Merhaba ben, önder hocam da laparoskopik kist ameliyatı oldum. Kist ve miyom ameliyatı konusunda kesinlikle uzman bir doktor. Antep'te 7 cm'lik çikolata kisti tanısı konuldu ve ameliyat olmam gerektiği söylendi. Araştırma ve tavsiye sonucu tıp fakültesinde bir Prof doktora muayene oldum kendisi ameliyat olmam gerektiğini i, ameliyatı kapalı ameliyat yöntemiyle yapacağını ama kist büyük olduğu için açık ameliyata dönüştürebilceğini söyledi, başka yolu olmadığını ve yumurtalığı kistten temizledikten sonra yakma yöntemi uygulayacağını söyledi.Kendisi Prof olduğu ve başka bir doktorun özel tavsiyesi ile gittiğim için, kendisine güvenmek zorunda kaldım ve ameliyat günü aldım. Ama ameliyata 1 gün kala kendisi hakkında olumsuz birçok şeyi öğrendim ve ameliyatı iptal ettim ve artık kendi araştırmalarım sonucu iyi bir doktor bulmaya karar verdim. İnternet üzerinden kist ameliyatı konusunda uzman doktorları araştırdım ve önder hocamı buldum. Gerek hasta yorumları gerekse anlattığı uygulama yöntemleri doğru ve güven verici geldi. Hemen randevu alıp ankaraya geldim ve ilk görüşmeden 4 gün sonra ameliyat oldum. Ameliyatım gayet iyi geçti, ağrısız sızısız. Ameliyat sonrası 5. Günde işime döndüm. Şuan kendimi gayet iyi hissediyorum ve kontrol sonrası herşeyin yolunda olduğunu gördük. Yumurtalıklarıma zarar vermeden beni kistimden kurtardı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.