• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar sımdı soyle bır goz attım bende 4 ay once sızınle aynı seylerı yasıyordum sımdı ıse oglum ıcın hazırlıklara basladım.valla oncelıkle dr nur dokuzeylule cok tesekur edıyorum.ekıpte mukemmel.bıze dunyanını en guzel armgınını verdıler..ayrıca 14 yumurtadan sadece 1 tanesı olgunlasmıstı bende sonradan bır svıya koydular ve 6 tane daha olgulastı ve dollendı.2 tane transfer edıldı ve oglum 4 aylık oldu.yanı bunca zorluga ragmen zamanı geldıyse oluyor.sizlere sabır dılıyorum.ne olursa olsun umutsuzluga kapılmayın:nazar::49:

merhaba inanın umut oldunuz, belli bi süreden sonra artık yoruluyorsunuz. tekrarlar yoruyo, bebeğinizi rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

merhaba hayırlı olsun öncelikle, sizinle öykümüz aynı gibi yaşımızda yakın, ankarada nerde yaptırdınız, bende ankarada 2 deneme yaptım hiç gebelik yaşamadım, istanbula gidiyoz ilk görüşme haftaya inşallah nur hanıma aldık randevuyu sizde sorun nedir özel değilse

slm bende pco vardı ayrıca pıhtılaşma sorunu var ve aynı zamanda eşimde de sperm sorunu var. Hiç gebelik oluşmadı on yıldır.

istanbul içindede acaba yumurta kontrollerini başka hastanede yaptırmayı kabul ederlermi bu şekilde çünkü bende hastaneye uzak yerde çalıştığım için her sabah gidip gelmek extra sorun olacak ama yanımdaki hastanede yaptırırsam takibi züpper olur :32:

Tatlim ayni sehirde olman buyuk sans.Tabiki de imkanin varsa onlarin yapmasi daha dogru olacaktir.Calisiyormusun?

o kaçak varya büyür büyür diğerini bile sollar.biz de yaşar mı yaşamaz mı derken hanımefendi şimdi karnımda en büyük alanı kapladı. kızlarıma kavuşmak için son 4 gün kaldııııı....

Sona gelmissin cok sukur.Saglikla gelsinler.Allah bir avazda kurtarsin dicem ama sezeryan..Bir uykuda kurtarsin:))

slm arkadaşlar sonunda bende bugün itibariyle tedaviye başladım. Doktorum Aynur Hanım, ilk muayenemi oldum, kan verdim. Cumartesiyi bekleyeceğim artık. Umarım bu seferki denemem başarı ile sonuçlanır. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. İsteyen ve çaba sarfeden herkese allah nasip eder inşallah

Hayirli olsun..Insallah son denemen olur,kucagin dolu donersin..

Boğazım ağrıyor, ateş de başladı. Hastalanıyorum galiba :50:

incim dikkat et canim..Mevsim gecisinde tedaviye basliyorsun simdi atlatsan bile sonrasi icinde dikkatli olman gerek.Arisutu karisimi mutlaka kullan derim bagisiklik icin de iyi bol meyve c vitamini al.Cok gezme,maskeyle dolas dermisim..iyi bak kendine..

Baya ilerlemis cevaplar sanirim, son yazdigim seyden sonra okuyamadim sizi..
Yumurtalar toplandi, oyle fazla bisey yok ama bakalim, simdi transferi bekliyorum. Bu arada toplama islemi sandigimdan daha da kolay gecti, sonrasinda pek bi agrim olmadi.
yorucu bi surec, ins. hepimiz bu tedaviden cevap aliriz.
eroinmanlar gibi oldum, her yerim delik desik :) ah ahhhhhhhhh
Yumoslari emanet ettin geldin hi...Gerekli olan 1 saglikli embrio..insallah yaa..Transferde rahat ol.Bebisin resmini al umutla,dua ile transferi tamamla.2-3 gun gunde 1 dilim ananas yersen iyi olur.Bol su..72 saat dinlenme yeter.Sonra gunluk yasantina devam et.Agir isler,spor v.s haric..

Nur Hanım topiğimizin en ünlü doktoru oldu :)

Aynen yaa:9:ben yazacaktim.Sen benden cok yasayacaksin:ssz:merkez zaten ekip halinde ..aynur hnm ,Nur hnm,Mustafa bey,Mustecep bey,Semra hnm tedavide hepsiyle gorustum.kimi ameliyatima ,kimi opu ma illa su doktor demedim.Ekibe guvendim.illa su doktor desekte gelisime,sonuca ekip halinde karar veriliyor.Benim Nur hnm dan memnun olma nedenim ben senelerce ugrastan sonra umutsuz birsekilde gittim.yapi olarak cok detayci,takintili,acebaci birisi oldugum icin.Nur hnm bana her gittigimde birsey ogretti artik detay yoktu,o mu bu mu,soyle mi olacak,ya olmazssa,ya duserse,ya yaa yaa..lardan kurtardi.Kisaca tedavide psikolojik destek olarak Nur hnm super.

Son düzenleme:
Tatlim ayni sehirde olman buyuk sans.Tabiki de imkanin varsa onlarin yapmasi daha dogru olacaktir.Calisiyormusun?

Sona gelmissin cok sukur.Saglikla gelsinler.Allah bir avazda kurtarsin dicem ama sezeryan..Bir uykuda kurtarsin:))

Hayirli olsun..Insallah son denemen olur,kucagin dolu donersin..

incim dikkat et canim..Mevsim gecisinde tedaviye basliyorsun simdi atlatsan bile sonrasi icinde dikkatli olman gerek.Arisutu karisimi mutlaka kullan derim bagisiklik icin de iyi bol meyve c vitamini al.Cok gezme,maskeyle dolas dermisim..iyi bak kendine..

Yumoslari emanet ettin geldin hi...Gerekli olan 1 saglikli embrio..insallah yaa..Transferde rahat ol.Bebisin resmini al umutla,dua ile transferi tamamla.2-3 gun gunde 1 dilim ananas yersen iyi olur.Bol su..72 saat dinlenme yeter.Sonra gunluk yasantina devam et.Agir isler,spor v.s haric..

Aynen yaa:9:ben yazacaktim.Sen benden cok yasayacaksin:ssz:merkez zaten ekip halinde ..aynur hnm ,Nur hnm,Mustafa bey,Mustecep bey,Semra hnm tedavide hepsiyle gorustum.kimi ameliyatima ,kimi opu ma illa su doktor demedim.Ekibe guvendim.illa su doktor desekte gelisime,sonuca ekip halinde karar veriliyor.Benim Nur hnm dan memnun olma nedenim ben senelerce ugrastan sonra umutsuz birsekilde gittim.yapi olarak cok detayci,takintili,acebaci birisi oldugum icin.Nur hnm bana her gittigimde birsey ogretti artik detay yoktu,o mu bu mu,soyle mi olacak,ya olmazssa,ya duserse,ya yaa yaa..lardan kurtardi.Kisaca tedavide psikolojik destek olarak Nur hnm super.

Benim de doktorum Nur Hanım. Ben de çok memnun kaldım. Çok pozitif geldi bana. Senin gibi ben de titiz ve detaycı olduğumdan, beni rahatlatacak birine ihtyiacım vardı:1: Nur Hanım hasta psikolojisi konusunda çok iyi. Ekipteki diğer doktorları tanımıyorum. Ama iyi olduklarını düşünüyorum. İnşallah tedavi süresince fikrim değişmez ve mutlu sona ulaşırım.. Dileyen , isteyen, mücadele eden tüm arkadaşlarım mutlu sona ulaşırlar inşallah .. :emir_bebek::nazar::49:

herkese meraba, bende pazartesi günü tedaviye başladım şimdilik herşey güzel gidiyor dr Müstecep beye gidiyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin

canım nasıl oldun geçti mi hastalığın?

Daha iyiyim canım şükür. İlaç almadan atlatıyorum.

Sağol canım. Geçiyor yavaş yavaş şükür. 2 gündür evden dışarı adım atmıyorum :) Bugün de bir yağmur bir soğuk, havalar ısınamadı gitti.

Nur Hanım çok pozitif bir insan, insanı rahatlatıyor. İyi ki onu seçmişim. Opu için de onu istemiştim. Kendimi güvende hissediyorum. Bir kaç gün sonra göreceğim inşaallah :)

herkese meraba, bende pazartesi günü tedaviye başladım şimdilik herşey güzel gidiyor dr Müstecep beye gidiyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin

Hayırlı olsun canım. İnşaallah yavruna kavuşursun.

Sağol canım. Geçiyor yavaş yavaş şükür. 2 gündür evden dışarı adım atmıyorum :) Bugün de bir yağmur bir soğuk, havalar ısınamadı gitti.

Nur Hanım çok pozitif bir insan, insanı rahatlatıyor. İyi ki onu seçmişim. Opu için de onu istemiştim. Kendimi güvende hissediyorum. Bir kaç gün sonra göreceğim inşaallah :)

az kaldı son 5 gün dimi hadi hayırlısı bakalım:)))güzel haberler al inşallah

inşallah hayırlı sonuçlarını alırız. Sana birşey sorucam ben tedaviye ayın 11inde başladım acaba toplama transfer ne zaman olur? bana bilgi verirmisin?

Gecikmezsem çarşamba olmam lazım ama hiç belirti yok. Stresten 1-2 gün gecikebilirim.

inşallah hayırlı sonuçlarını alırız. Sana birşey sorucam ben tedaviye ayın 11inde başladım acaba toplama transfer ne zaman olur? bana bilgi verirmisin?

21-25 arası opu, opu'dan 3 veya 5 gün sonra da transfer olur.

Back
X