Menogon iğne kullananlar :/

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.697
208
Arkadaşlar herkese merhaba , adetinin 21. Günü ile önce yumurtlamayı baskılayıcı iğne kullanmaya başladım , 3 gündür de paralel olarak menogon kullanıyorum . Daha önceki iğnelerde hiç böyle olmamıştı fakat simdi 3 gündür iğne vurulan yerler , resmen arı sokmuş gibi kızardı ve yürürken bile acıyor:/

Bazıları menogon'u kalçadan vurmuş ,ben göbekten yapıyorum. Acaba kalçadan daha mi iyi ki? Aranızda menogon kullanan var mı? Varsa göbekten mi yoksa kalçadan mi vuruyorsunuz ? Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşım ben menagonu göbekten vurmuştu.bende sürekli kaşıntı olso vücudumda.hemşire menagon kaşıntı yapar demişti.

Canım cevabın için çok teşekkür ederim . Bende kasinti yok ama iğne olan her nokta kızarıyor ve ağrıyor. Bugün de kasık agrım var senin de bebeğin hayırlı olsun
Kacinci denemendi??

Menagonu ben de göbekten yaptım. İğneyi yaparken batırdıktan sonra (ilacı basmanın tam tersi) hafifçe geri çek bak bakalım şırıngaya kan geliyor mu. Kontrol et ki damara gelmesin. Bazen de sinire mi denk geliyor neyse, o maalesef acıyor bir süre. Bir de sıradaki iğneyi şişen yere değil de başka yere yap ki önceki doluluk yumuşasın.

Rica ederim canım.bütün iğneleri göbekten vurdum.transfer sonrası enox iğne kullanmaya başladım bende ağrı yanma morarma yapan bu oldu.göbek hassas geliyor sanırım.
İlk tüp bebek tedavim benim.2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.ikisi de tutmıt çok şükür.keseleri gördük.kalp atışı var sırada Allah'ın izniyle.çok teşekkür ederim canım darısı sana olsun güzel haberler al inşallah.
Ağrı sızı şikayet in varsa Dr mutlaka haber ver.yardımcı olacaktır her şey gönlünce olsun

ikinizi de tebrik ederim , darısı bana inşallah. Çok teşekkürler cevaplar için . Yarın kontrolüm var , yumurtalar büyüdü mü ne alemde onlara bakılacak:) heyecanliyim ..

Merhabalar umarım görürsünüz mesajımı baya zaman olmuş çünkü. Bende menogon kullanıyorum 4 kullandım bugün kontrol um vardı pazartesi ye kadar devam et dedi sıkıntı olmadığını söyledi ama içim bi tuhaf bilmiyorum bende anne olmak istiyorum

Hayırlısı olsun. Ben de bu ay menagon kullandım. 3 kutu kullanmama rağmen iki yumurtanın gelişmiş. Geriye beklemek kaldı.

Canım dilerim en kısa sürede olumlu , güzel haberleri alırsın Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah ...

merhaba arkadaşlar bende menagonla tüp bebek tedavisi görüyorum yunurta gelişiminin sonlarına yaklaştım bazı sitelerde menegon kalçadan tapılmalı yazmış ben göbekten yapıyorum çok korktum hemen hemşireyi aradım göbekten yapabilirsin dedi inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Ben de göbekten vuruldum . İnşallah güzel haberler alırsınız

Selam kızlar menagonla hamiş kalanlarınızı görüyorum, Allah hayırlı evlat eylesin hepsini Bende adetimi bekliyorum menagon denicez nasıl bir süreç biraz bahsedebilirmisiniz, kaç gün iğne vuruldunuz, kendiniz yabailiyomusunuz, sonrasında çatlatma mı yapılıyor, kist yapma ihtimali varmıdır

Selam, ben üç kutu kullandım. Toplamda 10 gün kadar kullanmış oluyorum. Çünkü 2 toz+1 su, ertesi gün 1 toz +1 su şeklinde vurulmuştum. Kendimiz vurabiliyormuşuz ama bana doktorum kendi vurdu. Bende insülin direnci çıktı, iki kutu menagona rağmen yumurtam büyümemişti. Şeker ilacı başlayıp bir kutu daha menagon kullandım. 2 yumurtam büyümüştü. Yumurtam 20 mm. olunca çatlatma iğnesi kullandık bir tane.Kist ihtimali bu tarz tedavilerde olabilir. Bende olmamıştı. Umarım iyi sonuçlar alırsınız

Çok teşekkür ederim yanıtınız için, ümidi kesmemek lazım, inşallah fazla beklemeden alırız sonuç yoksa insan bi karamsarlığa kapılıyo malesef, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim, uzun ömürleri olsun bebişinizin

Arkadaşlar umarım herkes emeklerinin karşılığı olarak evladını kucağına alır ❤
Ben geçen sene bu zamanlarda tedaviye başlamıştım (tabi öncesinde aşılama vs.vardı) insan herşeyi unutuyor ,neyi ne kadar kullandığımı hatırlamıyorum söyleyebileceğim tek şey lütfen pozitif olmaya çalışın ... sonucu herseye değer

Amin, teşekkürler. İnşallah siz de bize güzel haberler verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…