• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım sen sanslıymıssın benım bebegım daha 29 haftalık ve 34 haftayı gorsun dıye dua edıyoruz.nur hnm gormez dıyor.kesın kuveze gırecek mıs benım gecelıgı 2000 tl verıcek gucum yok ustelık kuvoz her ozel hastanede ucretsızken.dıger gıttıgım hastane cok guzel ordakı doktorumda arıyor arada kontrol edıyor hersy yolunda mı dıye.nur hnm cok sevıyorum.bırde soyle bırsey var ben artık kendımı dusunmuyorum sonucta benı her doktor kesıcek benım ıcın onemlı olan bebegım.nur hnm lonusucam eger benım ıcın baska hastaneye gelırse o yapsın dogumu ama gelmese dıger doktora gıderım.olurda haftamı doldurabılırsemde nur hnm olur dogumumda baklalım herseyın hayırlısı

29.hafta da cok kotu degil, kuzenim 28.haftada dogum yapti.Sen de sansli olabilirsin.Nur hnm beni de olu dogum diye sezaryana almisti..Ama can veren Rabbim cok sukur.Sen kesin oyle diye dusunerek kendini,bebegi uzme..
Icine sinen bir hastane doktor bulduysan super.Biz kendimizi ne zaman dusunduk ki bunca emek,caba evlat icin.Sen hazirliklarini gonul rahatligiyla tamamla..
Bebegin kilosunu dert etme.Saglikli olsun yeter.Ufak dogan bebekler daha cabuk gelisiyor.ilk 15 gun giyeceklerini ufak al.sonra cabuk buyuyor zamanla ihtiyaca gore alirsin.Dusuk kilolu olursa molfix in pramature bebekler icin bezleri var super.biberon ve mama yi hastanenle konus karsiliyormu.dusuk kilo da ilk 1 hafta mama destegi verdik sekeri dusmesin diye gunluk evde topugundan kan alip bakiyordum..o minicik ayaklar icinde kan bile yoktu deliyordum minigimin aglarken sesi bile cikmiyordu..Simdi yasinlarini geciyor bile ..yeterki canlari icinde olsun,dunyaya gelsin bi sekilde buyuyor ama annelerin hakki odenmez..Tedaviden basliyor,omur boyunca evladin icin ugrasiyorsun..Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.

Hamile arkadaslar veya hamile olacak arkadaslar,biliyorsunuz ki memorial da tup bebek maliyetli dogumu da memorial da yapmak isteriz ama tupbebekten sonra butceyi asiyor.Boyle olunca ozel saglik sigortan olacak ki altindan kalkasin .Benim tavsiyem memorialin standartlarinda hizmet hastanesi var.Arkadasim cok memnun kaldi.Gebeligi yeni basliyanlar bir arastirsin derim..

Hamile arkadaslar veya hamile olacak arkadaslar,biliyorsunuz ki memorial da tup bebek maliyetli dogumu da memorial da yapmak isteriz ama tupbebekten sonra butceyi asiyor.Boyle olunca ozel saglik sigortan olacak ki altindan kalkasin .Benim tavsiyem memorialin standartlarinda hizmet hastanesi var.Arkadasim cok memnun kaldi.Gebeligi yeni basliyanlar bir arastirsin derim..

Hizmet Hastanesi'ni Memorial grubu satın aldı canım. Fiyatlar daha makul. Allah nasip eder de sağlıkla hamile kalırsam listeme aldım hastaneyi :)

29.hafta da cok kotu degil, kuzenim 28.haftada dogum yapti.Sen de sansli olabilirsin.Nur hnm beni de olu dogum diye sezaryana almisti..Ama can veren Rabbim cok sukur.Sen kesin oyle diye dusunerek kendini,bebegi uzme..
Icine sinen bir hastane doktor bulduysan super.Biz kendimizi ne zaman dusunduk ki bunca emek,caba evlat icin.Sen hazirliklarini gonul rahatligiyla tamamla..
Bebegin kilosunu dert etme.Saglikli olsun yeter.Ufak dogan bebekler daha cabuk gelisiyor.ilk 15 gun giyeceklerini ufak al.sonra cabuk buyuyor zamanla ihtiyaca gore alirsin.Dusuk kilolu olursa molfix in pramature bebekler icin bezleri var super.biberon ve mama yi hastanenle konus karsiliyormu.dusuk kilo da ilk 1 hafta mama destegi verdik sekeri dusmesin diye gunluk evde topugundan kan alip bakiyordum..o minicik ayaklar icinde kan bile yoktu deliyordum minigimin aglarken sesi bile cikmiyordu..Simdi yasinlarini geciyor bile ..yeterki canlari icinde olsun,dunyaya gelsin bi sekilde buyuyor ama annelerin hakki odenmez..Tedaviden basliyor,omur boyunca evladin icin ugrasiyorsun..Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.

ben bırkac parca premature alıyım dıyorum ama bakalım:emir_bebek:

oooooooooo süper sonucn inşşallah hep böyle devam eder bu değerle belki ikizdirde hadi hayırlısı çokkk sevındım senın adınaaa ...

oooooooooo süper sonucn inşşallah hep böyle devam eder bu değerle belki ikizdirde hadi hayırlısı çokkk sevındım senın adınaaa ...
teşekkür ederim canım nur hn aradı oda ikiz galiba dedi:46::46::46::46:
maaşallah sübhanallah.bizde görecekmiyiz acep bu değerleri bi gün Allahım...:43:

inşallah görürsün allah isteyen herkese nasip etsinnn...ben 5 sene sonra gördüm :34::34:ama herşeyin bir vakti zamanı var sadece biraz sabırlı olmak lazımmm

inşallah görürsün allah isteyen herkese nasip etsinnn...ben 5 sene sonra gördüm :34::34:ama herşeyin bir vakti zamanı var sadece biraz sabırlı olmak lazımmm

aynı semra hanım gibi konuştun arkadaşım tabi ki sabırla bekleyeceğiz kuzucuklarımızı:42::42::40:

umutege bi şey sorcam arkadaşım bize senelerce nedeni bilinmeyen inf. dendi ama eş morfolojisini en son semra hanımın yaptığı tedavidede dikkate almadılar.sonuçlar elimde değil fakat yıkam sonrası 4 diye hatırlıyorum.sen de aynı sorundan tedavi grdün sanırım senin düşüncen nedir?:50:

benım dr nur hnm tüp bebekte ve dogumada gırıcektı ama kızımın erken dogma ıhtımalı var.muhtemelen 34 haftada felan dogucak.dogum 7.600 tl ve gunluk kuvoz fıyatı 1500-2000 arası oldugu ıcın cok sevdıgım doktorumu bırakmak zorundayım sımdı.ayrıca ozel hastanede olsa kuvoz ıcın ucret alınmıyor.sgk lı hastalardan.yenı hamıle kalan arkadaslar her turlu olumsuzlugu dusunerek bır hastane bulun son aylarıızda doktor degıstırmek cok zor oluyor.ben nur hnm asla bırakmak ıstemıyorum halada muayeneye ona gııyorum

canım benim de doktorum nur hanım. şimdi sen acaba küvez için para verecek misin ben onu anlamadım. doğum da çok pahalıymış ya. normal doğum mu yoksa sezeryan mı?

maaşallah sübhanallah.bizde görecekmiyiz acep bu değerleri bi gün Allahım...:43:

İnş akar bizler de hayırlısıyla göreceğiz...

Canım çok sevindim...
İnş sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz.
İnş sen doğurmadan biz de arkandan geliriz :)

benım dr nur hnm tüp bebekte ve dogumada gırıcektı ama kızımın erken dogma ıhtımalı var.muhtemelen 34 haftada felan dogucak.dogum 7.600 tl ve gunluk kuvoz fıyatı 1500-2000 arası oldugu ıcın cok sevdıgım doktorumu bırakmak zorundayım sımdı.ayrıca ozel hastanede olsa kuvoz ıcın ucret alınmıyor.sgk lı hastalardan.yenı hamıle kalan arkadaslar her turlu olumsuzlugu dusunerek bır hastane bulun son aylarıızda doktor degıstırmek cok zor oluyor.ben nur hnm asla bırakmak ıstemıyorum halada muayeneye ona gııyorum

canım inşallah sağlıkla gelir kızın neden erken doğum riskin var senin:26::26:
ben de 3 ay nur hn ma gidicem ama başka bir dr bulucam kendime inşallahhh herşey yolunda giderdeee:nazar::nazar::nazar:
benim testi tekrarlama lazım bugün ama iş çıkışı yapıcam 7 den sonra yani sonucu yarın bildirsem bir sorun olurmu acaba
dün akşam aradılar benide merkezden 18 ağustosa gün verdiler kesiyi ve kalp atışını duymak içinnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:
nur hn muayane ücreti ne kadar canımm bu arada

kolay gelsin arkadaşlar.
benim takiplerimi de nur hanım yaptı. ikiz oldukları için ilk zamanlar başka hastaneye gitmek aklımdan bile geçmedi. nu r hanım da biz yapalım demişti zaten.

ikili testleri, detaylı ultrasonları gene memorialda cihangir bey e yönlendirdi, o baktı. bu konuların uzmanıymış.
krtik eşikleri aşana , 6. ayıma kadar nur hanımda kontrole devam ettim. ilk haftalardan sonra gebelik takiplerini pazartesi günleri etiler memorial da yapıyorlar. muayene ücreti 210 tl.

bu zamanlara ne zor şartlarda geldiğimzi için bi şekilde işin maddi kısımını halletmeye çalıştık. elimde olsa sonuna kadar nur hn giderdim ama mlsf

sorasında bize dr önerir misini dedik. hizmet hastanesinde hakan bey i önerdi. aradı da sana bi hasta gönderiyorum diye. şimdi ona gidiyorum. o da çok ilgili alakadar bi dr. dogumu da kısmetse orada yapacağım.

hizmet memorail ın alt kuruluşu, sgk geçiyor.
tek sıkıntı memorial ın şartlarına alışnca biraz tuhaf geldi:)

gebe kalan tüm arkadaşlara sağlıklı gebelikler diliyorum.

Ceydacim yeni tedaye az kalmis hayirlisi olsun,gecmisi uzuntuleri unuttursun Rabbim..
Tugceserdar bende Nur hnm la gebeligimi devam ettiriyordum.30.haftalarda bebegin gelisimi geriydi ama Nur hnm ufak bir bebek olacak endiselenme demisti.35.hafta sali gunu bebegimin hareketlerini hissetmemeye basladim tatli yesem bile hareket etmiyordu cevremdekiler bebek buyuyor olabilir dedi.Ben de evham yapiyorum heralde normal diyerek Nur hnm i aramadan cuma gunu kontrole kadar bekledim.Cuma kontrolde nst ye bagladilar hareket yok sonra Nur hnm usg ye aldi gelisim geriligi,kordondan beslenemiyor,kan akisi cok zayif hemen yatis doguma aliyoruz dedi.o anki duygularimi anlatamam.ben kuveze girerse nasil olur diye agliyorum.hem maddi hem manevi ama artik arastirilacak vakit yoktu.Doguma alindim ciktim bebegimi getirin diye agliyorum..hemsireler al bak burda diyorlar gozlerim yari acik (bir bebek goruyorum ama oyuncak mi anlayamadim)kandirmayin kendi bebegimi verin..hemsireler gogsume verince oglum memeyi cekince anladim ki benim..Nur hnm olu dogum diye actim sen ise kuveze diye agliyorsun.oysa ki bebegin oyle gucluymuski kuveze bile girmedi dedi.mucize diye simdilerde bile anlatiyormus.sonuc olarak 35.haftada kuveze girmeden 1760 gr bebegimi 2 gun sonra evime aldim geldim.
Bence devam et.Akciger gelistirici igne vermislerdir.Kuveze girmesi bebegine bagli.kac gun kuvezde kalir,belki hic kalmaz..Kuvez masrafindan kacalim derken baska sorunlarla ugrasmayin..Dogumdan sonra bebek bakimi,doguma kendi doktorunun ellerinde girmek,cocuk doktoru v.s de onemli..bu saatten sonra baska doktora merkeze gecsen ne kadar ilgili olurlar,senin ne kadar anlarlar,senin icin rahat eder mi bunlar da var..Eger ki dogumdan sonra kuvez suresi uzarsa gucunuz yetmezse baska hastanelere bakarsiniz.Benim fikrim bu.
Aklina kotu dusunceler getirme..Bu haftalardan sonra birsey olmaz Allaha emanet..Son haftalarinin tadini cikar.Eger ki hareketlerde azalma olursa mutlaka doktoru ara..Saglikla vaktinde gelsin..

çok geçmiş olsun, ne zor günler atlatmışsınız ama sonucu olumlu olmuş.
allah bağışlasın ..

en büyük korkularımdan biri. ya ben farkında olmadan bebeklere bişi olursa..her aşaması kaygı

umutege bi şey sorcam arkadaşım bize senelerce nedeni bilinmeyen inf. dendi ama eş morfolojisini en son semra hanımın yaptığı tedavidede dikkate almadılar.sonuçlar elimde değil fakat yıkam sonrası 4 diye hatırlıyorum.sen de aynı sorundan tedavi grdün sanırım senin düşüncen nedir?:50:
canım sanırım morfolojiniz %4 yanlış anlamadıysam bu çok kötü anlamına gelmiyo galiba tam sınırda sizin ki
bizim ki % 0 dı canım yani en kötüsü:26:imsi tekniği uygulandı bize sizin içinde böyle bir durum söz konusu olsaydı mutlaka imsi yaparlardı için rahat olsun bence %4 iyi yani inşallah da en kıza samanda kavuşursun bebeğine şuanda tedevidemisn sen:26:
İnş akar bizler de hayırlısıyla göreceğiz...

Canım çok sevindim...
İnş sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz.
İnş sen doğurmadan biz de arkandan geliriz :)
inşallah canımmmmmmmmmmmm
ben inanıyorum ki sende bu denemnde hamile kalacaksınnn :49::49::49:2013 anneleri olucaz inşallah hepimiz
kolay gelsin arkadaşlar.
benim takiplerimi de nur hanım yaptı. ikiz oldukları için ilk zamanlar başka hastaneye gitmek aklımdan bile geçmedi. nu r hanım da biz yapalım demişti zaten.

ikili testleri, detaylı ultrasonları gene memorialda cihangir bey e yönlendirdi, o baktı. bu konuların uzmanıymış.
krtik eşikleri aşana , 6. ayıma kadar nur hanımda kontrole devam ettim. ilk haftalardan sonra gebelik takiplerini pazartesi günleri etiler memorial da yapıyorlar. muayene ücreti 210 tl.

bu zamanlara ne zor şartlarda geldiğimzi için bi şekilde işin maddi kısımını halletmeye çalıştık. elimde olsa sonuna kadar nur hn giderdim ama mlsf

sorasında bize dr önerir misini dedik. hizmet hastanesinde hakan bey i önerdi. aradı da sana bi hasta gönderiyorum diye. şimdi ona gidiyorum. o da çok ilgili alakadar bi dr. dogumu da kısmetse orada yapacağım.

hizmet memorail ın alt kuruluşu, sgk geçiyor.
tek sıkıntı memorial ın şartlarına alışnca biraz tuhaf geldi:)

gebe kalan tüm arkadaşlara sağlıklı gebelikler diliyorum.

bende aslında dediğin gibi nur hn hiç bırakmak istemzdim ama gerçekten fiyat olarak çok fazla aşıcak beni..ilk 3-4 ay bende ona devam edicem...söylediğiniz yeri bende araşyırayım bi bakayım inşallah bana yakın bir yerdedirrr

canım onları verdiği tarihten önce yaptırmanı tavsiye etmem
test tarihini transfer gününe göre belirliyorlar sanırım benimki 4.gün embriyosuydu o yüzden 10 gün dediler senin ki 3.günse eğer 12.günü beklemeni tavsiya ederim

canım dayanamadım ben 11. gün yaptırdım 156 cıktı sonuc gördüğümde inanamadım rabbime şükürler olsun ama henüz ultrasonda bakmak için erkenmiş 2 hafta sonra kontrole gidicem 2 günde bir tekrar tahlıl yaptırıyorum bugun tekrar yaptırdım sonuc yarın alıcam inşallah sorun çıkmaz dua edin lütfen inşallah normal gebeliktirr allahım bekleyen bütün kardeslerımizin yardımcısı olsunn hayırlı sonuclar alır herke insallah...

Back
X