Ben tüp bebek tedavimden bir ay önce ağustosta bırakmıştım. O gün bugündür de içmiyorum. Sigarayı bırakmak tamamen istek işi. Motivasyon ile ilgili. Sigara içmeyi istediğin her an bebeklerini düşün.

Sigara içersem onlara kavuşmam zorlaşır de. Sigaranın yumurtalarını bozduğunu aklına getir. Bunlar işe yarıyor. Bir de ben işyerinde öğlen araları hep yürümüştüm. Bol bol da su içtim. İnşallah bırakırsın.. Gerçekten de yumurta kalitesini olumsuz etkiliyor. Rahime giden kan akışını da yavaşlatıyor.
Mucizem hayırlı uğurlu olsun canım..

Sen bizim üstadımız olacaksın

Seninle öğreneceğiz süreci.. İnşallah da senin mutlu haberini alınca İncimle ben de çok umutlanacağız
Canım birşey soracağım. Adetin 21. günü mü hastaneye gittin ? Yoksa öncesinde gitmiş miydin ? İlaçlar bitince adetin gelmeme ihtimali var mıymış :26: Gelmezse ne yapıyorlarmış ? Çok soru sormadım dimi

Gözlerim doldu...

Orası tam hayatın merkezi.. Ümitler, sevinçler, heyecanlı bekleyiş.. Allah'ım tüm kuzucukları en kısa zamanda annelerine kavuştursun.. Derin ve Deniz'i de 90 gündür orada olan ikiz delikanlıları da tez zamanda yuvalarına ulaştırsın

Hilburum çok az kaldı. Eşine söyle dayansın. Üzülürse sütü kesilir

Senin gibi esprili bir anneleri olduğu için çocukların çok şanslı...

Medical değerin gayet iyi yükselmiş. Moralini bozma. Allah yavrucuklarını sana bağışlasın.. Sen iyi düşün ki bebişlerin de annelerinden güç alsınlar
İncim özletiyorsun kendini..

Sensiz burası eksik geliyor bana