Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay 6.kezki klomen bitti bi kistim vardi ve yumurta rezervelerin cok iyi dedi dr bu ay 25 de bekliyorum varsa süper yoksa banada menopur dedi bende tereddüt teyim ve ben kibristayim bu ilaci sgk karsiliyormus ama burda karsilamiyor maliyetli olcak senin sondurumu yazarmisin2yillik evliyim pkom var bu ay menopur iğneye başladık doktorum ilk aşamada aşilamayi tavsiye etmedi bende istemedim zaten iğne ile yumurtaları uyarıp doğal yolla hamile kalmayı denicez bu yolla hamile kalan var mi yardımlarinizi ve tecrubelerinizi bekliyorum
Bende bu ay 6.kezki klomen bitti bi kistim vardi ve yumurta rezervelerin cok iyi dedi dr bu ay 25 de bekliyorum varsa süper yoksa banada menopur dedi bende tereddüt teyim ve ben kibristayim bu ilaci sgk karsiliyormus ama burda karsilamiyor maliyetli olcak senin sondurumu yazarmisin
Ben bugün yine kontrole gittim yumurtalarim hiç buyumemis 3gun daha kullanicam olmazsa bu ay iptal edilecekCanım ya allah yardim etsin evlat güzel cok güzel bi şey benim bi oğlum var 2. Için bu çaba ve ilkinde de klomen ile oldu 6 ayda yok diye aşılama diye gittim ikiz gebelik dedi dr ama biri düştü oğlum 9 yaşında testler negatif çıktımi üzülmuyorum bi tanem var çok şükür rabbim herkese versin sanada inşallah
Ben kocaeli deyim burda prof.Semih özeren var ona gidiyorum ama baktım benim prof.luk isim yok çünkü her doktor aynı tedaviyi uyguluyo biraz masraflı oluyor hem muayene hem ilaçlar bu ay olmazsa bidahaki ay başka doktora gidicemCanim ya hayırlısı sabır bitti dediğin anda değişiyor herşey benim ilk gebeliğim ve sonrasi çok daha vahimdi doktor çok önemli benim ozamanlarka doktorum çok iyi idi sana ne yapalim değil ne istiyorsun bebekmi tamam olur bana güven tedavime güven dedi ve oğlum var şükür sen nerdesin kime gidiyorsun
İnşallah canım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bugün yine gittim yumurtalar buyuyo çok sukur ignelere devam suanlik yumurtalar 16milimi geçene kadar dedi bugün 14milim olmuş ve birden çok yumurtam varmış doktor umutlu konuştu inşallah bu ay olucak ama artık ignelerden kalcam çok aciyo inşallah bu hafta olurda daha iğne vurulmak zorunda kalmam :)Ben van dan ankara gata ya iskender Başer hocaya gidiyordum 8 yil önce 280 tl idi muayenesi ama 3kez felan gittim 1yil sürmedi idi bana bi isim yazardi ona giderdim o kişi bana yapilcaklari der birlikte gider yapardim sonuclari bana getirir ben hocaya giderdim ilaçlar sgk karsiliyandan olurdu karsilamayanida rapor çıkartıyordu dr muayenesi hariç hiç ücret ödemedim bi igne yazmisti rapor cikartmistim kolayda olmuştu sende umduğunu bulursun inşallah rabbim hayirli evlatlar nadip etsin hayirli zamamlarda
Bugün gittim kontrole solda 2tane 17-18 milim olmuş sagdakilerde 15-14 milim 3 tane ignelere son verdik bu akşam catlatma iğnesini vurulcam inşallah tutar bu ay dua et benim için :)Ee maşallah iyi haberlerini yaz lütfen ben bu ay gunde 5 klomen kullandim 6 gün ateş basmalari cok zor 26 sini bekliyorum göğüslerim kasiniyo şişti ve arada tatli uyku basıyor ama klomen de yan etkileri gebeliğe benziyor ve gününde geçiriyor ama benim bi cocugum var allahim olmayan isteyene versin