Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım sayınız iyi o zaman.bizim bu ay sayı sorunumuz da çıktı nasıl bir yol izlenecek bakalım.bu senin kaçıncı denemen ve kaç yıllık evlisin canım merak ettim :))
canım transferin hayırlı olsun en önce senden bekliyoruz iyi haberi :)) kaç tane ve kaçıncı kalite konuldu?doktorun kimdi nasıl bi yol izlendi anlatırmısın sorununuzu falann :))
canım benim 2. tüp denemem olucak.bende yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 2 kez de negatif aşılamam var.hayırlısıyla gelsinler inşallah meleklerimiz :)) ilk denememi adanada yapmıştım 2 tane 1. kalite embriyoyla negatif sonuçlanmıştı
canım benim 2. tüp denemem olucak.bende yaklaşık 2 yıldır evliyim ve 2 kez de negatif aşılamam var.hayırlısıyla gelsinler inşallah meleklerimiz :)) ilk denememi adanada yapmıştım 2 tane 1. kalite embriyoyla negatif sonuçlanmıştı
Kizlar bende ayni derttenim.Bende memorialde yaptiracam allah nasip ederse 3. denememi toplamda 7 olacak.Bizde kalacak yr arastiriyoruz ben MEMORIALDEN COK MEMNUN KALDIM benim dr semra hanimdi biraz soguk ama isini iyi yapiyor.simdi hale hanimi istiyorum cok deneyimli bir uzman sonucta ekip halindeler ALLAH HEPIMIZE HAYIRLI EVLAT VERSIN insellah bildiginiz otelleri varmi biz arastirdik cok pali ben yurt disindan gelecem memorialanin anlasmali otelleri varmi ne olur cevap yazin . allah nasip ederse ogustosun sonunda basliyorum.mevlam hepomizin yar ve yardimcisi olsun.aminnnnnnnnkafamçokkarıştı
günaydın herkese
bugün saat 11 e kadar arayacaklar beni transfer bilgisi için aramazlarsa yarına kalıcakmış.ben tabi 07.30 dan beri bekliyorum.zaten gözde bir damla uyku yok.
beni şimdi bir dert sardı yine. transfer öncesi ya çok sıkışırsam. transferden sonra hemen tuvalete gitsem olmaz.
acaba anestezili transfer istesemde 2-3 saat hiç kalkmasammı diye düşünüyorum.şimdiden gecede 3 kere tuvalete gidiyorum zaten.
çok heyecanlıyım inşallah benimle olucak bebeklerim artık
Bana da yemek zor geliyor :) Bakalım 1,5 ay var, ne kadar alabileceğim. İnşaallah hamile kalırsın. Sen bu tedavini kimseye söyledin mi? Biz ilkini söylemiştik ama ikinciyi aileler de dahil kimseye söylemeyi düşünmüyorum.
inşallah canım günler biraz zor geçiyo gerçi.1. kalite embriyo bir tane konuldu.inşallah tutunur.doktorum nur hanımdı.transferimi mustafa bey yaptı.adetimin 2. günü başladı tedavim.gonal f 150 lik kullandım arttırma gereği duymadı doktorum.sonra çatlatma iğnesi vuruldum.bir gün ara verdiler pazartesi yumurtalarım toplandı.perşembe günü de transferim oldu.bekliyoruz bakalım 12 sinde kan tahlilim var.çok heyecanlıyım.allah hepimize hayırlısını versin.isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah...[/QUO
amin canım. çok sevindim tansferin oldu demek. hadi hayırlısı.güzel haberlerini bekliyorum.benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. haziran gibi test yaptırcak duruma göre tüp bebek deneyeceğiz...
amin canım. çok sevindim tansferin oldu demek. hadi hayırlısı.güzel haberlerini bekliyorum.benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. haziran gibi test yaptırcak duruma göre tüp bebek deneyeceğiz...
inşallah kendiliğinden olur.varikosel ameliyatından sonra oluyo diyolar inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe.allah yardımcın olsun canım.ben de bekliyorum sonucu büyük bir heyecanla.bakalım kısmet inşallah.tutmuştur:)))
inşallah kendiliğinden olur.varikosel ameliyatından sonra oluyo diyolar inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe.allah yardımcın olsun canım.ben de bekliyorum sonucu büyük bir heyecanla.bakalım kısmet inşallah.tutmuştur:)))
amin inşallah.küçücük bir umut var içimde belki yükselir diyorum sayımız ama zor.varikosel ameliyatı bizim durumumzdakilerde pek işe yaramıyormuş ama dokturumuz az da olsa etkisi olur dedi bence ameliyat olun dedi olduk bakalım... en azından belki tüp bebek için kaliteli spermlerimiz olur diye düşünüyoruz kısmet....
amin inşallah.küçücük bir umut var içimde belki yükselir diyorum sayımız ama zor.varikosel ameliyatı bizim durumumzdakilerde pek işe yaramıyormuş ama dokturumuz az da olsa etkisi olur dedi bence ameliyat olun dedi olduk bakalım... en azından belki tüp bebek için kaliteli spermlerimiz olur diye düşünüyoruz kısmet....
allah hayırlısını versin canım.olur tabi hiç stres yapma.ben de herşey allahtan deyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Selam kızlar ben de bu ayın sonu gibi memorialde tedaviye başlıyacağım.Oyüzden de zaman zaman gelip burayı okuyorum.Güzel ve olumlu yorumlar var.Transferi yapılmış arkadaşlara şans diliyorum umarım bebeklerini taşıyordur,en yakın zamanda sevinçli haberler verirler.Tedavisi devam edenlere de Allah kolaylık versin.
Bh 2006 sana şunu sormak istiyorum neden tedavi süresince her gün gidip geldiniz.Beni en çok korkutan bu.Çünkü çalışıyorum ve benim hergün gidip gelmem çok zor.Biraz tedavi sürecini anlatırsan çok sevinirim.Herkese sevgiler...
Teşekkür ederim.Ben de şehir dışındayım ve 3.denemem olacak.Daha önceki tedavilerimde 3 günde yumurta takibine gitmiştim ama tedaviler boyunca hiç kan tahlili yapılmadı bana.Neyse başlayalım bakalım görücez artık.İnşallah sen bebeğine kavuşmuşsundur.Cevabın için yeniden teşekkürler...hoşgeldin.tedavin hayırlı olsun öncelikle.ben hergün gidip geldim çünkü hergün yumurta takibi ve kan tahlili yapıyorlar.ona göre ilacın dozu belirleniyor.benim için de çok zor oldu istanbulda yaşamadığım için hergün gidip gelmek zorunda kaldım.başka yerde de yaptırabiliyorsun kan ve yumurta takibini ama ben güvenemedim hergün gittim geldim.yaklaşık 10-12 gün kadar sürüyor.daha sonra çatlatma iğneni vurulman isteniyor.saatini söylüyorlar zaten.ondan sonra ki 36 saat içinde yumurtaların toplanıyor.sonra hergün bilgi veriyolar telefonda embriyoların gelişimi hakkında.sonra transfer gününe karar veriliyor.ve bebiş sende oluyo:)))kısaca böle gelişyor tedavi umarım yardımcı olabilmişimdir.başka öğrenmek istediğin birşey olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.