• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Günaydın taze anne adayı :1: Nasılsın bakalım?

teşekkürler canım iyiym çok şükürrr
bir rahatsızlığım yok şimdilik :nazar::nazar::nazar:bugünde test yaptım çift çizgi hemen çıktı ve çok koyuydu:nazar::nazar: 15 gün çabuk geçsede herşeyin yolunda olduğu duyup rahatlasam bi:26::26:
sen nasılsınnnn tatil bitti mi

teşekkürler canım iyiym çok şükürrr
bir rahatsızlığım yok şimdilik :nazar::nazar::nazar:bugünde test yaptım çift çizgi hemen çıktı ve çok koyuydu:nazar::nazar: 15 gün çabuk geçsede herşeyin yolunda olduğu duyup rahatlasam bi:26::26:
sen nasılsınnnn tatil bitti mi

Aman maşallah. Geçer geçer :1: Bak tedavi ne çabuk bitti 15 gün ne ki :31:
Ben de iyiyim şükür. Evet evime döndüm canım.

Aman maşallah. Geçer geçer :1: Bak tedavi ne çabuk bitti 15 gün ne ki :31:
Ben de iyiyim şükür. Evet evime döndüm canım.

inşallah herşey iyi olduğunu bilsem 9 ay da gitmeden dururum ama daha korkularım geçmedi tabiyki sürekli dua ediyorummm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
inşallah allah en kısa zamanda sizlerede nasip eder canım hep dua ediyorum sizler içinde

iyiyim canım nolsun evdeyim.sen nasılsın?

Çok şükür iyiyim ben de. Sen Tekirdağ'da yaşıyordun değil mi?

inşallah herşey iyi olduğunu bilsem 9 ay da gitmeden dururum ama daha korkularım geçmedi tabiyki sürekli dua ediyorummm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
inşallah allah en kısa zamanda sizlerede nasip eder canım hep dua ediyorum sizler içinde

İçini ferah tut. Herşey güzel olacak inş.
Allah razı olsun canım.

canım araştırıyorum hala bi yer bulamadım içime sinen:44::44:
3 ay nur hn gideceğim ama o arada yine bir yer bulmam lazım kendime bulacağım yer her takibmi yapsın istiyorum inşallah bulurum içime sinecek bir yer:44:

İnş bulursun canım. Memorial'de ilk iki kontrol ücretsiz bildiğim kadarıyla. Sen nerede yaşıyordun?

Back
X