• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar haberler süpermiş.allah tamamına erdirsin inşallah.eşimle tatildeydik.internette yoktu bugün geldim girdim hemen.çok ama çok sevindim:)))))

silgi, bh2006,mastubay,tentantionve aklima gelmeyen sizlerde pozitifi gördünüz

ben bisey sorabilirmiyim memorialde ilk denemede pozitifi gören arkadaslar kimler ögrenebilirmiyim
gerci benim ki biraz farkli tedavi pgtli insallah saglikli bulunursa transfer edilecek

canim tum detaylari ile kac tl tuttu?

1. denemede 2000 euro +ilaçlar.
2. deneme 1700 euro+ ilaçlar.

tedavine görel ilaç tutarı değişebiliyor. ilkinde 1000 lira civarıydı zanırım. ikincisinde yarsı kadar. tam hatırlamıyorum

ben bisey sorabilirmiyim memorialde ilk denemede pozitifi gören arkadaslar kimler ögrenebilirmiyim
gerci benim ki biraz farkli tedavi pgtli insallah saglikli bulunursa transfer edilecek

ben 2. de gördüm

kızlar değerim 155 cıktı.hamileyimmmmmmmmmmm

Canım benim maşallah subhanallah. Çok sevindim. Allah'ım daim etsin inş. Umutege ve senden çok ümitliydim. Rabbim dualarımızı kabul etti. Sağlıkla kucağına alacağın günü de görürüz inş.

cnm kusura bakma gec gordum.ılk 20.haftaya kadar neredeyse her 2 haftada bır gıttım.20 haftada perıantolojıye gıttım.1 ay sonra nur hnm gordu.sımdı yıne 2 haftada veya haftada bır gıdıyorum oda rısklı hamılelık oldugu ıcın.15 gunluk muayene suren var.para odedıkten 14 gun sonra gıdersen odemıyosun ama 15 guu gecerse yıne 210 tl oduyosun cnm

Çok sağol canım.

canım dayanamadım ben 11. gün yaptırdım 156 cıktı sonuc gördüğümde inanamadım rabbime şükürler olsun ama henüz ultrasonda bakmak için erkenmiş 2 hafta sonra kontrole gidicem 2 günde bir tekrar tahlıl yaptırıyorum bugun tekrar yaptırdım sonuc yarın alıcam inşallah sorun çıkmaz dua edin lütfen inşallah normal gebeliktirr allahım bekleyen bütün kardeslerımizin yardımcısı olsunn hayırlı sonuclar alır herke insallah...

Hayırlı olsun yaşamak. Allah tamamına erdirsin inş.

MASALLAH SUBHANALLAH buraya pek yazmasamda takip ediyordumcoksükür yeni tedavi olanlardan umutege simdide mercan pozitifi gördü darisi bizlere

bende INSALLAH HAFTAYA ADETIMIN GELMESIYLE bismillah DEYIP BASLAYACAM

memorialde tabiii

Hametcim herşey güzel olacak inş.

kızlar haberler süpermiş.allah tamamına erdirsin inşallah.eşimle tatildeydik.internette yoktu bugün geldim girdim hemen.çok ama çok sevindim:)))))
çoksağ ol canımm ikimizde güzel haberle karşıladık demek seni
çok merak ettim ben seni keşke giderken haber verseydinnn:18::18:
MASALLAH SUBHANALLAH buraya pek yazmasamda takip ediyordumcoksükür yeni tedavi olanlardan umutege simdide mercan pozitifi gördü darisi bizlere

memorialde tabiii
taşekkür ederim darısı başına olsun inşallah:nazar::nazar::nazar:

ben :nazar:mercan:nazar:bh2006:nazar:silgi:nazar:mustaba:nazar:aklıma gelenler bunlar biz hepimiz memorıalde ilk denemizde hamile kaldıkkk:nazar::nazar::nazar::nazar:inşallah sende kalırsınnnnn:49::49::49::49:

arkadaşım benim ilk denemede oldu. şimdi ikiz bebişler bekliyorum:))

çoksağ ol canımm ikimizde güzel haberle karşıladık demek seni
çok merak ettim ben seni keşke giderken haber verseydinnn:18::18:

taşekkür ederim darısı başına olsun inşallah:nazar::nazar::nazar:

ben :nazar:mercan:nazar:bh2006:nazar:silgi:nazar:mustaba:nazar:aklıma gelenler bunlar biz hepimiz memorıalde ilk denemizde hamile kaldıkkk:nazar::nazar::nazar::nazar:inşallah sende kalırsınnnnn:49::49::49::49:

canım haklısın ama çok ani gelişti.plamımız vardı ama tarih belli değildi.eşim hadi dedi çıktık valla yola.çok merak ettim orda sizi.hep aklımdaydınız ama internetim yoktu.sen nasılsın sağlığına dikkat et ve hiçbiriş yapma sakın.yorma kendini.ani hareketlerde yok tabii:)))artık yanlız değilsin herşeyine dikkat etmen gerekiyor canım.:))):nazar::nazar::nazar:

Yaradan daim etsin inşallah arkadaşım...:16:

saol canım benım 8 haftadan daha az bır zamanım kaldı.bızde eksıklerı tamamlama telası basladı ınsallah sılerde gorursunuz o gunlerı..tekrar tebrıkler:nazar::nazar:

ne güzel gözünüz aydın :):nazar: sağlıkla sonuna akdar gitmek de nasip olsun :)

evet neden?

mercan gozun aydin, ne guzel haberler bunlar. ins devami da gelir.:nazar:

memorialde tabiii

Canım benim maşallah subhanallah. Çok sevindim. Allah'ım daim etsin inş. Umutege ve senden çok ümitliydim. Rabbim dualarımızı kabul etti. Sağlıkla kucağına alacağın günü de görürüz inş.

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.inanın rüyada gibiyim.2.kez kez kan testinde değerim katlanırmı diye endişe etmiyor değilim ama bu harika duyguyu rabbim herkese yaşatsın.hamile arkadaşlarımızda sağlıcakla kucaklasınlar bebişlerini.
bende memorialde ilk deneme ile çok şükür pozitifi görenlerdenim.yeni başlayacak arkadaşlarım inanın bende biraz tedirgin başladım bu sayfalarda da paylaştım.tedavi sürecinde söylediğim şu oldu.rabbim bu kez nasip etmezse yine burda denerim.merkezle ilgili en ufak bir şüphe yaşamadım.

kızlar yarıın testim tekrarlanacak değerim katlatmış mı bakalım.kısmet olursa yarın crino jel kullanmaya başlayacağım.iğneler bitti çok şükür.jeli günde 1 kez mi kullandınız sabah mı akşam mı tercih ettiniz.sonrasında hareket edilecek denilmişti. kullanımı zormu ben iğneye razıyım galiba.hiç hoşlanmadım bu jelden:52::52::52:

kızlar yarıın testim tekrarlanacak değerim katlatmış mı bakalım.kısmet olursa yarın crino jel kullanmaya başlayacağım.iğneler bitti çok şükür.jeli günde 1 kez mi kullandınız sabah mı akşam mı tercih ettiniz.sonrasında hareket edilecek denilmişti. kullanımı zormu ben iğneye razıyım galiba.hiç hoşlanmadım bu jelden:52::52::52:

katlandı tabiykide aklına kötü şeyler getirme bileee
bende jeli hiç sevnedim iki gündür yapıyorum hemşire bana yaptıktan 5 dk sonra kalkıp hareket etmemi söyle ne kadar çok hareket dersen o kadar güzel dağılırmış...ben uyanır uyanmaz yapıyorum 5 dk sonra kalkıp kahvaltı hazırlıyorum kendime sonra işe gidiyorum zaten birazcık da yürüyorum iyi dağılıyo demekki çok fazla geri gelmiyo sende öyle yapmaya çalış canım yarın güzel haberini bekliyorum
birşey sorucam hani merkez 3 hafta sonra çağırıyo ultrasyondan bakmak için gelecek misin

mercan katlanır inşlh değerin, sonuna kadar da devam edersin inşlh sağlıkla..

jeli her sabah aynı saate kullandım. sonrasında kalıp hareket ettim.

9. hftamda jelden kaynaklı tahrişten dolayı akıntım kahverengi geldi. olurmuş öyle.
jeli bırakıp progestan iğnelerle bir süre devam ettim..
sonra onları da bırakıp progestan hap, vajinal yoldan almaya başladım. hala daha alıyorum :)

kızlar benim durumumda olan ve tedavi olan arkadaşlardan tavsiye ve paylaşımlarınızı bekliyorum.ben iki kez cikolata kisti ameliyatı oldum yumurta rezervim cok azalmış henüz 25 yaşındayım.ameliyat olalı 1 ay oldu.eylülde tedaviye başlıyoruz.ben konyadan istanbula gidicem tedavi için.çok şükür kalcak yer sorunum yok ama yinede insanın evi gibi olmuyo hiç bi yer.yumurta takiplerinizi kendi memleketinde yaptıran arkadaşlar var mı,sonra yoksa bile kac gün sürdü embiro trasnferinden,kaç gün sonra memleketinize döndünüz?hangi ilaçları kullandınız?benim bi kez aşı tecrubem oldu ameliyattan önce ama tutmadı.tüpbebek içinde tutunma oranına nur hanım %60 dedi yaşım genç olduğu için.önce Allah ol derse olacak buna inancım sonsuz ama bizde sebebini işlicez.dualarınızı bekliyorm.rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği...amin:)

Akar selam ;

İlk denemelerde herkes başarısız derken tam olarak ne demek istedin :26: Bu hastalardan kaynaklanan birşey mi ? Yoksa hastane ilk denemede hamile kalınmasını istemiyor mu ? Yazdıklarından öyle bir anlam çıkardım da :26::44:

böyle birşey olduğunu sanmıyorum bende. mesela benım ilk denemem tutmadığında sebebın yumurtalıklarımdan birinin bozuk ve içine sıvı dolmuş olabileceği ihtimaliydi, doktorum ameliyat olabilir dedi. ama semra hanım görünce ciddi bişeyın yok ameliyat etmeyelim dedi. yanı bizim gibi insanların çocuk için herşeyı göze aldiğini düşünecek olursak bu duygumuzu kullanıp bize gereksiz bir ameliyat yaptırabilirlerdi.

Back
X