- 26 Aralık 2008
- 3.975
- 1.648
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız kızlar
ara ara okudum ama tam anlamıyla bulamadım yardım edermisiniz
şimdi memorial de semih özkanda tedavi olan varmı yada atırladığınız birileri varmı bizde sorun azosperm ve semih özkanı düşünüyoruz bu 3. olucak yardımcı olun bacılarrr
Merhaba arkadaslar. Ben formu 1haftadir takip ediyorum. Suan arastirma yapiyorum memorialmi umut tüp bebek mi diye. Sizler doktorlarinizdan ve hastanenizden memnunmusunuz yardimci olurmusunuz bana?? Yurt disinda oturuyorum o yüzden internet üzerinden arastirma yapabiliyorum. Simdiden tedekkürler.
Merhaba arkadaslar. Ben formu 1haftadir takip ediyorum. Suan arastirma yapiyorum memorialmi umut tüp bebek mi diye. Sizler doktorlarinizdan ve hastanenizden memnunmusunuz yardimci olurmusunuz bana?? Yurt disinda oturuyorum o yüzden internet üzerinden arastirma yapabiliyorum. Simdiden tedekkürler.
Merhaba. Hoşgeldin. Herkes genelde bu 2 merkez arasında kalıyor :) Bence ikisiyle de görüşün, içinize hangisi sinerse oraya gidin. Ben Memorial'de yaptırdım. Hastaneyi ve doktorumu çok sevdim. Sonuç negatifti ama oraya gittiğime pişman olmadım. Allah nasip ederse 2. denememi de orada yapacağım. Allah yardımcın olsun canım.
ben güvenç çi olduğumdan bahçeci güvenç diorum :)
Umutta rapor geçio o nedenle kalabalık oluo diolar[/QU
Cevap yazdigin icin tskler biz rapor kullanamayiz yurt disindan gelicez canim.
Önerin icin tsk ederim canim.
bh canım benim çok çok çok sevindim. Şükürler olsun iyi bir haber geldi. Rabbim tamamına erdirsin inşaallah. Bizlere de dua et.
kekyiyelim canım biraz erken olmuş test. Yarın ya da salı günü kanda baktır. Ben bu forumda çok okudum. İdrar testiyle negatif sonucu alan ama 1-2 sonra kanda gebelik çıkanları. İnşaallah senin de öyle olur.
Kızlar nerelerdesiniz? Merak ettim sizleri.
bh hastaneye gittin mi canım?
kekyiyelim sen ne yaptın güzelim?
birazdan çıkıcam canım eşimi bekliyorum.kekyiyelimi merak ettim nerelerde girmedi heralde hiçbişey yazmamış
Müjdeli haberle gel canım :)
Ben de çok merak ettim onu.
inşallah hepimiz müjdeli haberlerle geliriz.öğrenince korkularım geçicek sanmıştım daha arttı:)))
Pozitif de olsa korkular geçmiyor. İnşaallah güzel bir 9 ay geçirip bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın![]()
ben ohss sendromu dıye kotu bır durum yaşadım o yuzden transfer yapılmadı. eger yapılsaydı bu cumartesı bellı olacaktı ama hayırlısı işte :)
size bol şans dilerim iyi haberlerinizi okurum burdan inşallah
bal böceğim 4,5 aylık oldu
herkese bu kadar şirin bir evlat dilerim teyzesiiii
senin adamcık nasıl
Eysan canim sasirdim ne cabuk dogurdun diyesim geldi..))tedaviye basladigin dun gibi.sayili gun cabuk geciyor.Cok sukur evinizdesiniz saglikla buyusun Umut pasa.merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum hazırlıklar doğum telaşı derken doğumdan sonra bebeğim 10 gün yoğun bakımda kaldı çok zor günler geçirdik ama allahıma şükürler olsun umut,um sağlığına kavuştu iki haftadır kollarımda ne kadar güzel bir duygu olduğunu tarif bile edemem tedavide olan veya tedaviye başlayacak olan arkadaşlarıma bol bol şans diliyorum rabbim benim ve bebeğini kucağına alan diğer arkadaşlar gibi sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah çok sık giremezsemde dualarım hep sizinle allah yar vardımcınız olsun
canim belli olmaz gununu bekle.benim kandan cok sonra bile idrarda silik cikti.bi guzel haberde senden bekliyorum.yok canımtek çizgi çıkmadı
toplama 28 şubattı 11. günü
transfer 3 marttı 7. günü
harika yaa..cok sevindim.saglikla kucagina alman dilegiyle ..darisi kekyiyelim,incitanem ve diger arkadaslara insallahhhh..canım arkadaşlarım yaptırdım kan tahlilimi 63.64 çıktı değerim çok şükür yükseliyo değerim.allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.pazartesi tekrar çağırdı doktorum.ama şimdik sonuçlar iyi dedi.kekyiyelim inci tanesi daha adını hatırlayamadığım arkadaşlarım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın iyi sonuçlarınızı alalım inşallah.dualarım sizlerle çok mutluyum kızlar çokkkk![]()
merhaba,bence iki merkezlede gorus hangi merkez icine sinerse orada basla.sadece doktor basarisini dikkate alma ekipte onemli.hayirlisi olsun.Merhaba arkadaslar. Ben formu 1haftadir takip ediyorum. Suan arastirma yapiyorum memorialmi umut tüp bebek mi diye. Sizler doktorlarinizdan ve hastanenizden memnunmusunuz yardimci olurmusunuz bana?? Yurt disinda oturuyorum o yüzden internet üzerinden arastirma yapabiliyorum. Simdiden tedekkürler.
nasılsınız kızlar
ara ara okudum ama tam anlamıyla bulamadım yardım edermisiniz
şimdi memorial de semih özkanda tedavi olan varmı yada atırladığınız birileri varmı bizde sorun azosperm ve semih özkanı düşünüyoruz bu 3. olucak yardımcı olun bacılarrr