• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

o kaçak varya büyür büyür diğerini bile sollar.biz de yaşar mı yaşamaz mı derken hanımefendi şimdi karnımda en büyük alanı kapladı. kızlarıma kavuşmak için son 4 gün kaldııııı....

maşallah allah analı babalı büyütsün.valla çok hızlı kaçıyor.gülesim geldi doktorda.uzun bi süre süren kovalamacadan sonra doktorda pes etti.önümüzdeki hafta bakalım kolum ağrıdı dedi.seri hareket ediyo benim minnak:)))

Kızlar selamlar ;

Ben de Memorial'da tüp bebek yaptıracaklardanım. Uzun bir arayış ve değerlendirmeden sonra Memorial'da karar kıldım. Doktorum Nur Hanım. Benim genetik bir hastalığım olduğundan sadece tüp bebek değil PGT de yapılacak. O nedenle özellikle Memorial'ı tercih ettim. Memorial'ın laboratuvarı ve genetik bölümünün çok iyi olduğunu duymuştum. Şu an genetik test sonucumu bekleme aşamasındayım. Hepimiz için hayırlısı olsun..

kızlar gunaydın.evdeki bilgisayar sorunumuz çözüldü artık evde de var akşamları da yazışabiliriz :)) dün size söylemeyi unuttum semra hanım bizden kromozom analizi istedi onun sonucunu da bekliyoruz buarada.çünkü daha önceki embriyolar kotu gitmiş çöpe gitmiş ve 2 tane 1. kaliteye rağmen tutunamamış dedi,bize önce hiç yapılmadı bu tip testler.memorial bu anlamda çok iyi bence,nedeni didikliyor.olmadı bidaha yapalım demiyor canlarım.ee sizden ne haber :)))

Kızlar selamlar ;

Ben de Memorial'da tüp bebek yaptıracaklardanım. Uzun bir arayış ve değerlendirmeden sonra Memorial'da karar kıldım. Doktorum Nur Hanım. Benim genetik bir hastalığım olduğundan sadece tüp bebek değil PGT de yapılacak. O nedenle özellikle Memorial'ı tercih ettim. Memorial'ın laboratuvarı ve genetik bölümünün çok iyi olduğunu duymuştum. Şu an genetik test sonucumu bekleme aşamasındayım. Hepimiz için hayırlısı olsun..

Akasyam kaderdaşım :16:

kızlar gunaydın.evdeki bilgisayar sorunumuz çözüldü artık evde de var akşamları da yazışabiliriz :)) dün size söylemeyi unuttum semra hanım bizden kromozom analizi istedi onun sonucunu da bekliyoruz buarada.çünkü daha önceki embriyolar kotu gitmiş çöpe gitmiş ve 2 tane 1. kaliteye rağmen tutunamamış dedi,bize önce hiç yapılmadı bu tip testler.memorial bu anlamda çok iyi bence,nedeni didikliyor.olmadı bidaha yapalım demiyor canlarım.ee sizden ne haber :)))

Selam canım. Hadi hayırlı olsun :)

merhaba canım. evdeki sorunun çözülmesi iyi olmuş,sevindim:)
ben dediğim gibi henüz bu aşamalara gelmedim, ama şimdiden araştırma içerisindeyim. bu ay yumurta takibi yaptırıyorum doktorumda 4 gün günde bir tane klomen verdi.7 gün 12mm. olmuştu yumurtam o nedenle yeterli dedi, yarın tekrardan kontrolüm var, bu ay en azından yumurta çatlıyor mu çatlamıyor mu ona bakalım dedik. çünkü eşimin değerlerini çokta kötü bulmuyor doktorlar, biz bu değerlere normal diyoruz falan diyorlar(eşim 8 ay önce varikosel ameliyat olmuştu).bu aydan sonra aşılama deneriz, aşılamada da erkek faktörü varsa pek tutmuyor deniyor. ama iş tüpe kalırsa umut tüp bebek ya da memorial olur desemde çalıştığım için ikisi de zor gibi sanki. nasıl olur bilemiyorum. saat kaça kadar doktorlar orda bulunuyormuş canım bilgin var mı? diğer yapılan tetkiklerinizde inşallah iyi çıkar. ve sonucunda güzel haberler verirsin inşallah, böylelikle bize de umut olursun.

canım doktorların kaça kadar orda olduklarını bilmiyorum,ben bu süreçte rapor almıştım o yuzden rahattım ve toplama ve transfer için tekrar almayı düşünüyorum.sperm değerleriniz nasıldı yazarmısın?bizim 32 milyon ve 22 milyonla yapıldı tutmadı.bende aşılamanın erkek faktöründe kesinlikle başarılı olmadığını düşünüyorum(mucizevi bişey oluyor o ayrı)ben evlendiğim ilk ay doktora gitmiştim düşün ve şuan 2 yıl oldu hala elde var sıfır.o yuzden daha fazla vakit kaybetmek istemedim.bana da hiç bişey yapmamıza gerek yok değerleriniz gayet yeterli dediler ama hiç bişey olmadı.inanırmısın memorialda şuanda aynısını dedi,nerdeyse doğal yolla çocuğunuz olur biraz morfoloji ve ileri hareket sorununuz var onlarda çözülebilir dediler.ama biz tüp bebek istiyoruz dedik.en azından o spermler 7000 kat büyütülecek,kromozom analizi yapılacak,sonra lafta değil gerçekten en iyi olanları görülecek ve seçilecek :) allahın izniyle dilerim memorial vesile olur ve zamanı gelmiştir meleklerimin

canım senin sürecini takip ediyordum bebeklerin için çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin :))) bekle bizi arkandan geliyoruuuuuz :49: :49::49::49::49:

merhaba canım. evdeki sorunun çözülmesi iyi olmuş,sevindim:)
ben dediğim gibi henüz bu aşamalara gelmedim, ama şimdiden araştırma içerisindeyim. bu ay yumurta takibi yaptırıyorum doktorumda 4 gün günde bir tane klomen verdi.7 gün 12mm. olmuştu yumurtam o nedenle yeterli dedi, yarın tekrardan kontrolüm var, bu ay en azından yumurta çatlıyor mu çatlamıyor mu ona bakalım dedik. çünkü eşimin değerlerini çokta kötü bulmuyor doktorlar, biz bu değerlere normal diyoruz falan diyorlar(eşim 8 ay önce varikosel ameliyat olmuştu).bu aydan sonra aşılama deneriz, aşılamada da erkek faktörü varsa pek tutmuyor deniyor. ama iş tüpe kalırsa umut tüp bebek ya da memorial olur desemde çalıştığım için ikisi de zor gibi sanki. nasıl olur bilemiyorum. saat kaça kadar doktorlar orda bulunuyormuş canım bilgin var mı? diğer yapılan tetkiklerinizde inşallah iyi çıkar. ve sonucunda güzel haberler verirsin inşallah, böylelikle bize de umut olursun.

canım hayırlısı olsun saat 6 ya kadar oradalar diye biliyorum.15 gün kadar hergün 1-2 saat izin alma şansın olmaz mı?bi konuş belki sorun çıkarmazlar.inşallah şuan uygulanan tedaviden olumlu bir sonuç alırsın da bunların hiçbirine gerek kalmaz.hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.

inşallah canım.allah hepimizin gönlüne göre versin.sizden de bekliyorum güzel haberler.hepbirlikte kutlama yapıcaz burda:))):64::64::64:

Bh canım ben de senin sürecini merakla takip ettim. Gözün aydın. Hayırlı uğurlu olsun bebişlerin:1: Kaçak da yakalanır inşallah.. Bu arada sen galiba Tekirdağlısın.. Ben de Trakyalıyım. Komşu sayılırız :34:

Bh canım ben de senin sürecini merakla takip ettim. Gözün aydın. Hayırlı uğurlu olsun bebişlerin:1: Kaçak da yakalanır inşallah.. Bu arada sen galiba Tekirdağlısın.. Ben de Trakyalıyım. Komşu sayılırız :34:

evet canım tekirdağlıyım.kaçakla 3 haftadır uğraşıyoruz artık doğumda görcez galiba tek mi çift mi:)))hemşeriyiz desene:)))çok sevindim.güzel haberler al inşallah.hepiniz için dua ediyorum.allahın izniyle hepimizin kucakları dolucak.

canım hayırlısı olsun saat 6 ya kadar oradalar diye biliyorum.15 gün kadar hergün 1-2 saat izin alma şansın olmaz mı?bi konuş belki sorun çıkarmazlar.inşallah şuan uygulanan tedaviden olumlu bir sonuç alırsın da bunların hiçbirine gerek kalmaz.hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.

teşekkürler canım cevabın için. şimdiden stresi sarıyor maalesef. iş yerinde bu bebek yapacak diye çıkarıverirler bile belli olmaz, o nedenle ne kadar gizli o kadar iyi. şu anda klomen tedavisi yaptırdığım hastane hem iş yerime yakın hem de sabah 7.30 de başlıyorlar hasta bakmaya,o nedenle çok zor olmuyor. eğer 6 da ise sanırım idare edebilirim. çünkü 5.te bitiyorum benim işim. bakalım o zamana artık hayırlısı ne olur beklemedeyim. ama 2 aşılama denerim maksimum gibime geliyor yoksa zaman kaybı. seninde bebeklerin seni yormadan sağlıkla gelirler inşallah. darısı bizlerin başına canım:)

canım doktorların kaça kadar orda olduklarını bilmiyorum,ben bu süreçte rapor almıştım o yuzden rahattım ve toplama ve transfer için tekrar almayı düşünüyorum.sperm değerleriniz nasıldı yazarmısın?bizim 32 milyon ve 22 milyonla yapıldı tutmadı.bende aşılamanın erkek faktöründe kesinlikle başarılı olmadığını düşünüyorum(mucizevi bişey oluyor o ayrı)ben evlendiğim ilk ay doktora gitmiştim düşün ve şuan 2 yıl oldu hala elde var sıfır.o yuzden daha fazla vakit kaybetmek istemedim.bana da hiç bişey yapmamıza gerek yok değerleriniz gayet yeterli dediler ama hiç bişey olmadı.inanırmısın memorialda şuanda aynısını dedi,nerdeyse doğal yolla çocuğunuz olur biraz morfoloji ve ileri hareket sorununuz var onlarda çözülebilir dediler.ama biz tüp bebek istiyoruz dedik.en azından o spermler 7000 kat büyütülecek,kromozom analizi yapılacak,sonra lafta değil gerçekten en iyi olanları görülecek ve seçilecek :) allahın izniyle dilerim memorial vesile olur ve zamanı gelmiştir meleklerimin

canım benim eşimin değerlerinde de sayı problemi olmadı sizinki gibi. ameliyat öncesi de 40 milyon mu ne idi ameliyat sonrası en düşük 65 milyon en fazla 81 milyon 1 ml. de, ama morfoloji %2 ve %3 ileri hız ise hep %7 de kaldı. ileri ve yavaş hareketli toplamı ise %55 civarı canım. doktorlarda morfolojiyi pek önemsemiyorlar ama sanırım önemli yine de. bu arada eşim proxeed plus kullanıyor. sanırım 1 ay sonra tekrardan test yaptırırız. bende artık acaba yumurtlama oluyor çatlamamı olmuyor diye bu ay klomenle yumurta takibi yaptıralım dedim. (daha doğrusu doktorum önerdi:)) 28-29 günde bir adet olurum, çok şükür bir sorun yaşamıyorum, rahim filmi de temiz,hormonlarda öyle. gerisi allahın bileceği iş, 1-2 aşılama denerim sonrasında bende tüp denerim canım, diğer türlü zaman geçiyor. inşallah sizin bebeğiniz sizi bekletmez daha fazla canım.

slm arkadaşlar sonunda bende bugün itibariyle tedaviye başladım. Doktorum Aynur Hanım, ilk muayenemi oldum, kan verdim. Cumartesiyi bekleyeceğim artık. Umarım bu seferki denemem başarı ile sonuçlanır. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. İsteyen ve çaba sarfeden herkese allah nasip eder inşallah

slm arkadaşlar sonunda bende bugün itibariyle tedaviye başladım. Doktorum Aynur Hanım, ilk muayenemi oldum, kan verdim. Cumartesiyi bekleyeceğim artık. Umarım bu seferki denemem başarı ile sonuçlanır. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. İsteyen ve çaba sarfeden herkese allah nasip eder inşallah

Hayırlı olsun canım. Kendinden bahsetsene bizlere biraz. Neredesin, kaç yaşındasın, kaçıncı denemen?

Canım merhaba. Doktorlar 18.00'e kadar hastanede oluyorlar ancak iğne dozlarını muayene ve kan tetkikine göre belirledikleri için 17.00'de işten çııkıp gitsen yetişemeyebilir. İğneleri 16.00-18.00 arası yapın diyorlar çünkü. İş yerine başka bir bahane bulabilirsin. Akıllarına böyle bir şey geleceğini sanmıyorum.

canım biz seninle çok benziyoruz biz de kaderdaşız desene :)) bizim morfolojimiz %1 ileri hareketimiz falan aynı size benziyor,bize kromozomsal bişey olabilir dediler.morfolojinin önemli olmadığını kesinlikle düşünmüyorum,o zaman nerde bizim bebeğimiz 2 senedir :)) bu iş sade sayıyla çözümlenecek gibi değil.detaylı olarak bakılmalı.morfoloji şekil bozukluğu demek yani nerdeyse normal yapılı spermimiz yok gibi,o yuzden çok önemli.memorial ile bu sorunu halledeceğimizi düşünüyorum.laboratuarları özel,mikroskopları özel,detaylı inceliyorlar yani.zamanı da gelsiyse neden olmasın kii

Back
X