- 12 Şubat 2015
- 273
- 65
- Konu Sahibi loveispink
Merhaba benim ilk klomen kullanışım ve 21.Martta adet oldum. Diyelim 21.Nisanda olmadım ve 5 gün geçti hamilelik olabilir mi??? Yani klomen adeti zamanında sağlar mı???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay ilk defa klomen kullandım senin gibi klomen sadece yumurta geliştirici ve çatlama sağlayıcı bir ilaç sanırım çünkü benim adetime 2 gün kala drum bana adet söktürücü verdi yumurtam çatlamış olmasına rağmenMerhaba benim ilk klomen kullanışım ve 21.Martta adet oldum. Diyelim 21.Nisanda olmadım ve 5 gün geçti hamilelik olabilir mi??? Yani klomen adeti zamanında sağlar mı???
Canim 21 martta oldum.pko var duzensizz benim 15 gun gecikiyor 6 nisan yumurtlama oldu[/QUOTE
Hemen drndan randevu al sana ilaç yazsın çünkü eğer gebelik oluşmadıysa kist yapabiliomuş
Catlamadiysa kistte donusuyor benimde adetlerim duzensiz bu ay klomen kullandim adetim gecikirse bir hafta bekleyip test yaparim gebelik yoksadoktora gitmeyi dusunuyorumCanim benim 19 mm olmustu. Yumurtlama olduktan sonra bebek yoksa neden adet olmuyoruz ki??? 19mm kist mi oluyo adet olmayinca??
Adetin yumurtaların Çatlamasıyşa pek alakası yokmuş sanılanın aksine rahimin kalınlaşmasıyla alakalıymış drum bana adet olmadan da hamile kalabilirsin demiştiCanim benim 19 mm olmustu. Yumurtlama olduktan sonra bebek yoksa neden adet olmuyoruz ki??? 19mm kist mi oluyo adet olmayinca??
O zaman ben bekliyeyim yani 6 yada 7 sinde catladi. 18 i bugun çıkmadı. 7 si olsa 11.gun oluyor. Yaa en cok üzüldüm şey hamile olan yakin bi arkadaşımın beni hastalıklı gibi gormesi ve kendisi 8 ay sonra hamile kalmasina ragmen bilmislik yapmasi. Bide bana habire bebek soyle boyle diye surekli anlatmasi ustune benden hamile kalınca uzaklasmasi. Halbuki ben hep destek oldum kendime uzulsemde hic belli etmedim ve kiskanmadim cunku Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur yani. Bilmiyorum moralim cevremdekilere cok bozuluyor. Herkes hamile kimseyi kıskandım asla. Hepsi saglikla evlatlarini alsin kucagina ama benide kirmasinlar artik. Psikolojik olarak coktum yani. 28 yasina gircem ve kısır gibi hic bebegim olmayacak sanki moralim cok bozuk kimseyle paylasmiyorum
Kızlar Merhaba tecrubenizden bende yararlanmak istiyorum.(sunuda belirteyim geçen sene pko var demişti doktorum ve adet düzensizliğim var halen daha devam etmekte) Ayın 3 ünde klomen kullandım 5 gün sonunda muayene gittim ve sağ yumurtaligimda 18 mm civarı çok guzel 2 yumurta oluşmuş dedi doktorum mutlaka yapalım dedi. 12 sinde pregnyl çatlatma iğnesi oldum ve tam 1 hafta oldu yumurtalıklarim da igne vuruldugumdan beri zonklamalar var akinti da var. 1er gün arayla ilişki yaşadık 1 hafta boyunca acaba tutunmus mudur bebeğim kızlar ?hiç ümidim yok biraz moral arıyorum ne diyorsunuz ?
Canım ben çatlama iğnesi yaptırmadım ama yapanların diyişine göre iğnenin etkisi varmış. Bende senin gibiyim. İnş tutmuştur. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. En büyük sorun stres etmemiz o yuzden biraz sakin kalmak lazım