• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Nur Hanım mayıstan önce denemeyelim dedi. Kendini toparlaman için bir kaç aya ihtiyacın var dedi. Ben de ona güveniyorum. En erken mayıs diyorum nasip olursa. Bir kaç kilo almaya çalışacağım bu dönemde.

çok bişey kalmadı zaten mayısa inşallah bu arada kilo da alırsın tedavinde başlar biran önce.doktora güvenmek çok önemli.ben de çok güvendim ve ısındım nur hanıma.çok pozitif.onunla konuşunca kendimi iyi hissettim.

çok bişey kalmadı zaten mayısa inşallah bu arada kilo da alırsın tedavinde başlar biran önce.doktora güvenmek çok önemli.ben de çok güvendim ve ısındım nur hanıma.çok pozitif.onunla konuşunca kendimi iyi hissettim.

İnşaallah canım. Evet çok pozitif bir insan. Çok rahatlatıyor insanı. Kaç senelik evliyim ama daha önce hiç kadın doğumcuya gitmemiştim. İlk doktorum Nur Hanım. En korktuğum şeydi doktoruma ısınamamak ama çok şükür öyle bir şey olmadı. Tedavi boyunca çok yardımcı oldu. Toplama işlemine başka doktor gelecekti, rica ettim kendisi geldi sağolsun. Bir muayenemde izinliydi, başka doktora muayene olmak zorunda kalmıştım. Çok gerilmiştim :) Transfer için de kendisini istedim ama nasip olmadı. İkincide hem transferim olur hem de bebeğim bana tutunur inşaallah. Senin güzel haberlerini bekliyorum canım.

Son düzenleme:
İnşaallah canım. Evet çok pozitif bir insan. Çok rahatlatıyor insanı. Kaç senelik evliyim ama daha önce hiç kadın doğumcuya gitmemiştim. İlk doktorum Nur Hanım. En korktuğum şeydi doktoruma ısınamamak ama çok şükür öyle bir şey olmadı. Tedavi boyunca çok yardımcı oldu. Toplama işlemine başka doktor gelecekti, rica ettim kendisi geldi sağolsun. Bir muayenemde izinliydi, başka doktora muayene olmak zorunda kalmıştım. Çok gerilmiştim :) Transfer için de kendisini istedim ama nasip olmadı. İkincide hem transferim olur hem de bebeğim bana tutunur inşaallah. Senin güzel haberlerini bekliyorum canım.

topiği baştan sona okudum çakır için çok üzüldüm 4 kez tüp denemiş biri olarak memoriale gtmeye karar vermiştim ama Şimdi ulun uluğa mı gitsem diye düşünüyorum.benim endometrium tabakam 6,5 yukarı çıkmıyor ve budayumurtanun tutunmasını mucizeye ceviriyor.nedersiniz.gitmeden vazmı geçsem..

topiği baştan sona okudum çakır için çok üzüldüm 4 kez tüp denemiş biri olarak memoriale gtmeye karar vermiştim ama Şimdi ulun uluğa mı gitsem diye düşünüyorum.benim endometrium tabakam 6,5 yukarı çıkmıyor ve budayumurtanun tutunmasını mucizeye ceviriyor.nedersiniz.gitmeden vazmı geçsem..

Evet merkez önemli ama hangi merkeze gidersek gidelim kaderimizdekini yaşayacağız. Siz de zor zamanlar geçirmişsiniz. Allah yardımcınız olsun. Çakıra hepimiz çok üzüldük. İnşaallah bundan sonraki denemesi son olur ve bebeklerine kavuşur. Memorial'e gidip ilk denemesinde hamile kalan arkadaşlar da oldu, bir kaç kez denemeye rağmen kalamayanlar da... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

slm kızlar nasılsınız ben 4. negatifimden sonra bira toparladım
eşim dr konuşmaya gitti ve dr binim menopozaa girmeme az kalığını fazla ara vermeden tekrar başlamam gerektiğini söylemiş
benden tekrar rahim filmi ve kromozom testi istemiş
bu testler iki ay içerisinde çıkar
ondan sonrasını artık düşünücez
bende durum böyle
bu arada benim durumuma takılım merkez deyiştirme fikirleriniz olumlu deyil
ben orda tüp yaptım olmadı diye sizinde olmuyacak biye bişi yok herşey nasıp kısmet meselesi
inşallah evlat hasreti çeker herkez bir an önce bebeklerine kavuşur

eşim dr konuşmaya gitti ve dr binim menopozaa girmeme az kalığını fazla ara vermeden tekrar başlamam gerektiğini söylemiş
bende durum böyle
ben orda tüp yaptım olmadı diye sizinde olmuyacak biye bişi yok herşey nasıp kısmet meselesi

Selam canım. Daha iyi olmana sevindim. Bu menopoz olayı da nereden çıktı? Kaç yaşındasın ki sen?

Son düzenleme:
iyiyim canım aman ne bileyim nerden çıktı her gittiğimizde dr bişi söylüyo
ben 23 yaşımdan gün aldım

Çok gençsin daha. Nereden çıktı bu çok şaşırdım. Ailede var mı erken menopoza giren? Adet döngülerin nasıl? Şu test sonuçları bir çıksın bakalım hayırlısıyla. Şimdiden moralinizi bozmayın. Çok yıprandın maddi olarak da manen de. Dualarım seninle. Gelişmeleri yaz mutlaka.

bende durum böyle

hayatım biraz iyi olmana çok sevindim ama çok şaşırdım şu menopoz olayına artık hakkında hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin aynı merkeze devammı edecen ne yapcan kuzum bak nur hanım bendende rahim filmi istedi korkma çok kolay gönderdikleri yer işinde çok iyiler zaten kromonlarıda devlet hastanesinde yaptır ben öyle yaptım adet olmayı bekliyorum allahın izniyle başlicam

bh cim gittin mi hastaneye? Durumlar nasıl?

gittim canım.herşey yolunda dedi doktor gelişiyomuş yumurtalarım.kan tahlili de temiz bi sorun yok.çarşamba yine çağırdılar.ilacın dozunu arttırmadılar 150likle devam ediyorum.bu iyiye mi işaret acaba sanırım iyi gelişiyo yumurtalar ondan arttırmadılar heralde değil mi ilaç dozunu?

bende durum böyle

allah allah çok enteresan çok erkenmiş çakırcım.yanılma payı yok değil mi.çok mu yumurtaların gelişiyodu tedavide ondan mı acaba

gittim canım.herşey yolunda dedi doktor gelişiyomuş yumurtalarım.kan tahlili de temiz bi sorun yok.çarşamba yine çağırdılar.ilacın dozunu arttırmadılar 150likle devam ediyorum.bu iyiye mi işaret acaba sanırım iyi gelişiyo yumurtalar ondan arttırmadılar heralde değil mi ilaç dozunu?

Sevindim canım. İnşaallah bu süreç sorunsuz geçer senin için. İlaç dozunu kan değerlerine ve yumurtaların durumuna göre belirliyorlar. Zaten tedavi başında hemen hemen kaç yumurtanın gelişeceği belli oluyor ona göre doz alıyorsun ama tabi kan değerlerin de çok önemli. Büyük ihtimalle yarın ve yarından sonra opu'ya kadar her gün gideceksin.

kızlar merhabalar

bende memorıalde tüp bebek tedavisine başladım. doktorum müstecep kavrut.
bugün 4. günüm. şimdilik her şey yolunda gidiyor
187,5 gonal f kullanıyorum . yarından itibaren de cetrotıde'e başlıyoruz.
sonuç bekleyen, yeni başlayan ve başlayacak olan herkes için herşey çok güzel olur umarım :)

kızlar merhabalar

bende memorıalde tüp bebek tedavisine başladım. doktorum müstecep kavrut.
bugün 4. günüm. şimdilik her şey yolunda gidiyor
187,5 gonal f kullanıyorum . yarından itibaren de cetrotıde'e başlıyoruz.
sonuç bekleyen, yeni başlayan ve başlayacak olan herkes için herşey çok güzel olur umarım :)

Hayırlı olsun tedavin canım. Nickin çok hoş bu arada :) İlk denemen mi? İnşaallah bebeğine kavuşursun.

Hayırlı olsun tedavin canım. Nickin çok hoş bu arada :) İlk denemen mi? İnşaallah bebeğine kavuşursun.

teşekkür ederim :)

topikte kimse yok, ben mesaj bırakıyim okunur diye düşünmüştüm.

ilk denemem evet, hastaneyi çok araştırıp başladım tedaviye, topiği baştan sona okudum ama her gün forumda bir değişiklik varmı diye bakmaktan kendimi alamıyorum

teşekkür ederim :)

topikte kimse yok, ben mesaj bırakıyim okunur diye düşünmüştüm.

ilk denemem evet, hastaneyi çok araştırıp başladım tedaviye, topiği baştan sona okudum ama her gün forumda bir değişiklik varmı diye bakmaktan kendimi alamıyorum

Tekrar hayırlı olsun canım. Umarım son denemen olur ve evlat sahibi olursun. Güzel haberler ver inşaallah.

Back
X