• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba herkese...
olumsuz bir tüp bebek denemesinden sonra (yine istda bir merkezde) yeni bir merkez ararken karşılaştım bu topikle. sanırım herkes memnun. benim denememin olduğu merkezden memnun kalamadım. ilgisizler ne yazık ki.para hedefliler. memorial şişli ulaşım olarak da uygun görünüyor. beni de alın aranıza :)
aramıza hoşgeldin canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin çok bekletmeden
selin hoşgeldin almazmıyız aramıza sen merak etme başarılar canım..

zambakım iyiyim senden haberler bekliyoruz sen nasılsın bulantı falan başladımı karın çıkıyomu yani transfer sonrası gibimi çünkü şuan bişey yok bende sende mutlaka vardır
çok şükür bende iyiyim canım öyle sürekli bulantım olmuyor genelde sabah ve akşamları oluyor ama çıkarmıyorum
alt karın kısmımda doluluk hissediyorum hafif şişlik var transferden biraz daha dolgun duruyor şuan çok uykym geliyor ve acıkıyorum
bukadar canım darısı başınıza az kaldı sizlerde yazıcaksınız teker teker bunları
Canım benimkisi uzun protokol olacak. Tedavi için adetin 21. günü gideceğim. O tarih için randevu almam gerekiyor. Adetimin ilk günü alırım artık :31: Tedavi sırasında onlar arayıp randevu veriyor. O süreci biliyorum.

Anladım mucizem.. Sağol bilgi verdiğin için :38: Gelişmeleri ve güzel haberlerini bekliyoruz. :16:Senin de yumurta sayını arttırmak için mi uzun protokol yapıldı ? Benim geçen tedavide 12 yumurta görünmesine rağmen 5 tanesi hızlı büyüdü. Diğerleri yetişemedi. O nedenle uzun protokole karar verildi. :31:

Canım inşallah laparoskopiye gerek kalmadan mucizen sana gelecek :34: Dualarımız bunun için :16:

Oyy kıyamam. Bunun için ağlama canım :38: Sen hastaneye git. Nur Hanım seni mutlaka araya sıkıştırır. Nur Hanım yoksa bile müsait bir doktora yönlendirirler.

Hoşgeldin Selinciğim.. Yeni tedavinde inşallah bebişine kavuşursun.. :16:

Günaydın Zambakımmm. Yağmurlu bir İstanbul günü :31: Mğbarek cuma.. Bu mübarek günün hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :16:
günaydın canım benim
canı gönülden aminnnn diyorum canım hayırlısıyla sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Selam kızlar valla Merkez'den randevu almadan gitmeyin derim ben çünkü bi kez ben bu sekilde gittim ama ne yaptıysam görüşturmediler doktorla not bıraktım en son şansa bırakmayın bence çünkü uzak yer sonuçta bu arada selin hosgeldin aramıza ne zaman tedaviye başlamayı düşünüyorsun
selam canım tamamen söylediklerine katılıyorum görüştürmüyorlar gerçekten
canım kontrolün varmış bugünn güzel haberlerle gel inş....

yerim ben o kuzularıııı

3 kez kullanabiliyosun canm ben birebir konuştum her kullanmada indirim biraz daha az oluyorrr

günaydın canımmm iyiyizz heyecanla bekliyorz senin gibiiii seninde güzel haberlerini bekliyoruzzzz

hoşgeldinn canımmm inş.. doğru yerdesinnn burası bir aile sıcaklığı hissettirecek sana :)))

canımmm inş... yarın yaptırıcammm ama daha bi heyecanladımm.dünden beri iki idrar tahlili yaptımm ikisindede hafif pembe çıktı :52::52::52: çatlatmanın etkisi geçmiştir değilmi
mikrommmmm sen idrar testi yapıp çift çizgiyimi gördün
tebrik ederim arkadaşım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh ay çok sevindimmm
hemen kan testinide yaptır allahım çok şükür
ama yinede korkuyorum benim için sonrası çokk önemliii inş.. benimledirler ve bırakmazlar beni yarı yoldaa
at o korkuları içinden hep pozitif düşün allahın izniyle bu sefer sağlıkla kucaklıcaksın kuzunu / kuzularını
Günaydın hayırlı cumalar :16:

Şöyle son sayfalara bir göz attım :52: Mikrooo hemen test yaptır çatlarız yarına kadar :52: Dün de dedim bebeklerin seninle inş. Ayyy çok heyecanlııııı :52:

Happy nasılsın kuzum?

Kızlar eltim doğumda şu an. Kayınbiraderimle konuştum. Telefonu kapattıktan sonra bir başladım ağlamaya :5: Ne büyük bir heyecanla bekliyorlar... Nasıl özendim anlatamam...
Allah'ım bize de nasip eder inş. o günleri görmeyi. Birazdan yine arayacağım. Telefonda ağlamazsam iyidir :5:
günaydın incim sanada hayırlı cumalar
incim canım rabbim şu mübarek günün hürmetine bu sene içinde hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve eşine hasretin özlemin son bulsun canım ağla boşalt kendini sakın biriktirme kendimden biliyorum sonra daha kötü oluyor ama sonra toparlan ne olur herşey yoluna giricek canım arkadaşım

beyazzmbak atlamış olabilirim kusura bakma 7 haftadasın keseyi görmek için dr gittin mi? aynı zamanda kalp atışlarını da duyabiliyor musun acaba? çoğu 5 haftalıkken keseyi görüyormuş
ne kusuru canım malesef daha göremedim pazartesi allah izin verirde bişi olmazsa görücem inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum
kızlarr nur hanıma mail attım sagolsun dönmüş bana hemen..
pazar günü muayne olmaya gidiyorum..
çağırdı tekrardan..
canım çok sevindim hadi güzel haberler bekliyoruz inşallah önemli bişi yoktur

Bugün arkadaşa gideceğim, akşama da başka bir program var. İyi denk geldi.

süper olmuş git gez canım kafan dağılsın biraz :16:

merhaba hamile kizlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum ve ayrica mikroyuda.cok asamalardan gecen biri olarak o bunu fazlasi ile hak etti.tebrik ederim canim

Günaydın hayırlı cumalar :16:

Şöyle son sayfalara bir göz attım :52: Mikrooo hemen test yaptır çatlarız yarına kadar :52: Dün de dedim bebeklerin seninle inş. Ayyy çok heyecanlııııı :52:

Happy nasılsın kuzum?

Kızlar eltim doğumda şu an. Kayınbiraderimle konuştum. Telefonu kapattıktan sonra bir başladım ağlamaya :5: Ne büyük bir heyecanla bekliyorlar... Nasıl özendim anlatamam...
Allah'ım bize de nasip eder inş. o günleri görmeyi. Birazdan yine arayacağım. Telefonda ağlamazsam iyidir :5:

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.
İnci lütfen kendini böyle yıpratma.Sende o duyguyu yaşayacaksın.Ben inanıyorum.Hergün burdaki herkes için ve tün bebek isteyenler için dua ediyorum.İnşallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alacağız.
Mikrocuğum herkesi merakta bıraktın.İnşallah seninde güzel haberini burdan okuyacağız.

Selam kızlar valla Merkez'den randevu almadan gitmeyin derim ben çünkü bi kez ben bu sekilde gittim ama ne yaptıysam görüşturmediler doktorla not bıraktım en son şansa bırakmayın bence çünkü uzak yer sonuçta bu arada selin hosgeldin aramıza ne zaman tedaviye başlamayı düşünüyorsun
hamılemısın bılmıyorum canım ama hamılelerı acıl durumda alıyorlar ben 2 kere gıttım aldılar..butun muayene testlerımı orda yaptırdım.suan bıle bebegımle gıttıgımde aradan alyorlar bızı gorusuyoruz cıkıyoruz
canım dün 3 gibi yaptım hafif pembe çıktı sabah kalkınca yine yaptım yine pembe çıktııııı
ayyy mıkrommm cok heycanlandımmmm
sana ödemeli attımmm nerdesinnnn:52::52:
ılk ıncıye mı soyluyon ne yapıyonnnn gıt kan testı ver beklıyorum vallaaaaa...sımdı catlıycammm:21::21::21:

Bebek gelmiş... Hoş gelmiş... Allah'ım sağlıkla büyütmelerini nasip etsin, güzel günlerini göstersin inş.
Eşim amca olmuşum diye mesaj atmış, iyice koyverdim :14:[/QUOTE

Incim seni cok iyi anliyorum su anda canim.. Ama ne olur uzulme sakin bizim de olacak insallah. Ben dusuk yaptigimda eltim bana nispet yapar gibi o ay hamile kaldi. Ama allah buyuk bizim de olacak vakti zamani gelince... Bu arada sende yengen oldun gozunuz aydin.:)))

Bebek gelmiş... Hoş gelmiş... Allah'ım sağlıkla büyütmelerini nasip etsin, güzel günlerini göstersin inş.
Eşim amca olmuşum diye mesaj atmış, iyice koyverdim :14:[/QUOTE

Incim seni cok iyi anliyorum su anda canim.. Ama ne olur uzulme sakin bizim de olacak insallah. Ben dusuk yaptigimda eltim bana nispet yapar gibi o ay hamile kaldi. Ama allah buyuk bizim de olacak vakti zamani gelince... Bu arada sende yengen oldun gozunuz aydin.:)))

merhaba inci arkadasim.benimde esimin oglunun hanimi hamile su anda.dünyalar onlarin oldu dünya benim basima yikildi hem sevindim onlar adina hem kandimi cok kötü hissettim.birde dün ordaydim kiz bana anlatiyor igneden iplige nasil olmus nasil test yapmis nasil sevinmis.ne hissetmeliyim.tabiki kendi sevincini payalasiyor ama adres yanlisti.ne bilim belki sacma ama öyle rahatsiz oluyorum.bide dogum yaptigini düsünün .ne yapicam nasil davranicam.hamile oldugunu duydugumda iki gün aglamaktan kendime gelemedim.esim nasil davranacagini sasiriyor tabikide sevinmek en dogal hakki ama onun sevinci bana batiyor.yani böyle bir garip durum.ben seni cok iyi anliyorum.bizi bizden baskasi anlamaz.ablalarim bana diyorki ahhhhh ne güzel bak iste kendi cocugun gibi seversin babaanne oldun ne güzel falan diyolar.bu ne demek.onun icin uzul uzul ama yine ayaga kalk

meryemcigim sana bisey soracagim.senin doktorun kimdi canim .ayrica benden rahim filmi istediler sende yurt disindasin.bilmiyorum orada yasakmi .murat bey iletisimde benim ile. bende kendisine histeroskopi olacagimi söyledim.tani amacli.ayrica seninde amh 0.4 sanirim benimde öyle cikti ameliyatlardan dolayi ama.onun icin dikkat et

meryemcigim sana bisey soracagim.senin doktorun kimdi canim .ayrica benden rahim filmi istediler sende yurt disindasin.bilmiyorum orada yasakmi .murat bey iletisimde benim ile. bende kendisine histeroskopi olacagimi söyledim.tani amacli.ayrica seninde amh 0.4 sanirim benimde öyle cikti ameliyatlardan dolayi ama.onun icin dikkat et

Merhaba canim benim doktorum nur hanimdi ama kendisine bir kere muayene oldum sadece... Ben memoriale gittigimde benim elimde rahim filmi vardi canim Halit bey istemisti turkiyede yapmistim bende rahim filmini.. Bir kere histeroskopi oldun onun disinda herhangi bir ameliyat gecirmedim... Evet malesef benim amh de 0,5 yani dusuk

kızlar 10 gündür misafirim vardı ablamlar teyzemin kızı yeğenler pazar günü gittiler ben de bikaç gün ev temizle çamaşır derken giremedim herkezi çok merak ettim gece de adet oldum öldüm ağrıdan bugün bişey yapmadım geldim buraya biraz geçmişe bakıyım neler olmuş :10:

canım benimmm mucize gelmiş hoş gelmiş çok şükürler olsun inşallah kan testiyle dahada mutluluğumuz artacak inşallah

ayyy mikro hamileymiş çookkkkkk sevindimm sanırım 8.denemesiydi inşallah kan testi de fazla fazla çıkacak mikrocum allah tamamına erdirsin inşallah canım:nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar merhaba..
bende memorialde tedaviye başlıycam inşallah..
şubat 23-24 gibi adet olacağım sanırım..
bende lap oldum nur hanımk ve semra hanım yaptı lap.
tüplerimin ikiside alındı..aralık 24 te lap oldu..
nur hanım şubat adeti ile başlayalım dedi..
kısmetse inşallah şubatta bende başlıycam..

arkadaşlar merhaba..

hayırlı tedaviler diliyorum arkadaşım inşallah sonucun pozitif olur

arkadaşlar merhaba..

hayırlı olsun hoşgeldin şubat ayı çok bereketli geçiyor inşallah sende bundan nasibini alırsın

hayırlı tedaviler diliyorum arkadaşım inşallah sonucun pozitif olur

hayırlı olsun hoşgeldin şubat ayı çok bereketli geçiyor inşallah sende bundan nasibini alırsın

teşekkürler.. inşallah canım.. İnşallah berketi bana da yansır, bende nasiplenirim inşallah.. ne diyeyim..
Rabbim bu yolda olan herkeze yardımcı olsun..Fazla bekletmesin inşallah..

arkadaşlar merhaba..

:16::16::16: hayırlı olsun cnmmm:nazar:

Back
X