• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhaba herkese:3: Bende tüp bebek yaptırmak istiyorum. Biz erkek infertilitesi yasiyoruz. Memorial Hastanesinde erkek infertilitesi konusunda basari orani asagi yukari nekadar? Bilen tecbureli arkadaslardan yardim istiyorum.

Merhaba herkese:3: Bende tüp bebek yaptırmak istiyorum. Biz erkek infertilitesi yasiyoruz. Memorial Hastanesinde erkek infertilitesi konusunda basari orani asagi yukari nekadar? Bilen tecbureli arkadaslardan yardim istiyorum.

Erkek infertilitesinde Memorial'ın Türkiye'nin sayılı merkezlerinden biri olduğunu biliyorum. Bu topiği okursan pek çok konuda bilgi edinebilirsin. Allah yardımcın olsun...

Incicim yolculuga basliyorsun..Hayirli yol olsun,kucagin dolu donmek nasip olsun insallah..Dolu dolu yumurtalarin olsun insallahh...
Bol bol meryem suresi oku..

Selam herkese,
transferimin 3. gunu bugun ve hala karin ya da kasik bolgemde yanma hissi var tipki adet oncesi yasadigim gibi :( bu sizde de oldu mu? resmen karnimin ici yaniyo ve atesim var. haraket etmeye korkuyorum tutmazsa diye.
ve adet öncesi hava gibi bişey çıkar vaginal bölgeden benim her zaman.. sanki onu da hissediyorum, bunlar normal mi arkadaşlar?

Son düzenleme:
özellikle vaginadan hava cikmasi olayi korkuttu beni, cunku benim en belirgin adet belirtimdir. sizde oluyo mu bu? cok moralim bozuldu simdiden.

Son düzenleme:
Selam herkese,
transferimin 3. gunu bugun ve hala karin ya da kasik bolgemde yanma hissi var tipki adet oncesi yasadigim gibi :( bu sizde de oldu mu? resmen karnimin ici yaniyo ve atesim var. haraket etmeye korkuyorum tutmazsa diye.
ve adet öncesi hava gibi bişey çıkar vaginal bölgeden benim her zaman.. sanki onu da hissediyorum, bunlar normal mi arkadaşlar?

dur canım sakin ol ben de ateş olmadı yani ateş basıyo gibi hissediyodum ama belirgin bi ateşim yoktu.bi merkezi ara istesen canım.hiç hareketsiz durma.arada biraz dolaş canım kan dolaşımın hızlansın ki minik embriyona kan akışı gitsin.kendini yormadan stres yapmadan yaşamaya çalış.o seninle merak etme.ben de çok karamsardım tedavi boyunca ama bak tuttu bebeğim benimle.kendine ve minnağına dikkat et :)))ialçlardan kaynaklı oluyo sanırım adet olcakmışım gibi geliyodu bana da.allah tamamına erdirsin.bebeğini kucağına versin hayırlısıyla inşallah

kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok :)) ben iyiyim kromozom testimiz temiz çıkmış dün iğnelere başladık herşey yolunda.folik asit ve metformin kullanıyorum.,inşallah 10-14 gün içinde yumurtalarım toplanacakkk. bana şans dileyinnn :)))

kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok :)) ben iyiyim kromozom testimiz temiz çıkmış dün iğnelere başladık herşey yolunda.folik asit ve metformin kullanıyorum.,inşallah 10-14 gün içinde yumurtalarım toplanacakkk. bana şans dileyinnn :)))

canım çok sevindim iyi haberlerle gelmene,inşallah toplama işleminde sıkıntısız geçer. ve sonucunda güzel haberlerle gelirsin canım.

bol şanslar canım.herşey gönlünce olsun inşallah

Back
X