öncelikle hoşgeldin aramıza.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.ben bildiğim kadarını anlatayım istersen.ben de tedaviye yeni başladım.hergün gidip kan veriyorum yumurta takiplerim yapılıyor.pazar veya pazartesi yumurtalarım toplanacak.öyle çok ağrılı bir işlem olmuyomuş anestezi veriliyormuş.doktorum öyle söyledi.işlem bitince biraz acıyabilir ama katlanılmıycak şekilde olduğunu sanmıyorum.transfer işlemi zaten uzun bir işlem değilmiş.onun da ağrısız ve kolay olduğu söylendi bana.rahim filmine gelecek olursak ben radyomar diye bir merkezde çektirdim.hiç ağrı hissetmedim.bazıları çok ağrılı olduğunu söylüyolar ama benim hiç canım yanmadı.merkezdeki aletlerle alakalı olabilir.orda çektirmek istersen msj atarım numarasını bi görüşürsün.allah yardımcın olsun.inşallah sen de bebeğine kavuşursun.![]()
msjını aldım teşekkür ederim.bende kesinlikle orda çektircem rahim filmimi.msj sayım az olduğu için özelden cvp veremediim.memorialde tedavi süresince yapılan kan tahlilleri vs. nekdar tutuyor ortalama?tüp bebek fiyatına dahil olmuyor sanırım tahliller. birde rahim filmini tüp bebek yaptırmadan birkaç ay önce çektirsem geçerli olur değil mi?onun bir süresi oluyor mu?