- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
-
Merhabalar umarım görürsünüz mesajımı baya zaman olmuş çünkü. Bende menogon kullanıyorum 4 kullandım bugün kontrol um vardı pazartesi ye kadar devam et dedi sıkıntı olmadığını söyledi ama içim bi tuhaf bilmiyorum bende anne olmak istiyorumRica ederim canım.bütün iğneleri göbekten vurdum.transfer sonrası enox iğne kullanmaya başladım bende ağrı yanma morarma yapan bu oldu.göbek hassas geliyor sanırım.
İlk tüp bebek tedavim benim.2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.ikisi de tutmıt çok şükür.keseleri gördük.kalp atışı var sırada Allah'ın izniyle.çok teşekkür ederim canım darısı sana olsun güzel haberler al inşallah.
Ağrı sızı şikayet in varsa Dr mutlaka haber ver.yardımcı olacaktır her şey gönlünce olsun
Hayırlısı olsun. Ben de bu ay menagon kullandım. 3 kutu kullanmama rağmen iki yumurtanın gelişmiş. Geriye beklemek kaldı.Merhabalar umarım görürsünüz mesajımı baya zaman olmuş çünkü. Bende menogon kullanıyorum 4 kullandım bugün kontrol um vardı pazartesi ye kadar devam et dedi sıkıntı olmadığını söyledi ama içim bi tuhaf bilmiyorum bende anne olmak istiyorum
Dün çatlatma iğnesi oldum yatın sabah 9 da aşılama olacak merak ediyorumHayırlısı olsun. Ben de bu ay menagon kullandım. 3 kutu kullanmama rağmen iki yumurtanın gelişmiş. Geriye beklemek kaldı.
Ben de dün çatlatma iğnesi vuruldum. Bu ay aşılama yapılmayacak. Doğal yolla deneyeceğiz. Olmazsa sonra aşılama. Ben de merak içindeyim.Dün çatlatma iğnesi oldum yatın sabah 9 da aşılama olacak merak ediyorum
Benim aşılamam oldu inşallah güzel haberler alırız şekerimBen de dün çatlatma iğnesi vuruldum. Bu ay aşılama yapılmayacak. Doğal yolla deneyeceğiz. Olmazsa sonra aşılama. Ben de merak içindeyim.
İnşallah :)Benim aşılamam oldu inşallah güzel haberler alırız şekerim
Merhabalar umarım görürsünüz mesajımı baya zaman olmuş çünkü. Bende menogon kullanıyorum 4 kullandım bugün kontrol um vardı pazartesi ye kadar devam et dedi sıkıntı olmadığını söyledi ama içim bi tuhaf bilmiyorum bende anne olmak istiyorum
Ben de göbekten vuruldum . İnşallah güzel haberler alırsınızmerhaba arkadaşlar bende menagonla tüp bebek tedavisi görüyorum yunurta gelişiminin sonlarına yaklaştım bazı sitelerde menegon kalçadan tapılmalı yazmış ben göbekten yapıyorum çok korktum hemen hemşireyi aradım göbekten yapabilirsin dediinşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Selam, ben üç kutu kullandım. Toplamda 10 gün kadar kullanmış oluyorum. Çünkü 2 toz+1 su, ertesi gün 1 toz +1 su şeklinde vurulmuştum. Kendimiz vurabiliyormuşuz ama bana doktorum kendi vurdu. Bende insülin direnci çıktı, iki kutu menagona rağmen yumurtam büyümemişti. Şeker ilacı başlayıp bir kutu daha menagon kullandım. 2 yumurtam büyümüştü. Yumurtam 20 mm. olunca çatlatma iğnesi kullandık bir tane.Kist ihtimali bu tarz tedavilerde olabilir. Bende olmamıştı. Umarım iyi sonuçlar alırsınızSelam kızlar menagonla hamiş kalanlarınızı görüyorum, Allah hayırlı evlat eylesin hepsiniBende adetimi bekliyorum menagon denicez nasıl bir süreç biraz bahsedebilirmisiniz, kaç gün iğne vuruldunuz, kendiniz yabailiyomusunuz, sonrasında çatlatma mı yapılıyor, kist yapma ihtimali varmıdır
Çok teşekkür ederim yanıtınız için, ümidi kesmemek lazım, inşallah fazla beklemeden alırız sonuç yoksa insan bi karamsarlığa kapılıyo malesef, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim, uzun ömürleri olsun bebişinizinSelam, ben üç kutu kullandım. Toplamda 10 gün kadar kullanmış oluyorum. Çünkü 2 toz+1 su, ertesi gün 1 toz +1 su şeklinde vurulmuştum. Kendimiz vurabiliyormuşuz ama bana doktorum kendi vurdu. Bende insülin direnci çıktı, iki kutu menagona rağmen yumurtam büyümemişti. Şeker ilacı başlayıp bir kutu daha menagon kullandım. 2 yumurtam büyümüştü. Yumurtam 20 mm. olunca çatlatma iğnesi kullandık bir tane.Kist ihtimali bu tarz tedavilerde olabilir. Bende olmamıştı. Umarım iyi sonuçlar alırsınız
Amin, teşekkürler. İnşallah siz de bize güzel haberler verirsiniz.Çok teşekkür ederim yanıtınız için, ümidi kesmemek lazım, inşallah fazla beklemeden alırız sonuç yoksa insan bi karamsarlığa kapılıyo malesef, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim, uzun ömürleri olsun bebişinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?