- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
32 yaşındayım 32 sene nasıl geçti anlamadım şu 10 gün geçmek bilmedi:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 yaşındayım 32 sene nasıl geçti anlamadım şu 10 gün geçmek bilmedi:)))
o zaman da nasıl kilo veririz diye konuşuruz.aman olsunlar da bitek kilo derdimiz olsun.kasılmalar yüzünden aradım bugün merkezi normal dediler.burdaki doktor bugün korkuttu beni.normal değil kasılmalar dedi eve geldiğim gibi aradım hemşire normal dedi verilen hormonlar yüzünden olurmuş kasılmalar.gebelik belirtisi de değil yani.biraz üzüldüm ben de bana tutunmaya çalışıyolar diye düşünmüştüm.ama olsun en azından anormal bişey olmadığını öğrenmiş oldum.şimdi pazartesi benim test günüm ama cumartesi yaptırsam diyorum çıkar heralde dimi?alacağım sonuçtan da çok korkuyorum kızlar.bana bir akıl verin.kafayı yedim galiba iyice((
bhcim bendeki kasılmalar 2 gündür yok ama bende özellikle geceleri hissediyordum. şimdi hafif bir ağrı ve sol kasıkta batma oluyor, tedirgin oluyorum. ama aklıma hiç kötü bişey getirmemeye çalışıyorum.
test için biraz daha sabret istiyorsan çok az kaldı
kekyiyelimmmm
mrh
ben de takip ediyorum artık burayı inşallah hepiniz iyi haberler alırsınız dua ediyorum sizler içinnn
bende ikinci denememi memorialde yapmak istiyorummm.
bana tedavi sürecinden falan bahsedermisin ilk denemen mi iki tane koymuşlar sanırım sana
bende iki tane istiyorummm.sorun neydi sizde ve topilam maliyeti ne kadar oldu çok sordum amam kusura bakma arkadaşımmm
amin inşallah güzel haberi alacağız.
şimdiden hayırlı olsun seninde tedavin.benim ilk denememdi.iki tane transfer edilmesi için ilk muayeneye gittiğimiz gün konuştuk.
tedavi süreci aynıdır sanırım heryerde 10 gün iğne kulllandım, son 6 gün her gün hastaneye gittim kan aldılar ultrasonla baktılar ve kullanmam gereken ilaç dozunu söylediler.
11. gün çatlatma iğnesi, 13. dün toplama oldu ama çatlatma iğnesinden sonraki günde hastaneye muayeneye çağırıyolar yine.
işlem 2000 euro 4600 tl gibi tuttu
ilaçlar 1100 tl tuttu
tahliller 2-3 tanesini özel sigorta karşıladı ama 350 tl tuttu
birde eş için sperm testini orda istiyorlar mutlaka oda 116 tl idi.
ben gitmeden rahim filmi çektirmiştin o da 300 liraydı
toplamda 6500 lira gibi bir para tuttu.
nakit verirsen 1900 euro oluyor ama. biz kartla çektirdik 2000 eur aldılar
benim allah nasip ederse ikinci olacak.ama o da tam belli değil yani eşimin ameliyat olma durumuda var eğer olursa altı ay bekleyip olmazsa denemeyi düşünüyorum.
ik denememde 1 tane koydular bana o yüzden iki tane koymalarını istiyorumm allah nasip ederse.
ben rahim filmi çekildim zaten.
daha önceki yaptırdıum merkezden de yapılana işlemlerle ilgili fotokobi alıcam o yüzden bazı testler yapılmaz sanırım bize.ama biz genetik testlerin yapılmasını istiyoruz sizde bakıldımı genetik testlere vede sorun neydi acaba canım sizde
bhcim bendeki kasılmalar 2 gündür yok ama bende özellikle geceleri hissediyordum. şimdi hafif bir ağrı ve sol kasıkta batma oluyor, tedirgin oluyorum. ama aklıma hiç kötü bişey getirmemeye çalışıyorum.
test için biraz daha sabret istiyorsan çok az kaldı
bugün ben de de çok belli değil kasılmalar.ağrı gibi bişey var ama tam tarif edemiyorum.aklıma kötü şeyler geliyo ama hafiflemeye çalışıyorum.çok zor geçiyo ama test güü geldiğinde yaptırıcam.cumartesi yaptırırım diye düşünüyodum ama vazgeçtim.korkuyorum çok...
bizde tüp bebek öncesi 1.5 sene bekledik proxeed falan kullandık.ama olmayınca bir kaç yerle görüştükten sonra memoriale karar verdik
memorial iki embriyo konusunda sorun çıkarmıyor diye okudum ben hep.orayı seçmemizde etkili oldu buda açıkçası biraz.
tabi senin testlerin varsa tedavi bide ilaç parası ödersin.en azından maliyet biraz düşer.
eşimde morfolojive hareket sorunu vardı genetik test yaptırmadık canım
iyi demekki geçiyor kasılmalırın. ilk iki gün bendede çok yoğundu.
sabretmek zor olucak test gününe kadar. düşünmediğim bir an bile yok diyebilirim.ne kitap ne televizyon, ne gelen giden hiç bişey unutturmuyor her an aklımda.
önceleri diyordum ki çok kendimi olucak diye kaptırmıyım sonra üzülürüm.ama şimdi diyorumki olmazsa zaten çok üzülücem o yüzden şuan hamileyim oldu, tutundu gibi düşünüp tadını çıkarmaya bakıyorym.ama yinede çok korkuyorum.
bişey sormak istiyorum sen banyo yaptınmı birde hala evde yatıyormusun.
bizde tüp bebek öncesi 1.5 sene bekledik proxeed falan kullandık.ama olmayınca bir kaç yerle görüştükten sonra memoriale karar verdik
memorial iki embriyo konusunda sorun çıkarmıyor diye okudum ben hep.orayı seçmemizde etkili oldu buda açıkçası biraz.
tabi senin testlerin varsa tedavi bide ilaç parası ödersin.en azından maliyet biraz düşer.
eşimde morfolojive hareket sorunu vardı genetik test yaptırmadık canım
merhaba canım geçmiş olsun . umarım herşey dilediğin gibi olur.
benim eşimde de hareket ve morfoloji problemi var. sizin değerleriniz neydi? bizde yavaş+hızlı hareket toplamı %50-%57, morfoloji ise %2-%3 arası değişiyor. Bu arada ileri hareket hep %7. ve doktorlar tüp ya da aşılama için altı ay daha bekleyin diyorlar ama pek doğru gelmiyor. eşim varikosel ameliyatı olmuştu bu arada.
iki tane koymalrına çok sevindimmmm...
bizimde aynı canım sorun aslında iyiye gidiyordu ama geçen ay tekrar yaptırdık spermiyogram kötü çıktı sonuçlarr
ya varikosel ilerledi yada başka sebepten dolayı sonuç iyi çıkmadı önümüzde ay tekrar yaptıracağız bakalım.inşallah hala iyiye gidiyordur.
genetik testleride diğer yaptırdığım yer ikincide yapalım demişti biizde o yüzden istiyoruz bakalımm onlarda baya tutuyo 1500 tl falan ama eğer dışarda yaptırabilirsem dışarda yaptırıcam yaptıramzasam da mecbur orda yaptırırz gelsin yeterki bebeğim bu sefer de giden para olsun.
inşallah senden de bh den den iyi haberler alırım umut olursunuz bize
merhaba. teşekkür ederim.
değerler benim eşimdede hemen hemen aynıydı biz altı ay zaten beklemiştik sonrasındada morfoloji ve hareket sorunu çıktı. proxeed , rahim filmi, tahliller, doktorların bekleyin tavsiyesi falan derken 1 senede öyle geçti işte.doktorlar fikir veriyor çok güzel ama o bekle dedikleri altı ay 1 yıl ne şartlarda nasıl geçiyor bilmiyorlar.ben sıkıntısını çok çektiğim için böyle düşünüyor olabilim ama keşke o 6 ay sonunda direk tüp bebek deneseydim diyorum.
en doğru kararı yine karı-koca siz verirsiniz tabi.hayırlısı ile olsunda bebelerimiz artık :)
ben de ordaydım aynı zamanda başladı demek tedavimiz senin sonuçlar ne zaman çıkıcak canım?
Tedavide,tedaviye baslayacak,sonuc bekleyen arkadaslar hayirlisi olsun.insallah evlat ozleminiz biran once tamamlanir.
bh2006 canim ama ama ama cok kullanmissin biliyorum elinde degil ama biraz relax olmaya calis.icindeki bebisi dusun.biliyorsunuz stres cok etkiliyor.tupbebek basari hikayelerini oku,meryem suresi oku,kitap oku bi sekilde kafani mesgul etmeye calis.rahat birak ki bebisin tutunsun..
1 embriyo sans az 4 embrio sans fazla diye dusunmeyin.2.denememde 4 tane 1.kalite embrio tutunmadi son tedavimde 1 tane tutundu.nasip.
anne olmak hayal gibi geliyor ama sabirla umutla beklerseniz inaniyorum er gec isteyen herkes anne olacak.
tedaviye baslayacaklara arisutu+polen+bal karisimi,akupuntur,transfer sonucu bekleyenlere ananas (gunde 1 dilim)bol su tavisye ederim.herseyden once stresten uzak durun.alin bi kagit hergun gunde akliniza dustukce dileginizi yazin benim bebegim geliyor gibi umut verici mutlu edici dusunceler.sabirla dua ile anne adaylari..
10.gun tahlil yaptirmayin gununuzu bekleyin derim.10 gun kesin sonuc verse neden 12 desinler.bi yakinim 10 gun yapti negatif cok uzuldu sonra dokt 12 gun bakalim dedi.umutsuz bi sekilde gidip pozitif sonucla eve dondu..
Belirtide aramayin.kasik agrilari ilaclardan kaynaklanabilir normal.
crafty kizin nasil buyudu dimi op yerime.
Gelincikk tatlim senden ne haber.gelismeleri yaz.
ben ohss sendromu dıye kotu bır durum yaşadım o yuzden transfer yapılmadı. eger yapılsaydı bu cumartesı bellı olacaktı ama hayırlısı işte :)
size bol şans dilerim iyi haberlerinizi okurum burdan inşallah
ben ohss sendromu dıye kotu bır durum yaşadım o yuzden transfer yapılmadı. eger yapılsaydı bu cumartesı bellı olacaktı ama hayırlısı işte :)
size bol şans dilerim iyi haberlerinizi okurum burdan inşallah
inşallah iyi çıkar bu sefer sonuçlarınız. hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
salı günü test yaptırıcam. düşündükçe elim ayağım boşalıyor .