• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim

merhaba bayanlar.bende nisan başı için semra hanımdan randevumu aldım memorialda başıyorum.hakkaımızda hayırlısı olsun inşallahhhh

arkadaşlar bana tüp bebek sürecini anlatır mısınız? özelllikle yumurtların toplanması ve transfer hakkında bilgiye ihtiyacım var.bebbeğim olsun çok istiyorum.doğal yoldan olmasıda çooook zor.eşimin sperm sayısı çok çok az.canım çok tatlıdır benim kan aldırırken bile bayılırım.çocuğum olsun çok istiyorum mutlaka katlanırım tüp bebek sürecine ama korkuyoum işte.yumurtalar toplanırken bide transer sırasında acı duyuluyor mu? rahim filmide çektirmem gerekmiş buda acılı diyorlar.çok zor:( burada okuyorum kaçıncı kez tüp bebeğe başlayanlar var allah herkesi tez vakitte bebeğine kavuşturur inşallah...

bh nasıl gidiyor canım?

canımmm iyiyim sen nasılsın.bugün yine gittim hastaneye hala 150 likle devam ediyoruz tedaviye.herşey yolunda diyor doktor.gelişiyomuş yumurtalar.pazar veya pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak.heyecanla bekliyorum günlerin geçmesini.cetrotide da başladım dün.yarın yine hastanede olucam kısmetse.böyle işte koşturup duruyorum.çok yorgunun git grl yollar ve uykusuzluk çok yordu beni.inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.sen neler yapıyosun.?

arkadaşlar bana tüp bebek sürecini anlatır mısınız? özelllikle yumurtların toplanması ve transfer hakkında bilgiye ihtiyacım var.bebbeğim olsun çok istiyorum.doğal yoldan olmasıda çooook zor.eşimin sperm sayısı çok çok az.canım çok tatlıdır benim kan aldırırken bile bayılırım.çocuğum olsun çok istiyorum mutlaka katlanırım tüp bebek sürecine ama korkuyoum işte.yumurtalar toplanırken bide transer sırasında acı duyuluyor mu? rahim filmide çektirmem gerekmiş buda acılı diyorlar.çok zor:( burada okuyorum kaçıncı kez tüp bebeğe başlayanlar var allah herkesi tez vakitte bebeğine kavuşturur inşallah...

öncelikle hoşgeldin aramıza.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.ben bildiğim kadarını anlatayım istersen.ben de tedaviye yeni başladım.hergün gidip kan veriyorum yumurta takiplerim yapılıyor.pazar veya pazartesi yumurtalarım toplanacak.öyle çok ağrılı bir işlem olmuyomuş anestezi veriliyormuş.doktorum öyle söyledi.işlem bitince biraz acıyabilir ama katlanılmıycak şekilde olduğunu sanmıyorum.transfer işlemi zaten uzun bir işlem değilmiş.onun da ağrısız ve kolay olduğu söylendi bana.rahim filmine gelecek olursak ben radyomar diye bir merkezde çektirdim.hiç ağrı hissetmedim.bazıları çok ağrılı olduğunu söylüyolar ama benim hiç canım yanmadı.merkezdeki aletlerle alakalı olabilir.orda çektirmek istersen msj atarım numarasını bi görüşürsün.allah yardımcın olsun.inşallah sen de bebeğine kavuşursun.:49:

canımmm iyiyim sen nasılsın.bugün yine gittim hastaneye hala 150 likle devam ediyoruz tedaviye.herşey yolunda diyor doktor.gelişiyomuş yumurtalar.pazar veya pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak.heyecanla bekliyorum günlerin geçmesini.cetrotide da başladım dün.yarın yine hastanede olucam kısmetse.böyle işte koşturup duruyorum.çok yorgunun git grl yollar ve uykusuzluk çok yordu beni.inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.sen neler yapıyosun.?

merhaba

bende bugün hastanedeydim ve dün cetrotide başladım.doktorum cumartesi yada pazar çatlatma iğnesi olacağımı söyledi
aynı zamanda başladık sanırım tedaviye.Allahım herşey yolunda gider umarım.mutlu haberide almak nasip olur

öncelikle hoşgeldin aramıza.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.ben bildiğim kadarını anlatayım istersen.ben de tedaviye yeni başladım.hergün gidip kan veriyorum yumurta takiplerim yapılıyor.pazar veya pazartesi yumurtalarım toplanacak.öyle çok ağrılı bir işlem olmuyomuş anestezi veriliyormuş.doktorum öyle söyledi.işlem bitince biraz acıyabilir ama katlanılmıycak şekilde olduğunu sanmıyorum.transfer işlemi zaten uzun bir işlem değilmiş.onun da ağrısız ve kolay olduğu söylendi bana.rahim filmine gelecek olursak ben radyomar diye bir merkezde çektirdim.hiç ağrı hissetmedim.bazıları çok ağrılı olduğunu söylüyolar ama benim hiç canım yanmadı.merkezdeki aletlerle alakalı olabilir.orda çektirmek istersen msj atarım numarasını bi görüşürsün.allah yardımcın olsun.inşallah sen de bebeğine kavuşursun.:49:

çok teşekkür ederim canım. mayıs gibi rahim filmi çektirmek istiyorum.tüp bebek tedavisi için gerekliymiş sanırım.numarısını yazarsan sevinirim.allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah. bende bahçeci ve memorial arasında kaldım. eşimin sperm sayısı çok az yazın binlerde yada milyonlarda görebilirsem tüp bebek düşünüyorum.şimdiden araştırayım dedim. tekrar teşekkürler verdiğin bilgiler için.

radyomarda rahim filminin ücreti nekadardı onuda öğrenebilir miyim?

merhaba

bende bugün hastanedeydim ve dün cetrotide başladım.doktorum cumartesi yada pazar çatlatma iğnesi olacağımı söyledi
aynı zamanda başladık sanırım tedaviye.Allahım herşey yolunda gider umarım.mutlu haberide almak nasip olur

karşılaşmışızdır o zaman.benim de cumartesi ya da pazar olcak çatlatma iğnem inşallah hepimiz güzel haberler alırız allahım isteyen herkese hayırlısını versin habersiz bırakma bizi merak ederiz:)))

Merhaba mutsuz. Daha önceden ismini görmüştüm topikte yanlış hatırlamıyorsam, evet evet hatta yazmıştım sana. Soruna yaşadıklarımdan cevap vermeye çalışayım. Geçen ay bir tedavi geçirdim. Adetin 2. veya 3.günü göbekten iğnelerle başlıyor tedavi. Yumurta toplama işleminin günü yumurtaların büyüme hızına göre değişiyor. Toplama işlemine kadar her gün muayene oluyorsun ve kan veriyorsun ona göre ilacın dozu belirleniyor. Toplama işlemi anesteziyle yapılıyor, hiçbir şey duymuyorsun. 15-20 dakika sürüyor. İşlem günü eşten de sperm örneği alınıyor. İşlemin ardından hastanede dinlenip evine dönüyorsun. Ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Benim adet sancısından daha hafif ağrım olmuştu. Ertesi gün sana embriyolarla ilgili bilgi veriliyor, kaç tane döllendi, gelişimleri nasıl gibi. Embriyoların durumuna göre 3. veya 5. gün transfer yapılıyor. Ben maalesef transfer aşamasına gelemediğim için transferle ilgili arkadaşların söylediklerinden başka bir şey bilmiyorum. Transfer anında sıkışık olman gerekiyor. Anestezi verilmiyor ama kolay bir işlem olduğu söyleniyor. Ben de başlamadan önce çok korkuyordum ne olacak nasıl geçecek diye ama geldi geçti. Keşke transferim de olsaydı ama nasip değilmiş. Şimdi ikinci tedavim için gün sayıyorum. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşaallah. Allah yardımcımız olsun...

Çok şükür canım ben de iyiyim. Çok sevindim yolunda olmasına. Yarın veya cumartesi çatlatma iğneni olacaksın o zaman, hadi hayırlısı :) Olsun canım bunlar tatlı yorgunluklar. İnşaallah sonunda bebeğine kavuşursun... Ben de gün sayıyorum yeni tedaviye başlamak için. Korku, telaş, heyecan hepsi bir arada... İnşaallah ikincisinde transfer aşamasına gelir ve bebeğime kavuşurum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Habersiz bırakma bizleri :)

merhaba bayanlar.bende nisan başı için semra hanımdan randevumu aldım memorialda başıyorum.hakkaımızda hayırlısı olsun inşallahhhh

Hayırlı olsun ebrudur :) İnşaallah bebeğine kavuşursun. Kaçıncı denemen olacak? Bahsetsene biraz bizlere.

canım merhaba.ben daha önce 1 tüp denemesi yaptım ve negatif sonuçlandı.bu 2. denemem olacak.şuan da 2 tane aşılama yaptım eşimin sonuçları iyi diye fakat onlarda negatif.doğru dürüst iyi bi merkezde tüm tetkiklrimin ve tahlillerimin yapılmasına karar verdim.memorial'ın bu konuda en iyisi olduğuna karar verdim ve randevum semra hanımdan.nerdeyse 2 senedir evliyim hiç gebe kalamadım.sorunumuz sperm sorunu sayı morfoloji vs. yani.sen ne drurumdasın kaçıncı denemen,yasın kaç ve sorununuz neydi?merkezden memnunmusun?

canım merhaba.ben daha önce 1 tüp denemesi yaptım ve negatif sonuçlandı.bu 2. denemem olacak.şuan da 2 tane aşılama yaptım eşimin sonuçları iyi diye fakat onlarda negatif.doğru dürüst iyi bi merkezde tüm tetkiklrimin ve tahlillerimin yapılmasına karar verdim.memorial'ın bu konuda en iyisi olduğuna karar verdim ve randevum semra hanımdan.nerdeyse 2 senedir evliyim hiç gebe kalamadım.sorunumuz sperm sorunu sayı morfoloji vs. yani.sen ne drurumdasın kaçıncı denemen,yasın kaç ve sorununuz neydi?merkezden memnunmusun?

Merhaba canım. İnşaallah bu kez bebeğine kavuşursun. Ben geçen ay ilk denememi yaptım. Genetik bir rahatsızlık taşıyıcısı olduğumdan bebeğime geçmemesi için bu yola başvurduk. Ben hem tüp bebek hem pgt(genetik tanı) sürecinden geçtim, bundan sonraki tedavim de öyle olacak nasip olursa. Ben de çok araştırdım, bu forumda çok okudum ve hastaneyle doktorumu öyle seçtim. Semra Hanım bir kez muayene etmişti beni, sevdim kendisini. İnsanı ferahlatıyor. Zaten Memorial'de hangi doktora gidersen git hastaların dosyaları Semra Hanım'ın elinden geçiyor. Ben hastaneden çok memnun kaldım özellikle de doktorumdan. Maalesef transferim olmadı embriyolardaki genetik sorundan dolayı. Şimdi ikinci tedavim için gün sayıyorum. İnşaallah bu tedavimde ben de evladıma kavuşurum.

sanırım sorunumuz aynı
benim sormak istediğim herşeyi sen sormuşsun
bende semra hn istiyorum
ama inşallah gerek kalmaz diyorum
allah inşallah tez zamanda nasip eder bize bebeklerimizi
ben 5 senelik evli sayılırım geçen sene 1 kez tüp denedim negatifle sonuçlandı
çok iyi bir merkez ama içim soğudu ordan sanki
ilkini yapmadan önce aklımızda iki yer vardı zaten biri memorial biride brüksel di ilk şansımızı brükselde denedik ama olmadı ikinciyide orda istiyordum ama bu ara çok olumsuz sonuçlar duyuyorum ordan.
eğerki ikinci yaparsam memorial olacak sanırım.

canım transfer yapılıp nagtif sonuç alacağına yapılmaması daha iyi olmuş.sana bunun için bi tedavi ilaç vs. verdiler mi?ben memorialı herseyi detaylı yapıylar,laboratuvarları doktorları iyi diye seçtim.

canım herşeyi detaylı yapıyolar diye oraya gidiyorum ve merkezin çok çok iyi olduğunu devamlı duyuyorum.kısmetimize yine olmayadabilir ama en azından başka sorunumuz var mı yok mu onu öğreniriz

canım transfer yapılıp nagtif sonuç alacağına yapılmaması daha iyi olmuş.sana bunun için bi tedavi ilaç vs. verdiler mi?ben memorialı herseyi detaylı yapıylar,laboratuvarları doktorları iyi diye seçtim.

İlaç derken hastalığım için mi? Memorial gerçekten iyi bir hastane, doktorları da keza öyle.

arkadaşlar bende erken menepoz sıkıntısı var , fsh yüksek regli olamıyorum ve 31 yaşındayım , daha önce 3 tüp bebek tedavim iptal edildi . aynı sorunlarda olup semra hanıma giden oldu mu? salı günü için randevu aldım semra hanımdan .

Back
X