canım uğramak istemiyorum çünkü insan ister istemez etkileniyor siz burda bebekleri konuşurken biz bakakalıyoruz,aynı yollardan geçtiğimiz için elbette çok seviniyoruz ama insanda burukluk oluyor ben hiç girmiyorum.ben 2.denemeden sonra adet görmedim kızlar 2,5 ay sonra ilaçla adet gördüm daha yeni.normalde eylül-ekim gibi gidecektik ama eşimin 3 ay ilaç takviye vs. alması gerekiyordu ve hiçbirini kullanmadı.bende yaptırmayacağımı soyledim çünkü sorun bende değil spermde.memorial o anlamda bana göre başarısız bi hastane kızlar siz olumlu sonuç aldınız hep ama zor olan ben ve benim gibiler.sonuta bu onların başarısızlığı,burdaki doktorumda dedi papaz her zaman pilav yemiyor diye :)) bak olumsuz da olabiliyor dedi haklı olarak.ben sonraki denememi de orda yaptıracağım çünkü bundan daha da iyisi yok,en iyisiyle bile olmuyorsa vardır bi nedeni.teknikler,laboratuarlar,doktorlar en iyi ama sonuç sıfır.dolayısıyla benim için hiçbir önemi yok :) çocuğu olmayan da çevremde çok insan var.psikolojisi en iyi olan biziz bol bol geziyoruz.allah sizinkileri size bağışlasın inşallah..
Sen gonlunu temiz tut canim..Bizlerde ayni yollardan gectik..ilk tedavimde paylasim yaptigim topik vardi cogu gebe kaldi ben ise negatif sonuc aldim..hep dua ettim dua aldim..bi sonraki tedavimde bende onlara katildim .4 senelik dostlerim simdi evlatlarimiz hakkinda paylasimlar yapiyoruz.Dost edinmek guzeldir. iyi yonden dusun hamilelerin bol bol duasini al..Merkez hakkinda yazdiklarini net olarak anlayamadim ama sonucu %100 merkeze baglama canim..Nasipten otesi yok..Soylemesi kolay diyeceksin ama hep yasadik.Rabbim ol desin ne mucizeler okuduk tedaviye gerek kalmadan..inancla,sabirla,dua ile canim..