• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Selam herkese,
transferimin 3. gunu bugun ve hala karin ya da kasik bolgemde yanma hissi var tipki adet oncesi yasadigim gibi :( bu sizde de oldu mu? resmen karnimin ici yaniyo ve atesim var. haraket etmeye korkuyorum tutmazsa diye.
ve adet öncesi hava gibi bişey çıkar vaginal bölgeden benim her zaman.. sanki onu da hissediyorum, bunlar normal mi arkadaşlar?

Adet belirtisi normal canim ilaclar yapiyor.Hava mi?ilk defa duyuyorum.:53:Ates basmasi normal.Atesini olctun mu?Kendini cok dinleme,gunluk yasantina don.Hareket et mutlaka.Bekleyis cok zor.yasadiklarin normal kotu dusunme.

kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok :)) ben iyiyim kromozom testimiz temiz çıkmış dün iğnelere başladık herşey yolunda.folik asit ve metformin kullanıyorum.,inşallah 10-14 gün içinde yumurtalarım toplanacakkk. bana şans dileyinnn :)))

Hayirli olsun.sansin bol ,kucagin dolu donmek nasip olsun..

canım merhaba.az önce topiğin başlarına da baktım da senin 2009 yılında da yazıların var.sen o tarihlerde deneme yaptın mı memorialde?bu kaçıncı denemendi,sorununuz neydi ve bebişine nasıl kavuştun anlatabilirmisin canıııım :))

Bh nasil gidiyor hamilelik..ignelere devam mi?12.haftadan sonra biraz rahatlarsin.

iyi gidiyo canım herşey yolunda çok şükür iğne yokta crınone jel var gerçi iğneden daha berbat bişey:)))2. bebeğimin kalp atışlarını alamadık canlanmamış dedi doktorum.diğeri bizimle çok şükür.ilk duyduğumda biraz üzüldüm ama şimdi daha iyiyim.kısmet böyleymiş.belki canlanır diye düşünmüştüm ama artık canlanmazmış.napalım bi tanesi bizimle ya yeter bize. allah ona uzun ömürler versin

canım merhaba.az önce topiğin başlarına da baktım da senin 2009 yılında da yazıların var.sen o tarihlerde deneme yaptın mı memorialde?bu kaçıncı denemendi,sorununuz neydi ve bebişine nasıl kavuştun anlatabilirmisin canıııım :))

Merhaba,s
evet canim 2009 da 3.denememde memorial'da ilk denememde kavustum ogluma.Sorun benden pko,tupler tikaliydi v.s 2004 tupler acildi.Esimin sperm degerleri dusuk bulundu ilac kullandi yukseldi.asilamalar denendi olmadi.kist ameliyati oldum arkasindan tupbebege basladim.1 deneme 3 embrio sonuc negatif.2.deneme tekrar rahim filmi temiz cikinca lenfosit asisi yapip 4 embrio transfer ettiler sonuc negatif.3 .deneme umudum tukenip yeter artik istemiyorum dedigim zaman esimin israriyla Semra hnm in fikriyle baslandi.Semra hnm senelerce cok doktor gezdim simdiye kadar hep sebepsiz psikolojik su bu diyen doktorlarin aksine rahim filmine bakinca rahim bozuk histeroskobi +kist icin laporoskobi dedi.ilk defa bir doktor neden soyledi.maddi imkanimiz tukenmisti.yinede borc harc ameliyata girdim.netice rahimin dis kisminda 20 ye yakin miyomlar rahimi sag tarafa toplamis.(transfer yapilsa bile rahim sekli bozuk oldugundan dolayi tutunmazmisti)miyomlar yakildi.kist alindi.co-cultur icin parca alindi.tekrar miyom olusmadan raminin sekli bozulmadan 3.denemeye baslandi.5.gun transfer icin gittim ohss baslamis yapilamaz dediler israrla 1 embrio transfer edildi.6.gun gebelik haberini aldim Rabbime cok sukur.(darisi sizlere)bundan sonrasi gebeligin ilerlemesi ve dogum daha zor bi surecti.Anlatmasi uzun,zor..2 tane 7.gun dondurulmus embriom var.ama iste ama..Rahim duvarimin inceligi ters olusu gibi nedenlerle erken dogum veya olu dogum gibi sonuc alma ihtimali fazla oldugundan birdaha dusunmuyorum..Allah'im evladima uzun omur versin..Evlat hasretiyle yanan kaderdaslarima 1 tane olsun anne olmayi nasip etsin.

iyi gidiyo canım herşey yolunda çok şükür iğne yokta crınone jel var gerçi iğneden daha berbat bişey:)))2. bebeğimin kalp atışlarını alamadık canlanmamış dedi doktorum.diğeri bizimle çok şükür.ilk duyduğumda biraz üzüldüm ama şimdi daha iyiyim.kısmet böyleymiş.belki canlanır diye düşünmüştüm ama artık canlanmazmış.napalım bi tanesi bizimle ya yeter bize. allah ona uzun ömürler versin

Oylemiii...
Hayirlisi boyleymis demekki.
Hayirli ,tasiyabilecegin,bakabilecegin,saglikla dunyaya getirebilecegin kadar evlat nasip etsin Rabbim..
Ikiz gebelik ilerlemesi gelisimi zor..Sizin olsun saglikla dunyaya gelsin de 1 evlat olsun.
Canim jel iyidir yaa.
ben 3 ay igne olmustum.kalcalarimda bezeler olusmus igne vuramaz hale gelince igne kesildi jel baslandi.o bezeler hala duruyor.)sonra sipama donup bak senin eserin diyorum:55:

canım ben seni hamile sanıyordum.allah oğluna sağlıklı uzun ömürler versin.yani memorialdeki ilk denemende kavuştun dimi yanlış anlamadım?ben memorialde özellikle semra hanımın beni değerlendirmesini ve filmime sonuçlarıma bakmasını istedim.çünkü doktorların çok normal gayet iyi demeleriyle bile hiç oyle olmadığını anlıyorsun.benim de rahim filmime vs.semra hanım baktı bak içim rahat etti şimdi :)) tekniğe falan da semra hanım karar verdi tüm hastalar için oyle yapılıyormuş bildiğim kadarıyla.imsi tekniği uygulanacak bize.allahım hayırlısıyla kucağımı doldursun inşallah gözden kaçan bişey yoktur :( iğnelere 3.gün başladım kısa protokol uygulanıyor sanırım

Oylemiii...
Hayirlisi boyleymis demekki.
Hayirli ,tasiyabilecegin,bakabilecegin,saglikla dunyaya getirebilecegin kadar evlat nasip etsin Rabbim..
Ikiz gebelik ilerlemesi gelisimi zor..Sizin olsun saglikla dunyaya gelsin de 1 evlat olsun.
Canim jel iyidir yaa.
ben 3 ay igne olmustum.kalcalarimda bezeler olusmus igne vuramaz hale gelince igne kesildi jel baslandi.o bezeler hala duruyor.)sonra sipama donup bak senin eserin diyorum:55:

valla doğru söylüyosun.herşey onlar için.jel iğneye göre iyi tabi ama özellikle ayaklarımda feci yanma yapıyo.uykusuz kalıyorum çok fazla.az kaldı hayırlıyla 12. haftasını da doldursun da kurtulayım şu ilaçtan artık

meraba arkadaşlar.ben izmirde yaşıyorum.burda 5000-5500 tl arası fiyat aldım.orada fiyatlar nasıl.

canım ben seni hamile sanıyordum.allah oğluna sağlıklı uzun ömürler versin.yani memorialdeki ilk denemende kavuştun dimi yanlış anlamadım?ben memorialde özellikle semra hanımın beni değerlendirmesini ve filmime sonuçlarıma bakmasını istedim.çünkü doktorların çok normal gayet iyi demeleriyle bile hiç oyle olmadığını anlıyorsun.benim de rahim filmime vs.semra hanım baktı bak içim rahat etti şimdi :)) tekniğe falan da semra hanım karar verdi tüm hastalar için oyle yapılıyormuş bildiğim kadarıyla.imsi tekniği uygulanacak bize.allahım hayırlısıyla kucağımı doldursun inşallah gözden kaçan bişey yoktur :( iğnelere 3.gün başladım kısa protokol uygulanıyor sanırım

Sagol canim.evet Memorial da ilk denemem de kavustum..Ekibin basi Semra hnm oldugu icin butun hastalarin dosyasi elinden geciyor karar birlikte veriliyor.Semra hnm benim ilk gorusmeme girdi fikrini soyledi sonra ameliyatima girdi son olarakta opu dan onceki son yumurta takibime girdi yarin toplansin dedi..Gerisi ekipten hangi doktor denk geldiyse oyle devam etti.transfere Guvenc bey girmisti onu gecenlerde yazmayi unuttum.illa su doktor demedim.ekibi guvendim.Sende oyle yap ,merkez ekip basarili.imsi teknigi hakkinda pek bilgim yok ama memorial o konuda iyi diye okudum..insallah vakti zamani gelmistir.kisa potokol seninde bekleyis zor.Hayirli sonuc olsun.

anladım canım zaten semra hanım soruyor bizdeki kaçıncı denemesi diye :)) yani önemli olan bizimki, sizin nerde yaptırdığınız önemli değil demek bu galiba. bende doktor konusunda ısrarcı olmadım sadece transferim için semra hanımı istedim dosyama yazıldı.önemli olan yumurtaların kaliteleşmesi, teşhis konulması, hangi tedavi seçeneğinin belirlenmesi, bide laboratuar ve sperm seçimi bence. o yuzden merkezdeki her doktora güveniyorum,ekibe,merkeze hepsine güveniyorum. allahın takdiri ile olacak inşallah

ben kontrollerimi ve günlük tetkiklerimi yaşadığım şehirde yaptırıyorum,o yuzden 1400 euro vericez canım. bide ilaçlar için tanıdığın doktor varsa hemen rapor çıkartıyor onun için sadece 800 tl fark ödedik

ama kendimin ve eşimin tüm tetkiklerini memorialde yaptırdık tedavi öncesi.o da yaklaşık 2000 tl tuttu kromozom analizi dahil.çok detaylı inceliyorlar,bizim yaptırdığımız sıradan testler gibi değildi ben o yuzden orda yaptırmak istedim.durumunuz müsaitse sizde orda yaptırın canım

anladım canım zaten semra hanım soruyor bizdeki kaçıncı denemesi diye :)) yani önemli olan bizimki, sizin nerde yaptırdığınız önemli değil demek bu galiba. bende doktor konusunda ısrarcı olmadım sadece transferim için semra hanımı istedim dosyama yazıldı.önemli olan yumurtaların kaliteleşmesi, teşhis konulması, hangi tedavi seçeneğinin belirlenmesi, bide laboratuar ve sperm seçimi bence. o yuzden merkezdeki her doktora güveniyorum,ekibe,merkeze hepsine güveniyorum. allahın takdiri ile olacak inşallah

bende semra hanımla tedaviye başlamak istemiştim benim tedavi olduğum dönemde semra hanım yurt dışındaydı sonra geldi muayene etsin istedim ameliyatı çıktı.transferimde bulunsun diye asistanıyla görüştüm pazartesi ve cumartesi gebelik takibi var diğer günler olursa yardımcı olurum dedi.transferim perşembeye denk geldi yine olmadı.kendisini sadece uzaktan görebildim:)))biraz komik gelişti ama sonuç güzel oldu.allah seninde yardımcın olsun.ben görüştüğüm bütün doktorlardan memnun kaldım.

ben kontrollerimi ve günlük tetkiklerimi yaşadığım şehirde yaptırıyorum,o yuzden 1400 euro vericez canım. bide ilaçlar için tanıdığın doktor varsa hemen rapor çıkartıyor onun için sadece 800 tl fark ödedik

benim bi kızım var.ilaç için rapor oluyomu başka çocuk varsa.

ayy hadi hayırlısı.çok sevindim.çabucak hayırlı haberler alırsın inşallah:)))

Sağol canım. Dualarını bekliyorum...

Hayırlısı Allah'tan canım. Sağlıkla gelsin inşaallah...

memorial'dan ilk baslarda cok memnun kaldim. daha sonra doktorlarla tanisinca biraz hayal kirikligi yasadim; ozellikle Dr. Betül Görgen.. mumkunse kendisinden kacinin, benim cok moralimi bozdu tavirlari. ilgisiz, sorulari bile cevaplamadan kaciyor ben doktorum havalarinda ki benim icin o an benden cokta yuksek olmayan sosyal statusunden ziyade, beni bilgilendirmesi ve guler yuzu cok onemliydi. kendisinde hic biri yok ve rahatsiz edici tavirlari var. o her gun yattigimiz koltukta, bizi rahatlatmak ya da bir selam vermek bu kadar zor olmamali. semra hanim dahi daha fazla ilgiliydi. tedaviye yeni baslayacaklara - eger morallerinin bozulmasini istemiyorsa - Betul Hn. dan uzak durmalarini tavsiye ederim.

Dr. Aynur hanimla cok karsilastim ve hatta transferimi de kendisi yapti. fakat haftasonuna denk geldiyse transferiniz doktorun telasi sizi de strese sokar muhtemelen... cunku cok fazla regular visit yapan hasta arasinda, cok onemsiz biseymis gibi (!) transferide alirlar ve "cabuk, cabuk!!" gibi cumleler sarfederler. transfer gunum gercekten moral bozukluguyla gecti, umarim siz ayni seyleri yasamazsiniz. memorial gibi bir hastanede haftasonu tek bayan doktorun olmasi cok ilginc, bizim icin cok onemli bu konuyu hafife alan tavirlar cok moral bozucu. umarim bu post'u dr. Semra hn. da okur ve otoriter tavrini ekibine daha fazla yansitir. Bir psikolog olarak, doktorlara bu onemli tedavi oncesinde "hastalara yaklasim" adina bir egitim almalarini tavsiye ederim, kesinlikle cogu cok zayif bu konuda..

DR. FUNDA hanıma ise cok tesekkur ediyorum, beni en fazla rahatlatan, isinin ehli, ve guven veren doktordu kendisi. Transferimi kendisinin yapmasini cok isterdim fakat nasip olmadi.

Gecen yillarda Dr. Guvenc bey calisiyordu memorial'da ve su an kendisi yok. Bircok bayan doktordan daha kibar ve anlayisliydi kendisi. Su an Bahceli'de calisiyor sanirim. Guvenc Bey ve Funda Hn. gibi doktorlarla, bu bizler icin oldukca "hassas" tedaviye ekip kazandirmalarini dilerim...
Gercekten bircok yonden hayal kirikligi yasadigim seyler oldu, kendimi bile telkin edemedim bu surecte.. Umarim ekibi degisir ya da iyilestirilir.

Cok uzun seylerden bahsettim kusura bakmayin, belki sizler farkli tecrubeler yasadiniz; benim moralimi bozan durumlar kisaca bunlar oldu.. simdi sonucu bekliyorum, bu kadar yuksek ucret odedigim bir tedavi surecinde daha profesyonel ya da daha insancil tavirlar beklerdim. bunlari, Dr. Semra hanımın mail adresini bulursam en kisa surede kendisine de iletmeyi dusunuyorum.

Bu kadar simdilik, susuyorum :)

Adet belirtisi normal canim ilaclar yapiyor.Hava mi?ilk defa duyuyorum.:53:Ates basmasi normal.Atesini olctun mu?Kendini cok dinleme,gunluk yasantina don.Hareket et mutlaka.Bekleyis cok zor.yasadiklarin normal kotu dusunme.

Hayirli olsun.sansin bol ,kucagin dolu donmek nasip olsun..

ben bu hava olayina takildim zaten, reglden once hep olur ve sonrasinda regl olurum. bunu yasayan yok mu hic bilmiyorum? karnim da cok yaniyor... boyle iste, kismet bekliycem artik..

dur canım sakin ol ben de ateş olmadı yani ateş basıyo gibi hissediyodum ama belirgin bi ateşim yoktu.bi merkezi ara istesen canım.hiç hareketsiz durma.arada biraz dolaş canım kan dolaşımın hızlansın ki minik embriyona kan akışı gitsin.kendini yormadan stres yapmadan yaşamaya çalış.o seninle merak etme.ben de çok karamsardım tedavi boyunca ama bak tuttu bebeğim benimle.kendine ve minnağına dikkat et :)))ialçlardan kaynaklı oluyo sanırım adet olcakmışım gibi geliyodu bana da.allah tamamına erdirsin.bebeğini kucağına versin hayırlısıyla inşallah

iNS. senin de :) cok egilip kalkmiyorum dogru mu yapiyorum bilmiyorum. arada panik oluyorum, bazen olmuyorum. gercekten zor bi surec, bol bol kafa dagitmak lazim..

Son düzenleme:
silgicim merhaba. Bugün kaçıncı günün?
Yazdıklarını okuyunca keşke Nur Hanım'la tanışsaydın diye geçirdim içimden :) Diğer doktorları bilmediğim için bir şey söyleyemiyorum.

Back
X