aramıza hoşgeldin canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin çok bekletmeden
çok şükür bende iyiyim canım öyle sürekli bulantım olmuyor genelde sabah ve akşamları oluyor ama çıkarmıyorum
alt karın kısmımda doluluk hissediyorum hafif şişlik var transferden biraz daha dolgun duruyor şuan çok uykym geliyor ve acıkıyorum
bukadar canım darısı başınıza az kaldı sizlerde yazıcaksınız teker teker bunları
günaydın canım benim
canı gönülden aminnnn diyorum canım hayırlısıyla sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
selam canım tamamen söylediklerine katılıyorum görüştürmüyorlar gerçekten
mikrommmmm sen idrar testi yapıp çift çizgiyimi gördün
tebrik ederim arkadaşım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh ay çok sevindimmm
hemen kan testinide yaptır allahım çok şükür
at o korkuları içinden hep pozitif düşün allahın izniyle bu sefer sağlıkla kucaklıcaksın kuzunu / kuzularını
günaydın incim sanada hayırlı cumalar
incim canım rabbim şu mübarek günün hürmetine bu sene içinde hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve eşine hasretin özlemin son bulsun canım ağla boşalt kendini sakın biriktirme kendimden biliyorum sonra daha kötü oluyor ama sonra toparlan ne olur herşey yoluna giricek canım arkadaşım
ne kusuru canım malesef daha göremedim pazartesi allah izin verirde bişi olmazsa görücem inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum
canım çok sevindim hadi güzel haberler bekliyoruz inşallah önemli bişi yoktur
süper olmuş git gez canım kafan dağılsın biraz