• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar slm çarşamba 13.30 a randevu aldım nur hanıma çok heyecanlıyım.adetim beklemiycek galiba 15 ini.bugün olursam pazartesi gitsem sorun olmaz ama değil mi.henüz olmadım ama olursam pazartesi gidicem.pazar doktorlar merkezde olmuyolarmış.bu ilk denemem kalbim yerinden çıkıcak sanki.adetin kaçıncı günü merkeze gitmemiz gerekiyo bir de iğnelere ne zaman başlanıyo cevaplarsanız çok sevinirim.valla kalşbim yerinden çıkçak sanki

merhabalar inşlh en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın.bende yazın memorial hastanesinde tüp bebek düşünüyorum.bizim sperm sayımız çok az 54 tane 3 ü hareketli sadece.bilmiyorum gerçi bukadar az sperme tüp bebek yaparlarmı ama:(((.size fiyatını soracaktım.ortalama nekadarmış maliyeti memorialde?cvp yazarsan çok sevinirim.

Selam alkan
Buraya gelmissin hg diger topikte okudum fakat yazamadim bu aralar coook yogunum okuyorum fakat yazamiyorum.
Öncelikle Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin ins Memoriali secmekle coook dogru secim yapmissin canim benim dogal yoldan olmadi coook emek verdim.
Asil sorun esimdeydi azo spermiydi ilk onceler hic umudumuz yoktu doktorlar bosuna denemeyin bebek olmaz demislerdi sperm nedeniyle bundan 20 sene oncesi ve biz 6 yillik evliydik bir umut deyip burada migro tedavisine alindik ve teseyle sperm bulundu 5 kez denedil olmadi daha sonrada benim yumurtalar azaldi bu seferde yumurtaniz yok kesinlikle olmaz dedildi yumurta olsada kaliteli olmaz amh hormonum 0.3 cikmisti buradaki doktorlar bu dosyayi kapatiyoruz artik denemeyin sömurulursunuz denildi bunlar ne demek ahhhhhhhhh bir bilsen yuzume karsi yazmak bile icimden gelmiyor ama neyse.
Ve turkiyede merkez arastirdik bizi kabul bile etmediler PROFOSOR DOK SEMRAKAHRAMAN BIZI KABUL ETTI canim doktorum onu burada sevgiyle aniyorum.
Bizzat hep kendi ilgilendi doktorum oydu umutsuz vakaydik baska doktorlarin gözunde bize tabiki vaadalar vermedi ümit var dedi ve memorialde 3. tedavimde tek bir yumurtayla hamile kaldim sukrolsun hamdolsun simdide Allah nasip ederse gene baslayacaktim ama maalesef fsh 48 cikti buyuk soooook yasadim.
Semra hanimla gorustum yeni onemli olan adetin 3. gunu yapilan degerlerdir dedi tek basina fsh diyemeyiz amh lh e2 bunlar yapilip degerlendirriz dedi.
Senin fsh 15 sanirim gayette iyi yasina gore hic kur yaptinmi bence hemen
BAL
TARCIN
COREKOTUNUNCEKILMISOLANI
KARANFIL
Bunlari sabah aksam birer tatli kasigi karistirip ye yumurta kalitesini artiriyor sakin ihmal etme birde rahmi guclendiriyor ben sonuncu tedavimde yapmistim canim.
Birde tedaviye kadar aktarlardan bulabilirsin bogurtlen kokunu kaynatip ic sabah aksam sifa allahtan yaziyorum ama ne olur kusuruma bakmayin biras turkcem iyi degil sevgiler canim
Nil canım,ben bu topiğe yazdım ve sonra girip yazılanları okumayı unuttum çünkü sürekli 38 topiğine giriyorum.Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Ben de bu ay belki başlarım tedaviye.Kısmet artık.İnşallah banada uğurlu gelir.Seni 38 topiğinde bir kaç kez gördüm.Oraya da gel sohbet ve paylaşım çok güzel.Görüşmek dileğimle sevgiler...

yardımların için teşekkür ederim.ben de uzun vadeli testler yapılıyor sandım.adet oldum bu gece pazartesiye alıcam randevumu.çok heyecanlıyım.umarım hepimiz için herşey yolunda gider.hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar alırız kucağımıza.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.:49:
Selam,madem bu gün adet görmüşsün ve pazartesiye randevu alacaksın öyleyse bence pazartesi sabahı Tekirdağ da kan ve hormon tahlillerini eşininde sperm tahlillerini yaptır derim.Çünkü hastanede senden onları mutlaka isteyecekler ve ssk vs.anlaşmaları yok diye biliyorum.Hormon tahlilleri ve sperm tahlilleri çok pahalı.Hatta sperm tahlil sonuçları hemen çıkmaya biliyor.Pazar günü yaşm hastanesinde bile yaptırabilirsiniz.Eğer bir kuruma bağlıysanız yüzdesini ödeyerek daha az ödemiş oluyorsunuz.Pazar günü doktorlar çalışmıyor falan filan diyebilirler ama zaten hastanenin sahibi dr.Çömez.Bak tiyo veriyorum canım.Eşin gidip tüp bebk tedavisine başlıyacağız dediğinde dr.çömez hemen yardımcı oluyor ve kurumundanda seni faydalandırıyor.Kurumunuz yoksa bile gideceğin hastanede vereceğinin yarısını verirsiniz pazarlıkla inan bana.Yarın sabah gidip tahlillerinizi yaptırabilirseniz pazartesi günü elinde bilgilerle gider belki de hemen zaman kaybetmeden başlarsınız..Hormon tahlillerini adetinin 3.günü yaptırman gerekiyor ama en erken 2.günü bile yaptırabiliyorsun.Eğer hafta içine denk geliyorsa bir gece önceden randevu alıp devlete gidip kadın doğumda sabah kan vermen gerekir.hafta sonuna denk gelirse özelde yaptırman şart.Ben sana bigi olsun diye hangi testleri yaptıracağını yazayım çünkü onları senden orda da isteyecekler ve büyük ihtimalle de yapacaklar.Pazartesi sabahı yaptırabilirsen elindeki protokol numaranla internetten alıp doktora gösterebilirsin.Eşinin sperm tahlilleri şart.Olmazsa olmuyor.Sende kan tahlilleri ve hormon tahlilleri yaptıracaksın.Kan tahlilleri demen yeterli ama hormon tahlillerini senin söylemen gerekiyor.Onlarda sırasıyla şöyle
TSH
FT4
FT3
LH
FSH
ESTRADİOL
PROGESTERON
TESTOSTERON
ANTİ TPO
TİROGLOBULİN
Bunları devlette yaptırırsan bi kuruş para ödemezsiniz.Neyse ben ön bilgin olsun diye yazdım.Tedavin inşallah güzel sonuçlanır bebeğine kavuşursun sevgiler...

merhabalar inşlh en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın.bende yazın memorial höğleden sonra elindeki protokol numaranla internetten alıp doktora gösterebilirsin.astanesinde tüp bebek düşünüyorum.bizim sperm sayımız çok az 54 tane 3 ü hareketli sadece.bilmiyorum gerçi bukadar az sperme tüp bebek yaparlarmı ama:(((.size fiyatını soracaktım.ortalama nekadarmış maliyeti memorialde?cvp yazarsan çok sevinirim.

merhabalar inşlh en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın.bende yazın memorial hastanesinde tüp bebek düşünüyorum.bizim sperm sayımız çok az 54 tane 3 ü hareketli sadece.bilmiyorum gerçi bukadar az sperme tüp bebek yaparlarmı ama:(((.size fiyatını soracaktım.ortalama nekadarmış maliyeti memorialde?cvp yazarsan çok sevinirim.

Merhaba mutsuz. (nickin neden böyle :( ) Memorial'de tüp bebek fiyatı 2000 euro. İlaçlar da 1500 lira civarı tutuyor. Allah yardımcınız olsun...

canım üzülme yaparlar tabi hiç sıkma canını fiyatı sorucak olursan 2000 euro ve ilaçlar ama raporun varsa 1600 euro ya düşüyor.üzülme sakın doktorlarla bi görüş onlar ayrıntılı bilgi verirler.kendine iyi bak

canım üzülme yaparlar tabi hiç sıkma canını fiyatı sorucak olursan 2000 euro ve ilaçlar ama raporun varsa 1600 euro ya düşüyor.üzülme sakın doktorlarla bi görüş onlar ayrıntılı bilgi verirler.kendine iyi bak

Canım başladın mı tedaviye?

bende nur hnm hastasıyım ve suan 5 haftalık hamıleyım.cok süper bır dr.olmasada fıkrım buydu
Memorial'da şehir dışından gidenlere kalacak yer , misafirhane ya da anlaşmalı otel falan var mı arkadaşlar?
bir de iğneler,ilaçlar başlayınca tüm takibi orada mı yaptırıyorsunuz? yani bazı merkezlerde şehir dışında başka doktorla devam edip en son yumurta toplama zamanı oraya gidiyoruz ya o nedenle sordum..
memorial'da nur hanım nasıl? çok soru sordum.....:)

Nil canım,ben bu topiğe yazdım ve sonra girip yazılanları okumayı unuttum çünkü sürekli 38 topiğine giriyorum.Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Ben de bu ay belki başlarım tedaviye.Kısmet artık.İnşallah banada uğurlu gelir.Seni 38 topiğinde bir kaç kez gördüm.Oraya da gel sohbet ve paylaşım çok güzel.Görüşmek dileğimle sevgiler...

Selam,madem bu gün adet görmüşsün ve pazartesiye randevu alacaksın öyleyse bence pazartesi sabahı Tekirdağ da kan ve hormon tahlillerini eşininde sperm tahlillerini yaptır derim.Çünkü hastanede senden onları mutlaka isteyecekler ve ssk vs.anlaşmaları yok diye biliyorum.Hormon tahlilleri ve sperm tahlilleri çok pahalı.Hatta sperm tahlil sonuçları hemen çıkmaya biliyor.Pazar günü yaşm hastanesinde bile yaptırabilirsiniz.Eğer bir kuruma bağlıysanız yüzdesini ödeyerek daha az ödemiş oluyorsunuz.Pazar günü doktorlar çalışmıyor falan filan diyebilirler ama zaten hastanenin sahibi dr.Çömez.Bak tiyo veriyorum canım.Eşin gidip tüp bebk tedavisine başlıyacağız dediğinde dr.çömez hemen yardımcı oluyor ve kurumundanda seni faydalandırıyor.Kurumunuz yoksa bile gideceğin hastanede vereceğinin yarısını verirsiniz pazarlıkla inan bana.Yarın sabah gidip tahlillerinizi yaptırabilirseniz pazartesi günü elinde bilgilerle gider belki de hemen zaman kaybetmeden başlarsınız..Hormon tahlillerini adetinin 3.günü yaptırman gerekiyor ama en erken 2.günü bile yaptırabiliyorsun.Eğer hafta içine denk geliyorsa bir gece önceden randevu alıp devlete gidip kadın doğumda sabah kan vermen gerekir.hafta sonuna denk gelirse özelde yaptırman şart.Ben sana bigi olsun diye hangi testleri yaptıracağını yazayım çünkü onları senden orda da isteyecekler ve büyük ihtimalle de yapacaklar.Pazartesi sabahı yaptırabilirsen elindeki protokol numaranla internetten alıp doktora gösterebilirsin.Eşinin sperm tahlilleri şart.Olmazsa olmuyor.Sende kan tahlilleri ve hormon tahlilleri yaptıracaksın.Kan tahlilleri demen yeterli ama hormon tahlillerini senin söylemen gerekiyor.Onlarda sırasıyla şöyle
TSH
FT4
FT3
LH
FSH
ESTRADİOL
PROGESTERON
TESTOSTERON
ANTİ TPO
TİROGLOBULİN
Bunları devlette yaptırırsan bi kuruş para ödemezsiniz.Neyse ben ön bilgin olsun diye yazdım.Tedavin inşallah güzel sonuçlanır bebeğine kavuşursun sevgiler...

Sperm testine başka yerde boşa para vermeyin, kabul etmiolar, IMCI yontemi ile kendileri orada değerlendirmek istiolar

merhaba arkadaşlar hamile olanlara dilerim ewladınızı en yakın zamanda kucagınıza alısınız.Benim için güzel dileklerde bulunan arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürler...Benim doktorum prf.dr.cem fıçıcıoğlu 2 defa tüpde negatif aldık martta 3,tedaviye başlıycam dilerim hepimizin duaları gerçekleşir :(((

merhaba arkadaşlar hamile olanlara dilerim ewladınızı en yakın zamanda kucagınıza alısınız.Benim için güzel dileklerde bulunan arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürler...Benim doktorum prf.dr.cem fıçıcıoğlu 2 defa tüpde negatif aldık martta 3,tedaviye başlıycam dilerim hepimizin duaları gerçekleşir :(((

Allah yardımcın olsun hazade. İnşaallah bu kez yavruna kavuşursun.

Son düzenleme:
Saol inci tanesi İnşallah sende kavuşursun.senin sorun neydi tam olarak kusura bakma ben çok sıklıkda giiremiorum da...

Amin canım inşaallah. Ben genetik bir hastalık taşıyıcısıyım. Çocuğuma geçmemesi için tüp bebek yoluna başvuruyoruz.

Amin canım inşaallah. Ben genetik bir hastalık taşıyıcısıyım. Çocuğuma geçmemesi için tüp bebek yoluna başvuruyoruz

İnşallah en kısa zamanda tüm dileklerin gerçekleşir canım ve anne olursun.

Back
X