- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Arkadaslar merkezde rapor geciyomu? Tup bebek fiyatı nekadar??
Maalesef geçmiyor.
Tedavi 2000 euro (ilaçlar hariç)
Anladım canım. çok çok sağol. Ben de hamile kalırsam ( inşalllahh) benim de erken doğar. 8. ayda falan Aslında bildiğim kadarıyla bebek yoğun bakım ücretini özel hastanede de olsa SGK karşılıyor. Araştırmak lazım.. Sağlıkla gelsinler de bir şekilde hallolur..
selam kızlar, bende nur hanımdan randevu aldım, başarısız bir tüp denememin sonuçlarını göstereceğim
sonuçları hastaneden alırken eşimin son sperm testinide istedim o gün kargaşada unutmuştuk birde baktımki 2,5 milyona düşmüş moralim yerlerde biz artsın diye keçbynuzu suları arginmaxlar içerken iyice düşmüş
geçmiş olsun canım neticede sperm var zaten tüp bebek denıyorsun bence moralını bozma. dondurulmuş varmıydı inş vardır onlarla denersın ılk yaptıgımzda hormon değerlerı yukseldıgınden kaynaklı tutmuyor çogu kısının hayırlısı ıns 2. de hamıs kalırsın
Cevabın için çok sagol...
Estağfirullah efendim
Canım senin kimyasal gebelik mi oldu ne oldu? Değerin düşmesi onu gösteriyor. Olacaksın olacaksın sen de bir gün anne olacaksın inşaallah...
Kromozom ve pıhtılaşma testlerinden eksik varsa yaptır, rahim filmini çektir. He bir de homosistein, protein s,c aktiviteleri, lupus vs. onlar da önemli.
hgs yaptırdım sonuç temız. benden ıstenılenler
antikardiolipin ıgg
antıkardiolipin ıgm
protein c ve S aktivetesi
Antitrombin III aktıvetisi
FactorII
factor V leiden mutosyonu
MTHF Reductase 677
MTHF reductase 1298
PAI 4G/5G polimorfizmi
prolaktın ve kromozom
senın dediğin lupus ve homosistein ne gercı ben bunlara da ınt baktım kan pıhtılaması yazıor yaptırdınmı sne bunları canım
cnm hiç üzülme bizimde 4 milyondu ama allah ol dıyınce 1 tane sperm yetiyor...ki bizde hareketlilikte % 1 di...
yok canım donmuş, devlette yaptırmıştım ben 2.gün transfer ettikleri için hiç içime sinmemişti kalanlarıda dondurtmamıştım.
şimdi bidaha başlıyım dedim paşalar bayram tatiline çıkacaklarmış başlatmadılarda, bende dosyamı aldım geldim
evet sperm var ama bunun sadece %1 morfoloji, hızı %2 vs vs kötü yani ,onca şeyle uğraşırken günden günden düşmesi canımı sıkıyor yakında hiç kalmıcak
Canım hangi devlet hastanesi bayram tatilindan dolayı başlamadı.Bende devlet hastanesinde yaptıracağımda.Galiba bayrama denk gelecek.Ben kısmet olursa istanbul zeytinburnu semiha şakir hastanesinde yaptıracağım.
cerrahpaşa tıp fakültesi canım
benim ya opum yada transferim mutlaka bayrama denk geliyor ve bugün git 1 ay sonra gel dediler bana , sende gitmeden bi arayıp öğren istersen canım devlet işte
özlemcim rapor geçiyor şöyle ki raporun üniversite hastanesinden olması gerekiyor.ben 3 kez aşılama yaptırdım üniversite hastanesinde tutmayınca bi heyet raporu çıkartıldı doktorlar tarafından bende o raporla gittim 2000 euroya mal oluyodu hastane ben 1600 euro ödeme yaptım.400 euro çok bişey deil dersen hiç aşılama deneme ama yok deniycem dersen durum böyle canım.
Testler ve ilaçlar 2000 euroya dahil mi hariç mi acaba?
testler dahil de ilaçlar değil canım.
Ben hastalığımın birinci gününde gidecektim.Tedavi o zaman başlayacaktı.Ama sen bayramda çalışmıyorlar deyince bende tereddütte kaldım.Zaten 9 aydır rapor almak için uğraşıyoruz.İnşallah 1 ay daha uzamaz.
İlaçlar ne kadar tutuyor arkadaşım
canım hayırlı olsun evet antibiyotik biraz etkiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?