Hadi hayırlısı olsun inş. Ne güzel bir isim :) İsmi gibi berrak bir ömrü olsun inş.
amin canım.allah senin de gönlüne göre versin.senin de hamile olduğunu görücez inşallah burdan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı olsun inş. Ne güzel bir isim :) İsmi gibi berrak bir ömrü olsun inş.
amin canım.allah senin de gönlüne göre versin.senin de hamile olduğunu görücez inşallah burdan:)
Ah canım inş. Bazen o kadar uzak geliyor ki. Allah'ım hayırlısıyla bana da nasip eder anne olmayı inş.
Kızlar hepinize meraba, forma giremedim ama umutege seni ve mercanı çok merak ediyordum bugün işten fırsat bulunca baktım , ne güzel haberler aldım öyle tebrik ediyorum ikinizide okuyamadığım hamiş olan arkadaşlarımızın hepsinide tebrik edeerim, Rabbim hayırlıısı ile tamamına erdirir inşallah bol bol dinlenin keyfini çıkarın
bh 2006 kızının ismini bulmuşun çok güzel bir isim canım hepinizi çok özledim ya
incim, silgi, mustaba siz nasılsınız ? hepinizi kocamanak öptümmmmmmmmmm![]()
katlandı tabiykide aklına kötü şeyler getirme bileee
bende jeli hiç sevnedim iki gündür yapıyorum hemşire bana yaptıktan 5 dk sonra kalkıp hareket etmemi söyle ne kadar çok hareket dersen o kadar güzel dağılırmış...ben uyanır uyanmaz yapıyorum 5 dk sonra kalkıp kahvaltı hazırlıyorum kendime sonra işe gidiyorum zaten birazcık da yürüyorum iyi dağılıyo demekki çok fazla geri gelmiyo sende öyle yapmaya çalış canım yarın güzel haberini bekliyorum
birşey sorucam hani merkez 3 hafta sonra çağırıyo ultrasyondan bakmak için gelecek misin
mercan katlanır inşlh değerin, sonuna kadar da devam edersin inşlh sağlıkla..
jeli her sabah aynı saate kullandım. sonrasında kalıp hareket ettim.
9. hftamda jelden kaynaklı tahrişten dolayı akıntım kahverengi geldi. olurmuş öyle.
jeli bırakıp progestan iğnelerle bir süre devam ettim..
sonra onları da bırakıp progestan hap, vajinal yoldan almaya başladım. hala daha alıyorum :)
kızlar benim durumumda olan ve tedavi olan arkadaşlardan tavsiye ve paylaşımlarınızı bekliyorum.ben iki kez cikolata kisti ameliyatı oldum yumurta rezervim cok azalmış henüz 25 yaşındayım.ameliyat olalı 1 ay oldu.eylülde tedaviye başlıyoruz.ben konyadan istanbula gidicem tedavi için.çok şükür kalcak yer sorunum yok ama yinede insanın evi gibi olmuyo hiç bi yer.yumurta takiplerinizi kendi memleketinde yaptıran arkadaşlar var mı,sonra yoksa bile kac gün sürdü embiro trasnferinden,kaç gün sonra memleketinize döndünüz?hangi ilaçları kullandınız?benim bi kez aşı tecrubem oldu ameliyattan önce ama tutmadı.tüpbebek içinde tutunma oranına nur hanım %60 dedi yaşım genç olduğu için.önce Allah ol derse olacak buna inancım sonsuz ama bizde sebebini işlicez.dualarınızı bekliyorm.rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği...amin:)
çok sevindimmm. hayırlı olsun :)
Kızlar hepinize meraba, forma giremedim ama umutege seni ve mercanı çok merak ediyordum bugün işten fırsat bulunca baktım , ne güzel haberler aldım öyle tebrik ediyorum ikinizide okuyamadığım hamiş olan arkadaşlarımızın hepsinide tebrik edeerim, Rabbim hayırlıısı ile tamamına erdirir inşallah bol bol dinlenin keyfini çıkarın
bh 2006 kızının ismini bulmuşun çok güzel bir isim canım hepinizi çok özledim ya
katlandı tabiykide aklına kötü şeyler getirme bileee
bende jeli hiç sevnedim iki gündür yapıyorum hemşire bana yaptıktan 5 dk sonra kalkıp hareket etmemi söyle ne kadar çok hareket dersen o kadar güzel dağılırmış...ben uyanır uyanmaz yapıyorum 5 dk sonra kalkıp kahvaltı hazırlıyorum kendime sonra işe gidiyorum zaten birazcık da yürüyorum iyi dağılıyo demekki çok fazla geri gelmiyo sende öyle yapmaya çalış canım yarın güzel haberini bekliyorum
birşey sorucam hani merkez 3 hafta sonra çağırıyo ultrasyondan bakmak için gelecek misin
mercan katlanır inşlh değerin, sonuna kadar da devam edersin inşlh sağlıkla..
jeli her sabah aynı saate kullandım. sonrasında kalıp hareket ettim.
9. hftamda jelden kaynaklı tahrişten dolayı akıntım kahverengi geldi. olurmuş öyle.
jeli bırakıp progestan iğnelerle bir süre devam ettim..
sonra onları da bırakıp progestan hap, vajinal yoldan almaya başladım. hala daha alıyorum :)
kızlar benim durumumda olan ve tedavi olan arkadaşlardan tavsiye ve paylaşımlarınızı bekliyorum.ben iki kez cikolata kisti ameliyatı oldum yumurta rezervim cok azalmış henüz 25 yaşındayım.ameliyat olalı 1 ay oldu.eylülde tedaviye başlıyoruz.ben konyadan istanbula gidicem tedavi için.çok şükür kalcak yer sorunum yok ama yinede insanın evi gibi olmuyo hiç bi yer.yumurta takiplerinizi kendi memleketinde yaptıran arkadaşlar var mı,sonra yoksa bile kac gün sürdü embiro trasnferinden,kaç gün sonra memleketinize döndünüz?hangi ilaçları kullandınız?benim bi kez aşı tecrubem oldu ameliyattan önce ama tutmadı.tüpbebek içinde tutunma oranına nur hanım %60 dedi yaşım genç olduğu için.önce Allah ol derse olacak buna inancım sonsuz ama bizde sebebini işlicez.dualarınızı bekliyorm.rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği...amin:)
çok sevindimmm. hayırlı olsun :)
ikinci deneme de baştan mı başladın yoksa transfer mi oldu sadece. çunku biz transfer yaptırıcaz ve ücretini sorduğumuzda 1500 lira demişlerdi. acaba ben mı yanlış anladım(((
herkese merhaba sizi uzaktan takip ediyorum müjdeli haberleri duyunca inanın çok seviniyorum, bende pazartesi nur hanımdan ön görüşme için randevu aldım hayırlı olur inş.
teşekkürler canım iyiym çok şükürrr
bir rahatsızlığım yok şimdilikbugünde test yaptım çift çizgi hemen çıktı ve çok koyuydu
15 gün çabuk geçsede herşeyin yolunda olduğu duyup rahatlasam bi:26::26:
sen nasılsınnnn tatil bitti mi
bende ekımde baslıcam ıkıncı tup bebişime cok heyecanlıyım bıran önce ekım bası gelse diyorummm
canım test sonucunu alınca müstecep bey arayıp tebrik etti.iki gün sonra testi tekrarla dedi.siz il dışındasınız gelmenize gerek yok kendinize orada bir kadın doğumcu bulursunuz dedi.ilk ultrason sonuçlarını faxla göndermemi istedi. il dışındakiler gidiyor mu kontrole ne yapsam bilemedim şimdi.canım jeli bugün ilk kez kullandım.bende hareket ettim şimdilik sorun yok ama sevmedim hiç.
canım sana faceden yazdım ama kızlarla paylaşayım bugün değerim 375 çıktı.
sağol canım çok şükür katlanmış.verdiğin bilgiler içinde teşekkürler lekelenmeyi görünce korkabilirdim.sağlıcakla kucakla bebişini
canım ben transferden 1 gün sonra uçakla dödün.üstünede 2 saat yol geldim.yol biraz kötü olduğu için korktum ama şükür sorun yok.
Allah yardımcın olsun .tedavin hayırlı olsun.
çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsu.isteyen g-herkese nasip olsun.
teşekkür ediyorum canım.çok şükür güzel haberler var ama hamişlerimiz sağlıcakla doğurur,diğer arkadaşlarımızında göbişi dolarsa daha çok keyiflenicez.
canım sana faceden yazdım ama kızlarla paylaşayım bugün değerim 375 çıktı.
Maasallah mercan
Yuce Rabbim sorunzuz bir hamilelik nasip etsin.Hayirli salih saglikli evladin olsun insallah sirf senin icin girdim vede cooook sevindim canim sirada guzel incimiz var insallah Mevlam onada tum bebek hasretoyle yanan kardeslerimizede nasip etsin.
Bizlerede tekrar ana olmyi ve minik mucizemede kardes nasip etsinn Aminnnnn![]()
sıfırdan başlamıştık. çünkü ilikinde sağlıklı embriyo oluşmadığı için transfer iptal edilmişti.
iptal eidlen transferden ötürü 1000 liralık bi geri ödeme de yaptılar bana.
evet ilk denemem olacak stresli hissediyorum o yüzden kendimi benim adet olduğum halde fsh yüksek çıkıyor eşimdede sayı ve hareket problemi var zor olacak galiba
insallah tutturucaz canım hayırlısını dılıyorum rabbımden sen ne zaman baslıyorsun tedavıye belkı karsılasırız
memorıalınmı dondurulmus fiyatını soruyosunuz arkadaslar ben memorıalde 4 embrıyo dondurttum dondurma parası 200 euro verdım cözdurdum ve transfer ettırdım onda 300 euro verdım 1500 tl ye mal oldu hepsı dolarla calısmıokı memorıal saten ılk tup bebek denemesı sadece 2000 euro ıkıncı deneme sıfırdan ben sımdı baslıcam oda 1700 euro yanı 3700tl benım ılaclar tutuyo bıde 800tl 4500tl hepsı gıbı arkadaslar hatta ben dondurulmuslarımla hamıle kaldım ama dusuk oldu malesef
Sevdacım hesaplar karıştı kusura bakma. 1500 dolar değil lira.
canım araştırıyorum hala bi yer bulamadım içime sinen:44::44:
3 ay nur hn gideceğim ama o arada yine bir yer bulmam lazım kendime bulacağım yer her takibmi yapsın istiyorum inşallah bulurum içime sinecek bir yer:44:
Sizlerin guzel haberini alinca icim kipir kipir oluyor.Tekrar tedaviye baslayacagim ama o cesareti henuz bulamiyorum.Yasimda ilerliyor nasipten otesi yoook tabi Allahim once olmayanlara tattirsin Annelik duygusunu
Eger tedaviye baslarsam 9. migro tedavim olcak Allahim kimseletre aratmadan melegini nasip etsin BEN tam 20 yilimi verdim.Canim kardesim incim hep bende derdim artik bana coook uzak diye Ailem bile bana son tedavimde destek cikmadi yeter artik olmuyorsa olmuyor diye kendini coook yiprattin diye kadere inat savastim hep olacak dedim.
Rabbim verecek o umudumu hic bir zaman kaybetmedim tedavilerimin sonunda buyuk bir yikim yasiyordum.Dondurulmus yumurtam bile olmuyordu sil bastan yeniden basöiyorduk umutla Rabbime siginaraktan sukrolsun Rabbime tek bir yumurtadan nasip etti Elhamdulillah
Benim sansim coook az ama genede Allahima gveniyorum yavrumun kardesi olsun istiyorum.Hakkimzda hayirlisi olsun ins
Hamile kalan kardeslerimizede Yuce mevlam sag salim kucaklarina almayi Tedaviyede baslayacak olanlarada Mevlam maddi manevi guc versin ins Aminnnnnn sevgiler![]()