Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bh nasıl gidiyor canım?
arkadaşlar bana tüp bebek sürecini anlatır mısınız? özelllikle yumurtların toplanması ve transfer hakkında bilgiye ihtiyacım var.bebbeğim olsun çok istiyorum.doğal yoldan olmasıda çooook zor.eşimin sperm sayısı çok çok az.canım çok tatlıdır benim kan aldırırken bile bayılırım.çocuğum olsun çok istiyorum mutlaka katlanırım tüp bebek sürecine ama korkuyoum işte.yumurtalar toplanırken bide transer sırasında acı duyuluyor mu? rahim filmide çektirmem gerekmiş buda acılı diyorlar.çok zorburada okuyorum kaçıncı kez tüp bebeğe başlayanlar var allah herkesi tez vakitte bebeğine kavuşturur inşallah...
canımmm iyiyim sen nasılsın.bugün yine gittim hastaneye hala 150 likle devam ediyoruz tedaviye.herşey yolunda diyor doktor.gelişiyomuş yumurtalar.pazar veya pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak.heyecanla bekliyorum günlerin geçmesini.cetrotide da başladım dün.yarın yine hastanede olucam kısmetse.böyle işte koşturup duruyorum.çok yorgunun git grl yollar ve uykusuzluk çok yordu beni.inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.sen neler yapıyosun.?
öncelikle hoşgeldin aramıza.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.ben bildiğim kadarını anlatayım istersen.ben de tedaviye yeni başladım.hergün gidip kan veriyorum yumurta takiplerim yapılıyor.pazar veya pazartesi yumurtalarım toplanacak.öyle çok ağrılı bir işlem olmuyomuş anestezi veriliyormuş.doktorum öyle söyledi.işlem bitince biraz acıyabilir ama katlanılmıycak şekilde olduğunu sanmıyorum.transfer işlemi zaten uzun bir işlem değilmiş.onun da ağrısız ve kolay olduğu söylendi bana.rahim filmine gelecek olursak ben radyomar diye bir merkezde çektirdim.hiç ağrı hissetmedim.bazıları çok ağrılı olduğunu söylüyolar ama benim hiç canım yanmadı.merkezdeki aletlerle alakalı olabilir.orda çektirmek istersen msj atarım numarasını bi görüşürsün.allah yardımcın olsun.inşallah sen de bebeğine kavuşursun.![]()
radyomarda rahim filminin ücreti nekadardı onuda öğrenebilir miyim?öncelikle hoşgeldin aramıza.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.ben bildiğim kadarını anlatayım istersen.ben de tedaviye yeni başladım.hergün gidip kan veriyorum yumurta takiplerim yapılıyor.pazar veya pazartesi yumurtalarım toplanacak.öyle çok ağrılı bir işlem olmuyomuş anestezi veriliyormuş.doktorum öyle söyledi.işlem bitince biraz acıyabilir ama katlanılmıycak şekilde olduğunu sanmıyorum.transfer işlemi zaten uzun bir işlem değilmiş.onun da ağrısız ve kolay olduğu söylendi bana.rahim filmine gelecek olursak ben radyomar diye bir merkezde çektirdim.hiç ağrı hissetmedim.bazıları çok ağrılı olduğunu söylüyolar ama benim hiç canım yanmadı.merkezdeki aletlerle alakalı olabilir.orda çektirmek istersen msj atarım numarasını bi görüşürsün.allah yardımcın olsun.inşallah sen de bebeğine kavuşursun.![]()
merhaba
bende bugün hastanedeydim ve dün cetrotide başladım.doktorum cumartesi yada pazar çatlatma iğnesi olacağımı söyledi
aynı zamanda başladık sanırım tedaviye.Allahım herşey yolunda gider umarım.mutlu haberide almak nasip olur
arkadaşlar bana tüp bebek sürecini anlatır mısınız? özelllikle yumurtların toplanması ve transfer hakkında bilgiye ihtiyacım var.bebbeğim olsun çok istiyorum.doğal yoldan olmasıda çooook zor.eşimin sperm sayısı çok çok az.canım çok tatlıdır benim kan aldırırken bile bayılırım.çocuğum olsun çok istiyorum mutlaka katlanırım tüp bebek sürecine ama korkuyoum işte.yumurtalar toplanırken bide transer sırasında acı duyuluyor mu? rahim filmide çektirmem gerekmiş buda acılı diyorlar.çok zorburada okuyorum kaçıncı kez tüp bebeğe başlayanlar var allah herkesi tez vakitte bebeğine kavuşturur inşallah...
canımmm iyiyim sen nasılsın.bugün yine gittim hastaneye hala 150 likle devam ediyoruz tedaviye.herşey yolunda diyor doktor.gelişiyomuş yumurtalar.pazar veya pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak.heyecanla bekliyorum günlerin geçmesini.cetrotide da başladım dün.yarın yine hastanede olucam kısmetse.böyle işte koşturup duruyorum.çok yorgunun git grl yollar ve uykusuzluk çok yordu beni.inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.sen neler yapıyosun.?
merhaba bayanlar.bende nisan başı için semra hanımdan randevumu aldım memorialda başıyorum.hakkaımızda hayırlısı olsun inşallahhhh
canım merhaba.ben daha önce 1 tüp denemesi yaptım ve negatif sonuçlandı.bu 2. denemem olacak.şuan da 2 tane aşılama yaptım eşimin sonuçları iyi diye fakat onlarda negatif.doğru dürüst iyi bi merkezde tüm tetkiklrimin ve tahlillerimin yapılmasına karar verdim.memorial'ın bu konuda en iyisi olduğuna karar verdim ve randevum semra hanımdan.nerdeyse 2 senedir evliyim hiç gebe kalamadım.sorunumuz sperm sorunu sayı morfoloji vs. yani.sen ne drurumdasın kaçıncı denemen,yasın kaç ve sorununuz neydi?merkezden memnunmusun?
canım merhaba.ben daha önce 1 tüp denemesi yaptım ve negatif sonuçlandı.bu 2. denemem olacak.şuan da 2 tane aşılama yaptım eşimin sonuçları iyi diye fakat onlarda negatif.doğru dürüst iyi bi merkezde tüm tetkiklrimin ve tahlillerimin yapılmasına karar verdim.memorial'ın bu konuda en iyisi olduğuna karar verdim ve randevum semra hanımdan.nerdeyse 2 senedir evliyim hiç gebe kalamadım.sorunumuz sperm sorunu sayı morfoloji vs. yani.sen ne drurumdasın kaçıncı denemen,yasın kaç ve sorununuz neydi?merkezden memnunmusun?
canım transfer yapılıp nagtif sonuç alacağına yapılmaması daha iyi olmuş.sana bunun için bi tedavi ilaç vs. verdiler mi?ben memorialı herseyi detaylı yapıylar,laboratuvarları doktorları iyi diye seçtim.