- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
teşekkür ederim canım. çok heyecanlıyım.
Rica ederim :) İnşaallah güzel sonuçlar alırsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım. çok heyecanlıyım.
Merhaba herkeseBende tüp bebek yaptırmak istiyorum. Biz erkek infertilitesi yasiyoruz. Memorial Hastanesinde erkek infertilitesi konusunda basari orani asagi yukari nekadar? Bilen tecbureli arkadaslardan yardim istiyorum.
Incicim yolculuga basliyorsun..Hayirli yol olsun,kucagin dolu donmek nasip olsun insallah..Dolu dolu yumurtalarin olsun insallahh...
Bol bol meryem suresi oku..
Kızlar yarın zorlu yolculuğum başlıyor. Dualarınızı bekliyorum...
canım allah yardımcın olsun, inşallah sonucu güzel olacak..
Allah razı olsun canım. Amin inşaallah...
şimdiden hayırlı olsun umarım emeğinin karşılığını alırsın. Kolay gelsin.
inşallah hayırlı sonuçlarını alırız. Sana birşey sorucam ben tedaviye ayın 11inde başladım acaba toplama transfer ne zaman olur? bana bilgi verirmisin?
canım benim 16 sında başlamıştı tedavim ayın 1 inde de transferim olmuştu.hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
Kızlar yarın zorlu yolculuğum başlıyor. Dualarınızı bekliyorum...
Selam herkese,
transferimin 3. gunu bugun ve hala karin ya da kasik bolgemde yanma hissi var tipki adet oncesi yasadigim gibibu sizde de oldu mu? resmen karnimin ici yaniyo ve atesim var. haraket etmeye korkuyorum tutmazsa diye.
ve adet öncesi hava gibi bişey çıkar vaginal bölgeden benim her zaman.. sanki onu da hissediyorum, bunlar normal mi arkadaşlar?
kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok :)) ben iyiyim kromozom testimiz temiz çıkmış dün iğnelere başladık herşey yolunda.folik asit ve metformin kullanıyorum.,inşallah 10-14 gün içinde yumurtalarım toplanacakkk. bana şans dileyinnn :)))
kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok :)) ben iyiyim kromozom testimiz temiz çıkmış dün iğnelere başladık herşey yolunda.folik asit ve metformin kullanıyorum.,inşallah 10-14 gün içinde yumurtalarım toplanacakkk. bana şans dileyinnn :)))
incicimmm nerdesin arkadaşım başladın mı iğnelere?çok merak ediyorum canım haber ver