• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım uğramak istemiyorum çünkü insan ister istemez etkileniyor siz burda bebekleri konuşurken biz bakakalıyoruz,aynı yollardan geçtiğimiz için elbette çok seviniyoruz ama insanda burukluk oluyor ben hiç girmiyorum.ben 2.denemeden sonra adet görmedim kızlar 2,5 ay sonra ilaçla adet gördüm daha yeni.normalde eylül-ekim gibi gidecektik ama eşimin 3 ay ilaç takviye vs. alması gerekiyordu ve hiçbirini kullanmadı.bende yaptırmayacağımı soyledim çünkü sorun bende değil spermde.memorial o anlamda bana göre başarısız bi hastane kızlar siz olumlu sonuç aldınız hep ama zor olan ben ve benim gibiler.sonuta bu onların başarısızlığı,burdaki doktorumda dedi papaz her zaman pilav yemiyor diye :)) bak olumsuz da olabiliyor dedi haklı olarak.ben sonraki denememi de orda yaptıracağım çünkü bundan daha da iyisi yok,en iyisiyle bile olmuyorsa vardır bi nedeni.teknikler,laboratuarlar,doktorlar en iyi ama sonuç sıfır.dolayısıyla benim için hiçbir önemi yok :) çocuğu olmayan da çevremde çok insan var.psikolojisi en iyi olan biziz bol bol geziyoruz.allah sizinkileri size bağışlasın inşallah..

Sen gonlunu temiz tut canim..Bizlerde ayni yollardan gectik..ilk tedavimde paylasim yaptigim topik vardi cogu gebe kaldi ben ise negatif sonuc aldim..hep dua ettim dua aldim..bi sonraki tedavimde bende onlara katildim .4 senelik dostlerim simdi evlatlarimiz hakkinda paylasimlar yapiyoruz.Dost edinmek guzeldir. iyi yonden dusun hamilelerin bol bol duasini al..Merkez hakkinda yazdiklarini net olarak anlayamadim ama sonucu %100 merkeze baglama canim..Nasipten otesi yok..Soylemesi kolay diyeceksin ama hep yasadik.Rabbim ol desin ne mucizeler okuduk tedaviye gerek kalmadan..inancla,sabirla,dua ile canim..

canım en iyi yerlere gidip de olmayınca da zaten kısmet değilmiş deyip geçiyoruz elimizden baska bişey gelmiyor.allah inancı olan insanlarız sabırla dua ile bekliyoruz canım.

:)))ne zaman kolunu bacağını hissedicem.çok merak ediyorum.hergün inşallah bugün daha farklı bişey hissederim diorum ama henüz o kadar ele avuca gelmiyor.

sen 24 haftadasın.ben en cok bu 2 haftada hıssedıyorum artık ben 30 haftayı bıtırmek uzereyım.yanı daha 6 haftan felan var canım..gel sen 30 haftaya da gor bende oyle dıyordumda bı dursada ragat etsem dıye bakıyorum valla..

canım bende takiplerimi şehir dışında yaptırdım toplama ve transferi memorialde yaptırdım bi sorun olmaz dediler doktorlar hep haberleşiyolar zaten.ama negatifi aldığımda dediklerinden biri de şuydu; belki ilacın dozunu yanlış ayarlamışızdır da bebeği dışarı atmıştır.çünkü bende düşük dozda başlanmıştı,ona rağmen yumurtalar çok çabuk gelişti ve doz daha da düştü.bende muayenelerimi baska şehirde olduğum için araya kaynadı vs.o yuzden ben pişman oldum keşke orda yaptırsaydım kontrolleri de dedim.ilaç dozundaki bu uygulamadan dolayı da tutunamamış olailir dendi.bidahaki denemede her aşamayı orda yaptırmak istiyorum.

dondurulmuşun yokmu canım ... off yazdıkların aklımı biraz daha karıştırdı .. bi yandan diyorum önemli olan döllenme ve transfer bi yandanda aklımda sorular bilemıyorum yaa orda o kadar uzun süre kalmaya ımkanım yok benımde eşiminde o kdar izni yok yok yok yok işte.. ama tek umudum burdaki doktoruma çok güvenıyorum burdakı doktorumun bana dediği hep hoplasanda zıplasanda bebeğin tutacagı varsa tutar yoksa ne yaparsan yap tutmaz bizde bi yere kadarız gerisi allahın takdiri der.. artık hayırlısı demekten başka çarem yok kaderımde varsa anne olmak bi şekılde olurum yoksa ne yaparsam yapım olmaz

dondurulmuşun yokmu canım ... off yazdıkların aklımı biraz daha karıştırdı .. bi yandan diyorum önemli olan döllenme ve transfer bi yandanda aklımda sorular bilemıyorum yaa orda o kadar uzun süre kalmaya ımkanım yok benımde eşiminde o kdar izni yok yok yok yok işte.. ama tek umudum burdaki doktoruma çok güvenıyorum burdakı doktorumun bana dediği hep hoplasanda zıplasanda bebeğin tutacagı varsa tutar yoksa ne yaparsan yap tutmaz bizde bi yere kadarız gerisi allahın takdiri der.. artık hayırlısı demekten başka çarem yok kaderımde varsa anne olmak bi şekılde olurum yoksa ne yaparsam yapım olmaz

bide su var ki ben istiyorum verip vermemek allahın takdiri ki ben bu olmazsa 3-5-10 kaç olursa olsun imkanım el verdiği süree denemeye devam edicem 23 yaşındayım 35-40 yasına kadar yolu var

canım sen benim dediklerimden etkilenme biz gerçekten zor bi çiftiz. her seferinde 19-20 yumurta toplanıyor ama dondurulmuş kalmıyor hepsi çöpe gidiyor yani en iyi laboratuar olması yetmiyor sorunu çözemiyorlar anlatabildim mi.ama hemen hemen herkes pozitifi gördü memorialdeki.kaliteleri çok iyi değildi bizimkilerin,o yuzden dondurulmaya gerek görülmedi.üstelik 5. güne gidilmesine rağmen.sizin sorununuz ne belkide rahatlıkla olacak seninki

bende kaderciyim canım en iyi yerde yaptırıyorum geri kalanı da allaha bırakıyorum. o ol demeden biliyorumki olmayacak.sende gönlünü ferah tut

canım sen benim dediklerimden etkilenme biz gerçekten zor bi çiftiz. her seferinde 19-20 yumurta toplanıyor ama dondurulmuş kalmıyor hepsi çöpe gidiyor yani en iyi laboratuar olması yetmiyor sorunu çözemiyorlar anlatabildim mi.ama hemen hemen herkes pozitifi gördü memorialdeki.kaliteleri çok iyi değildi bizimkilerin,o yuzden dondurulmaya gerek görülmedi.üstelik 5. güne gidilmesine rağmen.sizin sorununuz ne belkide rahatlıkla olacak seninki

bizde sperm sorunu 5 milyon sperm var.. herkezin sorunu farklı ama istekleri aynı işte bakalım artık yaşayıp görceğiz ..

bizde sperm sorunu 5 milyon sperm var.. herkezin sorunu farklı ama istekleri aynı işte bakalım artık yaşayıp görceğiz ..

kızlar ben de dün gittim Ataşehir Cem Demirel'e, tahlil sonuçlarımıza baktı, bizi dinledi ve 1 - 1,5 ay sonra tahlillerinizi yenileyip gelin dedi.
Spermiogram yaptırın 1 - 1,5 ay sonra sakin bir zamanınıza dedi, yine sonuçlar aynı çıkarsa tüp bebek tedavisine başlarız dedi...
yine bekleyeceğim :(((

arkadaşlar slm, memorial de trasferden sonra ne yapılıyor. ben geçen tüp denemem de transferden sonra sedyeye aldılar zar zor geçiyosun zaten sonra sedyede 30 dak. beklettiler. sonra da giyinebilirsin dediler. bide çok sıkışık olduğumu söylemiştim ama herhengi bişeyde vermediler. memorialde nasıl bir uygulama var.

arkadaşlar slm, memorial de trasferden sonra ne yapılıyor. ben geçen tüp denemem de transferden sonra sedyeye aldılar zar zor geçiyosun zaten sonra sedyede 30 dak. beklettiler. sonra da giyinebilirsin dediler. bide çok sıkışık olduğumu söylemiştim ama herhengi bişeyde vermediler. memorialde nasıl bir uygulama var.

slm fıstık bende 4. denememi memorialde yaptırdım. daha önce yaptırdığım yerlerde çok stresliydim çünkü insan idrara sıkışıyor herhangi birşey yok bekle allah bekle ama memorialde uygulamaya kadar sürekli ultrasonla kontrol yapıyorlar ve strese girmiyorsun bu çok önemli tek kelimeyle memorial süper bir hastane herkese öneririm ben bebişlerimi burada buldum hayırlısıyla doğacaklar inşallah darısı başınıza

slm fıstık bende 4. denememi memorialde yaptırdım. daha önce yaptırdığım yerlerde çok stresliydim çünkü insan idrara sıkışıyor herhangi birşey yok bekle allah bekle ama memorialde uygulamaya kadar sürekli ultrasonla kontrol yapıyorlar ve strese girmiyorsun bu çok önemli tek kelimeyle memorial süper bir hastane herkese öneririm ben bebişlerimi burada buldum hayırlısıyla doğacaklar inşallah darısı başınıza

mustuba, ben de kısmetse memorialde düşünüyorum. benimde 4. denemem olacak. inşallah bu sefer olur. memeorialde ilginin daha iyi olabileceğini düşünüyorum. ama emin olmak içinde yinede sormak istedim. transferden sonra nasıl davrandıklarını merak ettim. sıkışık olduğumuzu söyleyince hemen yattığımız terden kaldırıyorlar. tabi bu belkide önemsiz bişey olabilir de . ama stresli bişi sonuçta. sağol cevabın için

Ebrucum merhaba hoşgeldin. Gönlünü ferah tut, biz de bir gün Allah'ın izniyle yavrularımızı koklayacağız inşaallah. Bol bol dua edelim.
Eylülde deneyecektin, daha ileri bir tarihe mi attınız şimdi?

hiç sıkıntı yapma canım çok rahat ol tuvalet konusunda
ben transferden 2 dk önce gidip boşaltıp idrarımı onlar ultarsyonla bakıp bir bardak 2 bardak yapalirsin diyo...hatta oda da beklerken bile 2-3 kere gittim ama süreklide su içip depoyu doldurdummm...:17::17:ben 45 dk yapmadan durdum tranferden sonra kendi rahat bırak yeterki
şansın bol oolsun inşallah sende kavuşursun meleğine:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlaar başağrısı, ayak ağrısı, sıcak basması, mide bulantısı, ateş, yanma ,sıkıntı, dert, tasa, üzüntü bunların hiçbirisini umursamayın ne olur.sizin yerinizde olmayı isteyen ben ve benim gibi o kadar çok arkadasım var kiiiiii......bebişlerin keyfini çıkarııın

çok zor elde ettik, şikayet etmiyoruz. allah size de nasip etisn en kısa zamanda

sğol cnm inş kavuşurum meleklerime eğer transfer aşamasına kadar gelırsem 2 tane konulmasını isticem inş bu isteğimi geri çevirmezler.. seninki ikizmi tekmi cnm iki tane koydurmustun
kaçıncı denemenizi? inlh siteğiniz olur
merhaba,bende ilk görüşmemi nur hanımla yaptım sonunda gerçekten tatlı biri, bir sürü tahlil verdi onları yaptırdıktan sonra tekrar gidicem herşey güzel gider inşallah

hayırlı olsun tedaviniz, inşlh güzel sonuçlanır
canım uğramak istemiyorum çünkü insan ister istemez etkileniyor siz burda bebekleri konuşurken biz bakakalıyoruz,aynı yollardan geçtiğimiz için elbette çok seviniyoruz ama insanda burukluk oluyor ben hiç girmiyorum.ben 2.denemeden sonra adet görmedim kızlar 2,5 ay sonra ilaçla adet gördüm daha yeni.normalde eylül-ekim gibi gidecektik ama eşimin 3 ay ilaç takviye vs. alması gerekiyordu ve hiçbirini kullanmadı.bende yaptırmayacağımı soyledim çünkü sorun bende değil spermde.memorial o anlamda bana göre başarısız bi hastane kızlar siz olumlu sonuç aldınız hep ama zor olan ben ve benim gibiler.sonuta bu onların başarısızlığı,burdaki doktorumda dedi papaz her zaman pilav yemiyor diye :)) bak olumsuz da olabiliyor dedi haklı olarak.ben sonraki denememi de orda yaptıracağım çünkü bundan daha da iyisi yok,en iyisiyle bile olmuyorsa vardır bi nedeni.teknikler,laboratuarlar,doktorlar en iyi ama sonuç sıfır.dolayısıyla benim için hiçbir önemi yok :) çocuğu olmayan da çevremde çok insan var.psikolojisi en iyi olan biziz bol bol geziyoruz.allah sizinkileri size bağışlasın inşallah..

sizleri en iyi anlayacak bizleriz. bu süreç çok zor bir süreç.. darısı başınınza, en kısa zamanda
kızlar ben de dün gittim Ataşehir Cem Demirel'e, tahlil sonuçlarımıza baktı, bizi dinledi ve 1 - 1,5 ay sonra tahlillerinizi yenileyip gelin dedi.
Spermiogram yaptırın 1 - 1,5 ay sonra sakin bir zamanınıza dedi, yine sonuçlar aynı çıkarsa tüp bebek tedavisine başlarız dedi...
yine bekleyeceğim :(((

geç olsun ama tam olsun ::)

transfere kadar hemşire arada çaıgırıp mesaneye bakıyor. çok dolmuşsa boşalttırıyor.
transfer sonrası yarım saat istirhatten sonra kalkışa izin var.
ben kalkmadım, 1 saat yattım, eve gidiceye kadar da wcye çıkmadım.

anlıyorum canım seni kendini nasıl rahat hissedecek öyle yap
aynı şeyleri bende yaşadımm...çok zor :19::19:
allah inşallah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin..

ebrucum ne kadar dolmuşsun ki her yazdığımızı yanlış anlamışsın.emin ol senin geçtiğin yollardan hepimiz fazla fazla geçtik burda.2 kez ameliyat mı istesin 3 kez aşılamamı istersin ne ararsan vardı bende.yumurta rezervinde düşme vee sperm sayısı çok azdı.ama hepsine göğüs germeyi başardım çok şükür.en sonunda tüp bebek dendi ve onu denedik.ilkinde tuttu çok şükür.hepimiz burda acımızı da paylaştık mutluluğumuzu da.ama kimseyi kırmadan.ancak soruldukça cevap verdik bebeklerimizle ilgili.hassasiyetini çok iyi anlıyorum.kimseyi yazdıklarımızla üzmek gibi bi amacımız yok.allah kimseyi istediği halde evlatsız bırakmasın.hepimizin duaları sizlerle.

Back
X