Merhaba canım. Sabahtan beri hastanedeydim. Yeni geldim sayılır. İğneleri aldım, şimdi telefon bekliyorum hastaneden.
ayy hadi hayırlısı.çok sevindim.çabucak hayırlı haberler alırsın inşallah:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım. Sabahtan beri hastanedeydim. Yeni geldim sayılır. İğneleri aldım, şimdi telefon bekliyorum hastaneden.
Selam herkese,
transferimin 3. gunu bugun ve hala karin ya da kasik bolgemde yanma hissi var tipki adet oncesi yasadigim gibibu sizde de oldu mu? resmen karnimin ici yaniyo ve atesim var. haraket etmeye korkuyorum tutmazsa diye.
ve adet öncesi hava gibi bişey çıkar vaginal bölgeden benim her zaman.. sanki onu da hissediyorum, bunlar normal mi arkadaşlar?
kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok :)) ben iyiyim kromozom testimiz temiz çıkmış dün iğnelere başladık herşey yolunda.folik asit ve metformin kullanıyorum.,inşallah 10-14 gün içinde yumurtalarım toplanacakkk. bana şans dileyinnn :)))
Bh nasil gidiyor hamilelik..ignelere devam mi?12.haftadan sonra biraz rahatlarsin.
canım merhaba.az önce topiğin başlarına da baktım da senin 2009 yılında da yazıların var.sen o tarihlerde deneme yaptın mı memorialde?bu kaçıncı denemendi,sorununuz neydi ve bebişine nasıl kavuştun anlatabilirmisin canıııım :))
iyi gidiyo canım herşey yolunda çok şükür iğne yokta crınone jel var gerçi iğneden daha berbat bişey:)))2. bebeğimin kalp atışlarını alamadık canlanmamış dedi doktorum.diğeri bizimle çok şükür.ilk duyduğumda biraz üzüldüm ama şimdi daha iyiyim.kısmet böyleymiş.belki canlanır diye düşünmüştüm ama artık canlanmazmış.napalım bi tanesi bizimle ya yeter bize. allah ona uzun ömürler versin
Oylemiii...
Hayirlisi boyleymis demekki.
Hayirli ,tasiyabilecegin,bakabilecegin,saglikla dunyaya getirebilecegin kadar evlat nasip etsin Rabbim..
Ikiz gebelik ilerlemesi gelisimi zor..Sizin olsun saglikla dunyaya gelsin de 1 evlat olsun.
Canim jel iyidir yaa.
ben 3 ay igne olmustum.kalcalarimda bezeler olusmus igne vuramaz hale gelince igne kesildi jel baslandi.o bezeler hala duruyor.)sonra sipama donup bak senin eserin diyorum![]()
canım ben seni hamile sanıyordum.allah oğluna sağlıklı uzun ömürler versin.yani memorialdeki ilk denemende kavuştun dimi yanlış anlamadım?ben memorialde özellikle semra hanımın beni değerlendirmesini ve filmime sonuçlarıma bakmasını istedim.çünkü doktorların çok normal gayet iyi demeleriyle bile hiç oyle olmadığını anlıyorsun.benim de rahim filmime vs.semra hanım baktı bak içim rahat etti şimdi :)) tekniğe falan da semra hanım karar verdi tüm hastalar için oyle yapılıyormuş bildiğim kadarıyla.imsi tekniği uygulanacak bize.allahım hayırlısıyla kucağımı doldursun inşallah gözden kaçan bişey yokturiğnelere 3.gün başladım kısa protokol uygulanıyor sanırım
meraba arkadaşlar.ben izmirde yaşıyorum.burda 5000-5500 tl arası fiyat aldım.orada fiyatlar nasıl.
anladım canım zaten semra hanım soruyor bizdeki kaçıncı denemesi diye :)) yani önemli olan bizimki, sizin nerde yaptırdığınız önemli değil demek bu galiba. bende doktor konusunda ısrarcı olmadım sadece transferim için semra hanımı istedim dosyama yazıldı.önemli olan yumurtaların kaliteleşmesi, teşhis konulması, hangi tedavi seçeneğinin belirlenmesi, bide laboratuar ve sperm seçimi bence. o yuzden merkezdeki her doktora güveniyorum,ekibe,merkeze hepsine güveniyorum. allahın takdiri ile olacak inşallah
ben kontrollerimi ve günlük tetkiklerimi yaşadığım şehirde yaptırıyorum,o yuzden 1400 euro vericez canım. bide ilaçlar için tanıdığın doktor varsa hemen rapor çıkartıyor onun için sadece 800 tl fark ödedik
ayy hadi hayırlısı.çok sevindim.çabucak hayırlı haberler alırsın inşallah:)))
iyi gidiyo canım herşey yolunda çok şükür iğne yokta crınone jel var gerçi iğneden daha berbat bişey:)))2. bebeğimin kalp atışlarını alamadık canlanmamış dedi doktorum.diğeri bizimle çok şükür.ilk duyduğumda biraz üzüldüm ama şimdi daha iyiyim.kısmet böyleymiş.belki canlanır diye düşünmüştüm ama artık canlanmazmış.napalım bi tanesi bizimle ya yeter bize. allah ona uzun ömürler versin
anladım canım zaten semra hanım soruyor bizdeki kaçıncı denemesi diye :)) yani önemli olan bizimki, sizin nerde yaptırdığınız önemli değil demek bu galiba. bende doktor konusunda ısrarcı olmadım sadece transferim için semra hanımı istedim dosyama yazıldı.önemli olan yumurtaların kaliteleşmesi, teşhis konulması, hangi tedavi seçeneğinin belirlenmesi, bide laboratuar ve sperm seçimi bence. o yuzden merkezdeki her doktora güveniyorum,ekibe,merkeze hepsine güveniyorum. allahın takdiri ile olacak inşallah
Adet belirtisi normal canim ilaclar yapiyor.Hava mi?ilk defa duyuyorum.Ates basmasi normal.Atesini olctun mu?Kendini cok dinleme,gunluk yasantina don.Hareket et mutlaka.Bekleyis cok zor.yasadiklarin normal kotu dusunme.
Hayirli olsun.sansin bol ,kucagin dolu donmek nasip olsun..
dur canım sakin ol ben de ateş olmadı yani ateş basıyo gibi hissediyodum ama belirgin bi ateşim yoktu.bi merkezi ara istesen canım.hiç hareketsiz durma.arada biraz dolaş canım kan dolaşımın hızlansın ki minik embriyona kan akışı gitsin.kendini yormadan stres yapmadan yaşamaya çalış.o seninle merak etme.ben de çok karamsardım tedavi boyunca ama bak tuttu bebeğim benimle.kendine ve minnağına dikkat et :)))ialçlardan kaynaklı oluyo sanırım adet olcakmışım gibi geliyodu bana da.allah tamamına erdirsin.bebeğini kucağına versin hayırlısıyla inşallah