• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ayy maşallah bu minik kıza.yerim onu ben annesi.rahat bırakmıyolar dimi artık:)))benimkide pıtır pıtır hep bi hareket içerde.sıcak konusu çok fena.bayılmak üzereyimmmmm.

eee olucak o kadar artık son 8 haftanın ıcındeyız.bıraz daha zaman gecsın artık sadece pıt pıt olmuycak senınkıde.donucek kafasını karnıma dayıyor.hafıf bastırdıgın zaman gerı tekme atıyor.resmen karsılık verıyor.bı dogsun yolucam sacını basını anneye karsılık erılır mı hıc..:emir_bebek:

kızlaar başağrısı, ayak ağrısı, sıcak basması, mide bulantısı, ateş, yanma ,sıkıntı, dert, tasa, üzüntü bunların hiçbirisini umursamayın ne olur.sizin yerinizde olmayı isteyen ben ve benim gibi o kadar çok arkadasım var kiiiiii......bebişlerin keyfini çıkarııın

kızlaar başağrısı, ayak ağrısı, sıcak basması, mide bulantısı, ateş, yanma ,sıkıntı, dert, tasa, üzüntü bunların hiçbirisini umursamayın ne olur.sizin yerinizde olmayı isteyen ben ve benim gibi o kadar çok arkadasım var kiiiiii......bebişlerin keyfini çıkarııın

canım nasılsın neler yapıyorsun gelmiyorsun artık topiğe özlüyoruz seni:26:

mrb arkadaslar nasılsınız bakalım.. benımde tedavime az kaldı günler gecıyor bu ay sonu başlayacağım inş tedaviye ..sizlere bi sorum olacak yumurta takıbını oldugu ilde yaptırıp çatlatma iğnesini vurunduktan sonra memoriale giden varmı.. benım oldugum ılde bi hastane bana memorialle anlaşmalı olduklarını söyledı memoriale onlar yönlendırdı benı ama benım gibi yumurta takıbını bu şekılde yaptıran varmı yada bu şekılde yapmak tutma olasılıgını azaltırmı ne olur yardım edın bana aklım çok karısık

Son düzenleme:
mrb arkadaslar nasılsınız bakalım.. benımde tedavime az kaldı günler gecıyor bu ay sonu başlayacağım inş tedaviye ..sizlere bi sorum olacak yumurta takıbını oldugu ilde yaptırıp çatlatma iğnesini vurunduktan sonra memoriale giden varmı.. benım oldugum ılde bi hastane bana memorialle anlaşmalı olduklarını söyledı memoriale onlar yönlendırdı benı ama benım gibi yumurta takıbını bu şekılde yaptıran varmı yada bu şekılde yapmak tutma olasılıgını azaltırmı ne olur yardım edın bana aklım çok karısık

bende duymuştum böyle yaptıranları ama aklımda değil kim oldukları canımm önemli olan yumurta toplama işlemi ve sonrası bence de öyle yapabilirsin zaten hep ultrasayonda bakıp yönleniriliyorsun ilaç dozu falan
hakkında hayırlısı olsun inşallah kavuşursun meleğine/meleklerine gelişmeleri bildir bizeee

bende duymuştum böyle yaptıranları ama aklımda değil kim oldukları canımm önemli olan yumurta toplama işlemi ve sonrası bence de öyle yapabilirsin zaten hep ultrasayonda bakıp yönleniriliyorsun ilaç dozu falan
hakkında hayırlısı olsun inşallah kavuşursun meleğine/meleklerine gelişmeleri bildir bizeee

sğol cnm inş kavuşurum meleklerime eğer transfer aşamasına kadar gelırsem 2 tane konulmasını isticem inş bu isteğimi geri çevirmezler.. seninki ikizmi tekmi cnm iki tane koydurmustun

Mercan,
öncelikle hamileymişsin,bir kaç gündür girmiyordum siteye, yeni farkettim ve çookk mutlu oldummm, maşallah, Allahım nazarlardan korusun, bana da umut oldun...
evet seninle daha önce yazışmıştık, sen bana özelden de yazmıştın ama mesaj hakkım olmadığı için cevap veremedim.:((
bugün gideceğiz bakalım, darısı başıma inşallah :))
ilgin için çoook teşekkür ederim...

çok teşekkür ederim.Allah sizlerede nasip etsin.tedevin sorunsuz geçsin ve kavuş meleklerine.canım elimizden geldiğince hepimiz bir birimize destek olmaya çalışıyoruz.:16:

sğol cnm inş kavuşurum meleklerime eğer transfer aşamasına kadar gelırsem 2 tane konulmasını isticem inş bu isteğimi geri çevirmezler.. seninki ikizmi tekmi cnm iki tane koydurmustun

gelirsin tabi canım öyle olumsuz şeyler getirme aklına:26::26:
bana iki tane koyuldu canım ama belli değil daha tek mi çift mi olduğu 18 ağustos da belli olacak...:nazar::nazar:

eee olucak o kadar artık son 8 haftanın ıcındeyız.bıraz daha zaman gecsın artık sadece pıt pıt olmuycak senınkıde.donucek kafasını karnıma dayıyor.hafıf bastırdıgın zaman gerı tekme atıyor.resmen karsılık verıyor.bı dogsun yolucam sacını basını anneye karsılık erılır mı hıc..:emir_bebek:

:)))ne zaman kolunu bacağını hissedicem.çok merak ediyorum.hergün inşallah bugün daha farklı bişey hissederim diorum ama henüz o kadar ele avuca gelmiyor.

yok şikayet etmiyoruz zaten.hiçbirimiz kolay elde etmedik.şikayet değil de sıcaklar çok bunaltıyo.yoksa bebişler rahatsızlık veri mi hiç.

gelirsin tabi canım öyle olumsuz şeyler getirme aklına:26::26:
bana iki tane koyuldu canım ama belli değil daha tek mi çift mi olduğu 18 ağustos da belli olacak...:nazar::nazar:

olumsuz düşünmek istemiyorum ama öyle bi an oluyor olmicakmış gibi geliyor sonuçta sizlerde geçtiniz bu evrelerden bide 2. deneme olunca insan daha pinpirikleşiyor öyle yada böyle allahımın dediği olacak hep bu inançla yoluma devam ediyorum nasip kısmet zamanı gelince yada zamanı geldiyse benimde bebeğim oluck allah isteyen herkeze evlatlarını nasip etsn allahım kimseyi kimseye yerdirmesinnn... gerçekten çok zor

merhaba,bende ilk görüşmemi nur hanımla yaptım sonunda gerçekten tatlı biri, bir sürü tahlil verdi onları yaptırdıktan sonra tekrar gidicem herşey güzel gider inşallah

olumsuz düşünmek istemiyorum ama öyle bi an oluyor olmicakmış gibi geliyor sonuçta sizlerde geçtiniz bu evrelerden bide 2. deneme olunca insan daha pinpirikleşiyor öyle yada böyle allahımın dediği olacak hep bu inançla yoluma devam ediyorum nasip kısmet zamanı gelince yada zamanı geldiyse benimde bebeğim oluck allah isteyen herkeze evlatlarını nasip etsn allahım kimseyi kimseye yerdirmesinnn... gerçekten çok zor

canım inşallah sen de alıcaksın bebeğini kucağına.tabi şimdi endişelenmen normal.ama içini ferah tutmaya çalış.moralin hep yüksek olsun.bizde senin yanındayız herzaman.

canım uğramak istemiyorum çünkü insan ister istemez etkileniyor siz burda bebekleri konuşurken biz bakakalıyoruz,aynı yollardan geçtiğimiz için elbette çok seviniyoruz ama insanda burukluk oluyor ben hiç girmiyorum.ben 2.denemeden sonra adet görmedim kızlar 2,5 ay sonra ilaçla adet gördüm daha yeni.normalde eylül-ekim gibi gidecektik ama eşimin 3 ay ilaç takviye vs. alması gerekiyordu ve hiçbirini kullanmadı.bende yaptırmayacağımı soyledim çünkü sorun bende değil spermde.memorial o anlamda bana göre başarısız bi hastane kızlar siz olumlu sonuç aldınız hep ama zor olan ben ve benim gibiler.sonuta bu onların başarısızlığı,burdaki doktorumda dedi papaz her zaman pilav yemiyor diye :)) bak olumsuz da olabiliyor dedi haklı olarak.ben sonraki denememi de orda yaptıracağım çünkü bundan daha da iyisi yok,en iyisiyle bile olmuyorsa vardır bi nedeni.teknikler,laboratuarlar,doktorlar en iyi ama sonuç sıfır.dolayısıyla benim için hiçbir önemi yok :) çocuğu olmayan da çevremde çok insan var.psikolojisi en iyi olan biziz bol bol geziyoruz.allah sizinkileri size bağışlasın inşallah..

Zaman cabuk geciyor.hamislerimize bir baktim da masallah 20.haftalara gelinmis..Ne cok hamis var..:nazar:Saglikla gelsin prensler prensesler..Darisi Incime,Ebrudura,Akasyaya ,esmerime..tedavi zamanini bekleyen diger arkadaslara insAllah..
Bh canim basini poposunu cikarmasi yakindir 30.haftaya dogru..poposunu kafasini cikarirdi, karnim sekilden sekile girerdi, ama ben oyle elini ayagini hissetmedim .Muzikli ortamlarda karnim sekilden sekile hic yerinde durmazdi o zaman ne ise simdide oyle kapi gicirtisina oynuyor:36:
Ebrudur gordugume sevindim nasilsin?yeni tedaviyi ne zaman dusunuyorsun?

canım bende takiplerimi şehir dışında yaptırdım toplama ve transferi memorialde yaptırdım bi sorun olmaz dediler doktorlar hep haberleşiyolar zaten.ama negatifi aldığımda dediklerinden biri de şuydu; belki ilacın dozunu yanlış ayarlamışızdır da bebeği dışarı atmıştır.çünkü bende düşük dozda başlanmıştı,ona rağmen yumurtalar çok çabuk gelişti ve doz daha da düştü.bende muayenelerimi baska şehirde olduğum için araya kaynadı vs.o yuzden ben pişman oldum keşke orda yaptırsaydım kontrolleri de dedim.ilaç dozundaki bu uygulamadan dolayı da tutunamamış olailir dendi.bidahaki denemede her aşamayı orda yaptırmak istiyorum.

canım benim eşimin sperminin tedavi olması gerekiyor.yoksa 2 aşılama 2 tüp bebekte olmadı nasılolsa boşuna uğraşıyorum diye yaptırmak istemiyorum artık

Back
X