Tatlim ayni sehirde olman buyuk sans.Tabiki de imkanin varsa onlarin yapmasi daha dogru olacaktir.Calisiyormusun?
Sona gelmissin cok sukur.Saglikla gelsinler.Allah bir avazda kurtarsin dicem ama sezeryan..Bir uykuda kurtarsin:))
Hayirli olsun..Insallah son denemen olur,kucagin dolu donersin..
incim dikkat et canim..Mevsim gecisinde tedaviye basliyorsun simdi atlatsan bile sonrasi icinde dikkatli olman gerek.Arisutu karisimi mutlaka kullan derim bagisiklik icin de iyi bol meyve c vitamini al.Cok gezme,maskeyle dolas dermisim..iyi bak kendine..
Yumoslari emanet ettin geldin hi...Gerekli olan 1 saglikli embrio..insallah yaa..Transferde rahat ol.Bebisin resmini al umutla,dua ile transferi tamamla.2-3 gun gunde 1 dilim ananas yersen iyi olur.Bol su..72 saat dinlenme yeter.Sonra gunluk yasantina devam et.Agir isler,spor v.s haric..
Aynen yaa

ben yazacaktim.Sen benden cok yasayacaksin

merkez zaten ekip halinde ..aynur hnm ,Nur hnm,Mustafa bey,Mustecep bey,Semra hnm tedavide hepsiyle gorustum.kimi ameliyatima ,kimi opu ma illa su doktor demedim.Ekibe guvendim.illa su doktor desekte gelisime,sonuca ekip halinde karar veriliyor.Benim Nur hnm dan memnun olma nedenim ben senelerce ugrastan sonra umutsuz birsekilde gittim.yapi olarak cok detayci,takintili,acebaci birisi oldugum icin.Nur hnm bana her gittigimde birsey ogretti artik detay yoktu,o mu bu mu,soyle mi olacak,ya olmazssa,ya duserse,ya yaa yaa..lardan kurtardi.Kisaca tedavide psikolojik destek olarak Nur hnm super.