekip nasil,basari durumu nedir fikrim yok.Ben sisli memorial i Semra hnm icin tercih ettim ekip halinde cok basarililar.Iki taraflada git gorus derim.
Benim onceki 2 denemem farkli merkezde oldu.5 yumurta toplandi 3.gun 4 embriyo transferi yapilmisti.Memorial da farkli ilacla tedaviye baslandi 20 yumurta toplandi 5.gun 1 embriyo transferi 6.gun dondurulmuslarim var..Anlatmak istedigim onceki tedavilerinden farkli tedavi uygulanabilinir,fazla yumurta elde edilebilinir..Gerci rabbim ol desin gerekli olan 1 yumurta 1 embrio..Hayirlisi olsun..

Bulupta kaybetmek daha zor..Rabbim acini tez zamanda unuttursun,Saglikli evlat nasip etsin insallah..

tentation masallahhhhhh masallahhh ogullarina 33.haftayi gormussun ne mutlu saglikla gelsinler..ikiz gebeligin ilerlemesi zor masallah zorlu donemi atlatmissin ne guzel iki bebek birlikte buyuyecekler.ilk 1-2 sene zorluk olacak sizler icin ama sonra iki kardes destek olacaklar.Hayirli evlat olsunlar insallah.Gonlum hep ikizden yanaydi 1-2 sene nasilsa sosyal hayatin olmuyor 2.bebege de bakilir bi sekilde, sonra kardes dusunmeyiz diye dusunuyordum.Transfer gunu tasiyabilecegim,bababilecegim,saglikla dunyaya getirebilecegim kadar diye dua etmistim nasibim de 1 cocuk varmis.Rabbim onlara omur versin,isteyenlere nasip etsin..

mucize işte ne güzel...Allah bizlere de tattırsın bu güzelliği ....inşallahh bu sefer olur..hayırlısıyla

inşallah benim yumuratalardan da kaliteli embriyo oluşur..ben eylül sonu gibi düşünüyorum...adetim düzensizleşmişti...şuan doğum kontrol kullanıyorum..adetimdem 3-4 gün önce doktorla görüşürüm.. sonrada kısmetse başlarız tedaviye..

2 denemede ankara da biri genart ta diğeri güven hastanesinde oldu...aslında ben hep memorial istiyodum ama bir türlü kısmet olmuyordu..bu sefer inşallah kısmetse ordayım..şimdiden gulukofen ve solgarın multi vitamini var onlarıda kullanıyorum... başka kullanaılması gereken birşey varsa söyleyin olur mu...daha önceki denemelerde gonol f kullanılmıştı...düşük doz kullanılsada döllenmede hep kalitesiz embriyo elde edildi.. umarım memorialin laboratuvar ortamında daha kaliteli embriyolar elde edilir..bir de ben 5. gün transfer edilmesini çok istiyorum.. ama 3. gün transfer ediliyor..dondurulmuşlarda hiç olmuyor....çünkü toplam 5 yumurta oluyor... umarım kaliteli çok embriyom olur...ve artık tutar...hayırlısıyla inşallahh

arkadaşlar ya ben vitamin kullanmıyorum aynur hanımda bişey demedi ne yapsam ya.sizler ne kullandınız tedaviden önce simdi ginera kullanıyorum folibol başlasam nasıl olur ki gelecek ay tedaviye başlıyorum

arkadaşlar ya ben vitamin kullanmıyorum aynur hanımda bişey demedi ne yapsam ya.sizler ne kullandınız tedaviden önce simdi ginera kullanıyorum folibol başlasam nasıl olur ki gelecek ay tedaviye başlıyorum

hayırlı olsun tedavin inşallah kavuşursun bebeğine allah herkese nasip etsin inşallah
ben ön görüşmeye gittiğimde nur hn folik aside başla demişti ona başladım başkada hiç birşey kullanmadım...
folik asite başla bence biran önce normalde 3 ay önce başlamak lazımmış

Canım çok zor güneler geçirmişsin, Allahım sana bol sabır versin zaman senin ilacın olur innşallah ama nacizane tavsiyem umidini kaybetme sakın

sağolasın. çok şükür bu hftyı gördük. son bir aydır evde istirahatteyimhiç bişi yaptığım yok. 36 yı da görürüm inşlh

bizimkiler 6 yıl sonra geldiler. 6 yılın acısı çktı diyoruz ikizlerle :))

amin. tedavide olan arkadaşlar da en kısa zamanda kıvuşurla inşşlh

inşlh sizde en kısa zamanda kavuşursunuz. ben memorailı çok geç keşfettim. ama neticesi iyi oldu. darısı size

amin inşallah:))allah sana ve bebegine saglık versin canım...hemen başlıyorum o zaman tatlım ya...bende mi nur hanımla devam etsem sizden böyle övgü dolu şeyler duyunca etkileniyorum senin izlenimin nasıl?bişeyler duydunuz mu aynur hanımla ilgili?birde canım hangi ilacları kullandın sana zahmet olmazsa beni bilgilendirirmisin

Son düzenleme:

Nur Hanım melek gibi biri Hangi doktorla devam edersen et her şeye ekip olarak karar veriyorlar. Semra Hanım mutlaka görüyor seni. Aynur Hanım da çok samimi ilgili bir doktor. Benim transferimi yapmıştı. Bir iki muayenede de bir araya gelmiştik. Hakkında hayırlısı olsun inş canım. İlk denemen mi olacak?

Son düzenleme:

amin canım inşallahhhhh darısı başınıza
nur hn. şeker gibi çok seviyorum onu çok aydınlatıcı ben sormadan o anlatıyo..aynur hn.ilk iki kontrolüme girdi muayane edip ilaçlarımı verdi dr nur hn olduğu belki çok detaylı şeyler anlatmadı ama oda güleryüzlü hakkında hayırlsı neyse o olsun zaten kararı hep birlikte veriyorlar öğlenden sonra toplanıp durum konuşmları yapıyorlar
kendimde şahit oldum..kan testimi pazr günü merkezde yaptırdım 2-3 saat bekledim öğleden sonraya kalmıştı bütün hastların kan sonuçları gelince arka odada üçü bir araya geldi durum değerlendirmesi yapıp karar verildikten sonrada hemşireler arayıp haber veriyor size...
ben gonol-f kullandım canım yumoşların bütümesi için sonra cetrotayt kullandım yumoşların çatlatmasını engellemek için sonrada çatlatma iğnesini veriyorllar zaten 36 saat sonrada yumoşları alıyorlar şimdiden tedavin hayırlı olsun canımmm...
bu arada ilaçları eczaneden kendin alıyorsun hastahanenin karşısındakinden alma sakın çok pahallı orası 50 mt yukarda ateş eczanesinden alın indirim yapıyo o mutlaka 250 tl ye aldım ben
gonol-f elinde açılmamış paket kalırsada geri alıyo

canım sen ilaçlar için rapor çıkarmayı denedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…