• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

git al bakalım sen de ne çıkıcak ben de meraklandım şimdi.valla kesinleşse haykırcam dağa taşa ama korkudan sesim çıkmıyo.beklesem mi pazartesiyi.al hadi senden haber bekliyorum senin kaçıncı günün bugün ben 9. günün akşamı yaptım

yok canım :( tek çizgi çıkmadı

toplama 28 şubattı 11. günü
transfer 3 marttı 7. günü

senin daha çok erken zaten çıkması imkansız.ben de 13 ünde test yaptırcaksın ya 9. gün sandım bugünü.sakın moralini bozma daha kanda bile yükselme olmaz değil ki idrar da

tamam bozmuycam:) inşallah teste çıkmamıştır.
bir iki tane aldım zaten pazartesi sabah denerim bir daha
sende kan sonucu haber ver mutlaka gözün aydın yavruna kavuştun :)
darısı başıma

tamam bozmuycam:) inşallah teste çıkmamıştır.
bir iki tane aldım zaten pazartesi sabah denerim bir daha
sende kan sonucu haber ver mutlaka gözün aydın yavruna kavuştun :)
darısı başıma

dur daha kesin değil gidipte negatifi görürsem dayanamam.birazdan eşimle çıkıp yaptırayım diyorum o da pazartesiyi bekle diyo.bekliyemiycem ben yaptırmak istiyorum.inşallah ikimizinki de tutmuştur.paylaşıcak çok güzel şeylerimiz olcak canım inşallah

dur daha kesin değil gidipte negatifi görürsem dayanamam.birazdan eşimle çıkıp yaptırayım diyorum o da pazartesiyi bekle diyo.bekliyemiycem ben yaptırmak istiyorum.inşallah ikimizinki de tutmuştur.paylaşıcak çok güzel şeylerimiz olcak canım inşallah

amin canım inşallah.

pazartesi diyorsa eşin bekle bari iki gün daha birlikte gidersiniz.

crafty yüzünden sürekli okuyordum bu topiği
elhamdülillah 3 kişilik dualarımızı da katarak..Rabbim size de versin

bh2006; idrarda çift çizgi görüp de kanda negatif görmen bir mucize olur, o da bize bahşedilmez merak etme:34:
kanda baktır bir an önce de şöyle gönül rahatlığı ile hayırlı olsun diyelim:16:

kekyiyelim; senin için erken hiç bozma moralini
üstelik kandaki hormonun idrara geçme oranı kişiden kişiye değişir
benim kanda hcg 1700' ken idrarda 2. çizgi çok silikti, oradan hesap et:34:

crafty yüzünden sürekli okuyordum bu topiği
elhamdülillah 3 kişilik dualarımızı da katarak..Rabbim size de versin

bh2006; idrarda çift çizgi görüp de kanda negatif görmen bir mucize olur, o da bize bahşedilmez merak etme:34:
kanda baktır bir an önce de şöyle gönül rahatlığı ile hayırlı olsun diyelim:16:

kekyiyelim; senin için erken hiç bozma moralini
üstelik kandaki hormonun idrara geçme oranı kişiden kişiye değişir
benim kanda hcg 1700' ken idrarda 2. çizgi çok silikti, oradan hesap et:34:

tamam saol desteğin için
erkenci davrandım biraz :50: napiim dayanamadım, aklıma getirmemeye çalışıyorum zaten, iyisini düşünmeye devam.
pazartesi sabah bir daha denerim salıda kan testimle hayırlı sonucu alırım inşallah

tamam saol desteğin için
erkenci davrandım biraz :50: napiim dayanamadım, aklıma getirmemeye çalışıyorum zaten, iyisini düşünmeye devam.
pazartesi sabah bir daha denerim salıda kan testimle hayırlı sonucu alırım inşallah

pazartesiye kadar bekleyen bünye 1 gün daha bekler
bence pazartesi idrarla hiç uğraşma, salı kan testi yaptır kesin ve hayırlı sonucu al :34:

kızlar allah aşkına bişeyler yazın test yaptım 5 dakika içinde 2. çizgi belirdi 2 tane yaptım ikisi de aynı çift çizgi bu kadar çabuk idrarda çıkar mı bugün transferin 10. günü daha kan tahlili bile yapmamıştım

hadi hayırlısı canım çok sevindim...bence hamilesinn kesinnn:)

tamam saol desteğin için

canım arkadaşlarım yaptırdım kan tahlilimi 63.64 çıktı değerim çok şükür yükseliyo değerim.allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.pazartesi tekrar çağırdı doktorum.ama şimdik sonuçlar iyi dedi.kekyiyelim inci tanesi daha adını hatırlayamadığım arkadaşlarım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın iyi sonuçlarınızı alalım inşallah.dualarım sizlerle çok mutluyum kızlar çokkkk:49::49::49:

canım arkadaşlarım yaptırdım kan tahlilimi 63.64 çıktı değerim çok şükür yükseliyo değerim.allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.pazartesi tekrar çağırdı doktorum.ama şimdik sonuçlar iyi dedi.kekyiyelim inci tanesi daha adını hatırlayamadığım arkadaşlarım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın iyi sonuçlarınızı alalım inşallah.dualarım sizlerle çok mutluyum kızlar çokkkk:49::49::49:

tebrik ederim canımm çok sevindim...allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.... darısı bebek hasretiyle yanan herkesin başına bide bana tabi:)

tebrik ederim canımm çok sevindim...allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.... darısı bebek hasretiyle yanan herkesin başına bide bana tabi:)

allahım hepimize nasip etsin inşallah.ben sevindim sizlerde sevinin hep aklımdaydınız bugün beklerken bile hepimiz için dua ettim.

kızlar test yaptım çift çizgi lütfen yardım doğru mudur

çok güzel canım rabbim sağlıkla kucağına verir inşallah bak bizlerede moral oluyorsunuz pozitif olunca

tebrik ederim arkadaşım gözün aydın.Sırf belki sen bişey yazmışsındır diye açtım, çok çok sevindim haberine.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.dualarını eksik etme nolur.

tebrik ederim arkadaşım gözün aydın.Sırf belki sen bişey yazmışsındır diye açtım, çok çok sevindim haberine.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.dualarını eksik etme nolur.

canım dün sonucu beklerken hep dua ettim sadece beim değil arkadaşlarımın da olsun diye bak kısmet benimki tuttu inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz hep birlikte sevinicez

ne güzel yapmışsın karnına sağlıkkkkkkkkkkkkkk
Kek yiyelim hadi bi bayram da senden olsun inşallah ! İdrar tahlilini de yapmasaydın keşke !
BEn hiç ellemedim kendimi 12. gün gittim paşaa paaşaa yaptırdım

Back
X