Silgicim atesini olctun mu? yuksek mi merak ettim..
canim merkez bu donemden sonra cok yogun oluyor.ben aralik ta yaptirmistim cok rahatti..ama memnun kalmadigim doktor da oldu.ismini vermek istemem ben kalmadim diye baskalarini etkilemek istemem.ama hamileligim bahar yaz aylarina denk geldi..o zaman merkez full dolu..sabah erken saatte gidiyorum hamileyim, gorunurde birsey yok ,karnim pek cikmamisti.ne yolculukta, ne merkezde yer veren olmazdi.saatlerce sekerim duse duse merkezde beklerdim.neticede ben gebelik elde ettim tedavidekiler daha onemli diye agzimi acmadan kendimi uzmeden dondum..Bu donemde yogunluk fazla olunca ilgide az oluyor..Diger merkezlere bakarak ben yine alakali gordum..cogu merkez boyle..makina gibi otomatige baglamislar.cok cok onemli olmadikca birsey sorma ,bize guven,kanini ver,takibini yaptir,opuya gir,transfer ol bekle...Maleseff insan kendini kotu hissediyor.ben para veriyorum ozele geliyorum ilgi yok diyorsun ama cogu merkez isleyisi boyle..ben bu nedenle eger psikolojik destek isteyen olursa Nur hnm a,yoksa ekip, netice onemli diyen olursa herhangi bir doktora demistim..Sen gonlunu rahat tumaya calis.merkez psikolojik yonden cok destek olmasa da gebelik elde edilmesi yonunden basarililar..
Cok kendini dinleme,hareket et karnini da ettir..)oyle hemencecik dusecek ezilecek biryerde degil bebisin merak etme..sadece agir kaldirma,yukariya uzanma...Hayirli sonuc olsun..
SEmra hnm mukemmel bir insan..cok basarili,mutevazi...
Hani kimileri merkez paraci diyor yaa..
Hak ettikleri parayi aliyorlar..
Ameliyatima Semra hnm ve 2 doktor girdi..Cikista ameliyat sonucunu konusmak icin Semra hnm sadece doktoru gondermekle yetinmedi kendiside geldi..neler yapildigini anlatti. Biz o zaman anladikki dogru merkezdeyiz.Semra hnm ekibin basi ne durumda olursa olsun ilgili alakali, hastalarina deger veriyor.Semra hnm i paradan cok basari mutlu ediyor.
Belki yogunluktan dolayi gorunuste ilgisiz gelebilir ama embriolarin gelisimi yonunde merkez cok disiplinli alakali...onemli olanda bu..