• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ah canım inş. Bazen o kadar uzak geliyor ki. Allah'ım hayırlısıyla bana da nasip eder anne olmayı inş.

bene de hep öyle gelirdi. 6 sene sonra kavuştum. allahtan ümit kesilmez inci. inşlh sen de kavuşursun
Sizlerin guzel haberini alinca icim kipir kipir oluyor.Tekrar tedaviye baslayacagim ama o cesareti henuz bulamiyorum.Yasimda ilerliyor nasipten otesi yoook tabi Allahim once olmayanlara tattirsin Annelik duygusunu
Eger tedaviye baslarsam 9. migro tedavim olcak Allahim kimseletre aratmadan melegini nasip etsin BEN tam 20 yilimi verdim.Canim kardesim incim hep bende derdim artik bana coook uzak diye Ailem bile bana son tedavimde destek cikmadi yeter artik olmuyorsa olmuyor diye kendini coook yiprattin diye kadere inat savastim hep olacak dedim.
Rabbim verecek o umudumu hic bir zaman kaybetmedim tedavilerimin sonunda buyuk bir yikim yasiyordum.Dondurulmus yumurtam bile olmuyordu sil bastan yeniden basöiyorduk umutla Rabbime siginaraktan sukrolsun Rabbime tek bir yumurtadan nasip etti Elhamdulillah
Benim sansim coook az ama genede Allahima gveniyorum yavrumun kardesi olsun istiyorum.Hakkimzda hayirlisi olsun ins
Hamile kalan kardeslerimizede Yuce mevlam sag salim kucaklarina almayi Tedaviyede baslayacak olanlarada Mevlam maddi manevi guc versin ins Aminnnnnn sevgiler:16:

oyy, allah bağışlasın yavrunu.. ne kadar zor zamanlar atlatmışsınız..
Maşallah subhanallah :nazar: Allah'ım daim etsin inş.

Merhaba nil. Senin hikayeni biliyorum. Çok etkilenmiştim :( Sendeki azim, inat çok etkilemişti beni. Çok şükür Rabbim yavrunu nasip etti sana ve inş kardeş de nasip edecek.
Allah razı olsun canım. İnş ikimiz de hamilelik haberlerimizi paylaşacağız inş.

Merhaba tentation. Senin tedavin pgt'li mi oldu?

pgt yi bilemedim ben:26:, sanırım öyle olmadı
ben tekrar başlama konusunda çok kararsızım. bazen gaza geliyorum hemen bayram sonrası ilk adetimde başlarım diyorum, bazen de yok acele etmeyeyim kendimi ne zaman rahat hissedersem o zaman diyorum. bilemiyorum yaa :(

iki deneme arasında 3 ay kadar beklemek gerekiyor sanırım, vücüt kendini toparlasın dye
kızlar iyi pazarlar...
size de iyi pazarlar. :)

silgi, bh2006,mastubay,tentantionve aklima gelmeyen sizlerde pozitifi gördünüz

ben bisey sorabilirmiyim memorialde ilk denemede pozitifi gören arkadaslar kimler ögrenebilirmiyim
gerci benim ki biraz farkli tedavi pgtli insallah saglikli bulunursa transfer edilecek
slm arkadaşım benim de memorialde ilk denememde oldu bebişlerim gerçekten memorialden çok memnun kaldım allah isteyen herkese nasip etsin
kızlar yarıın testim tekrarlanacak değerim katlatmış mı bakalım.kısmet olursa yarın crino jel kullanmaya başlayacağım.iğneler bitti çok şükür.jeli günde 1 kez mi kullandınız sabah mı akşam mı tercih ettiniz.sonrasında hareket edilecek denilmişti. kullanımı zormu ben iğneye razıyım galiba.hiç hoşlanmadım bu jelden:52::52::52:
ben sabah 11 de kullandım 15 dakika falan yattım hiç geri akış olmadı.
Kızlar hepinize meraba, forma giremedim ama umutege seni ve mercanı çok merak ediyordum bugün işten fırsat bulunca baktım , ne güzel haberler aldım öyle tebrik ediyorum ikinizide okuyamadığım hamiş olan arkadaşlarımızın hepsinide tebrik edeerim, Rabbim hayırlıısı ile tamamına erdirir inşallah bol bol dinlenin keyfini çıkarın

bh 2006 kızının ismini bulmuşun çok güzel bir isim canım hepinizi çok özledim ya

incim, silgi, mustaba siz nasılsınız ? hepinizi kocamanak öptümmmmmmmmmm :52:

ne yapalım arkadaşım bol bol yatış bu arada bende umut ve mercanı kutluyorum allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tabiki tedavi olacaklara da bol sabır bol moral dilerim umarım emekleriniz boşa çıkmaz. Benim minişlerin biri kız biri de erkek vallahi çok merak ediyoruz onları habire doktora gidip onlara bakıyoruz. günler böyle geçiyor.
Bu arada sen konyada nerede doğum yapacaksın.

mustuba canım işimden dolayı sinopta yaşıyorum şu an :( burası doğum yapmak için çok yetersiz o yüzden samsunda yapacağım zaten kontrollerimide samsuna gidiyorum biraz beni yoruyor gidiş gelişler ama olsun artık o kadarınada katlanacağız canım , kusmların biittimi benim çok şükür tamammen geçmesede baya rahatladım karnımda önüme doğru büyüyor gidiyor ya çok komik :)

iki tane canavar yolda desene:)))alah bağışlasın canım.sağlıkla kucağına al inşallah.

evet canım gerçi doktor birine kesin erkek diğeri %70 erkek dedi değişme olurmu bilmiyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin bizimde sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin...

pgt yi bilemedim ben:26:, sanırım öyle olmadı

Pgt genetik tanı demek canım. İlk tedavimde sağlıklı bulunamadı o yüzden iptal oldu yazmışsın ya ondan sordum. Pgt olmadıysa nasıl sağlıklı bulunamadı :26:

ne yapalım arkadaşım bol bol yatış bu arada bende umut ve mercanı kutluyorum allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tabiki tedavi olacaklara da bol sabır bol moral dilerim umarım emekleriniz boşa çıkmaz. Benim minişlerin biri kız biri de erkek vallahi çok merak ediyoruz onları habire doktora gidip onlara bakıyoruz. günler böyle geçiyor.

bende çok şükür iyiyim canım bebişlerin cinsiyetleri belli ikiside erkek tatlım kendine iyi bak canım iyi pazarlar...

hayırlı olsun bebişlerin .:nazar:
benim de iki erkek:)

Hepinize maşallah kızlar :nazar:
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Darısı bizlere olsun inş.

Pgt genetik tanı demek canım. İlk tedavimde sağlıklı bulunamadı o yüzden iptal oldu yazmışsın ya ondan sordum. Pgt olmadıysa nasıl sağlıklı bulunamadı :26:

Hepinize maşallah kızlar :nazar:
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Darısı bizlere olsun inş.

oluşan ebmriyo sağlıklı değildi. 3 gü beklendi, ilerlemedi zaten

Maasallah mercan
Yuce Rabbim sorunzuz bir hamilelik nasip etsin.Hayirli salih saglikli evladin olsun insallah sirf senin icin girdim vede cooook sevindim canim sirada guzel incimiz var insallah Mevlam onada tum bebek hasretoyle yanan kardeslerimizede nasip etsin.
Bizlerede tekrar ana olmyi ve minik mucizemede kardes nasip etsinn Aminnnnn:16:

çok duygulandım yazdıklarınız beni çok etkiledi.Allah tekrardan gönlünüzdekini versin.bebeğinizin kardeşini doğal yoldan göndersin rabbim.mucizesini sizede yaşatsın.

Maşallah subhanallah :nazar: Allah'ım daim etsin inş.
QUOTE]

sağol incim.Allah razı olsun.Sizlerin sevinçlerini takip edicez bizde Allahın izni ile.

slm arkadaşım benim de memorialde ilk denememde oldu bebişlerim gerçekten memorialden çok memnun kaldım allah isteyen herkese nasip etsin

ben sabah 11 de kullandım 15 dakika falan yattım hiç geri akış olmadı.

çok teşekkür ediyorum.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Rabbim,isteyen bütün arkadaşlarımıza sonsuz hazinesinden versin

çok duygulandım yazdıklarınız beni çok etkiledi.Allah tekrardan gönlünüzdekini versin.bebeğinizin kardeşini doğal yoldan göndersin rabbim.mucizesini sizede yaşatsın.

sağol incim.Allah razı olsun.Sizlerin sevinçlerini takip edicez bizde Allahın izni ile.

çok teşekkür ediyorum.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Rabbim,isteyen bütün arkadaşlarımıza sonsuz hazinesinden versin

Amin canım amin inş.

günaydın.....çok mutluyum azosperm topiğinden flzask arkadaşımın eşinde m.tese de sperm bulunmuş.şükürler olsun çok mutluyum çoookkkk.........

günaydın.....çok mutluyum azosperm topiğinden flzask arkadaşımın eşinde m.tese de sperm bulunmuş.şükürler olsun çok mutluyum çoookkkk.........

günaydın canımmmm
flzask bizim topikten temmuzda tüp bebek yapacakların topiğindeyiz biz sende gel oraya
birde ben nisan 2013 annerine yazmaya başladımmm senide bekliyorummmm:4::4::4::4::4:

günaydın canımmmm
flzask bizim topikten temmuzda tüp bebek yapacakların topiğindeyiz biz sende gel oraya
birde ben nisan 2013 annerine yazmaya başladımmm senide bekliyorummmm:4::4::4::4::4:

canım biliyorum temmuz topiğini.ben tedavi sırasında etkilenirim diye girmedim.farklı bişey duysam kafaya takardım:9::9:

gelirim canım nisan annelerinde belkide ikiz gebelikte buluşuruz :16::16::16:

Günaydın güzel anneler :16:
Mercancım arkadaşın adına çok sevindim. Devamı gelir inş.

sağol canım.9 senelik evli ve sperm bulunamadığı için iptal olmuş tedavisi vardı.Allahım yüzlerine güldü.

sizleride mutlu etsin .Allahım arkadaşlarıma gönüllerinde olanı ver yarabbim.

canım biliyorum temmuz topiğini.ben tedavi sırasında etkilenirim diye girmedim.farklı bişey duysam kafaya takardım:9::9:

gelirim canım nisan annelerinde belkide ikiz gebelikte buluşuruz :16::16::16:

sağol canım.9 senelik evli ve sperm bulunamadığı için iptal olmuş tedavisi vardı.Allahım yüzlerine güldü.

sizleride mutlu etsin .Allahım arkadaşlarıma gönüllerinde olanı ver yarabbim.

inşallah canım
az kaldı bakalım tek mi çift mi öğreneceğizzz:34::34:sağlıklı olunlardaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese nasip etsin allahhhhhhhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X