- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.219
- 333
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
K.v ile sorun yaşamıyorum. Görümcem yok. Buradaki konulara bakıyorum da belki de o yüzden sorun yaşamıyorum.Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
not: ölen değil yasayan kv görümce :))))))
İyiyiz çok şükür çok sık görüşmüyoruz zaten ayda bi iki bazen kv bulaşık bile yıkatmaz bana sevdiğim yemekleri yapar sağolsun. Büyük görümcemle aynı kafadayız çok çok iyi birisi farklı şehirlerdeyiz telefon da görüşüyor çoğunlukla ama yapıcak olan her şekilde yapar rabbim iyilerle karşılaştırsınYa cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
Öğretmenlik, neden sordunuz?Mesleginiz nedir
Allah daim etsin mutlulugunuzu ama "sen iyi olursan onlar da iyi oluyo" kismina katilmiyorum.. Oyle fitne, oyle kotu niyetli insanlar var ki, ne kadar iyi olursan ol iyi gecinme şansın yok.. O yuzden, Allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin; kusur arayici, huzursuzluktan beslenenlerle degil..Biz walla superiz...
Yapi meselesi onlar beni sewer ben onlari daha kaynanam gelin dememistir hep kizim der.siz iyi olursaniz onlarda iyi oluyo esinizde dengeyi kurdummu size laf soyletmedimi yemede yaninda yat moduna giriyor.Bide mesafe oldumu tammdir o is
ben de memur olmak istiyorum da o yüzden sordum :) ataması kolay olan bölümleri araştırıyorumÖğretmenlik, neden sordunuz?
katılıyorum. öyle tip insanlar sen iyi oldukça daha da azıyolar seni kullanmaya çalışıyolar iyi niyetini suistimal ediyolarAllah daim etsin mutlulugunuzu ama "sen iyi olursan onlar da iyi oluyo" kismina katilmiyorum.. Oyle fitne, oyle kotu niyetli insanlar var ki, ne kadar iyi olursan ol iyi gecinme şansın yok.. O yuzden, Allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin; kusur arayici, huzursuzluktan beslenenlerle degil..
Benim ki çok iyi niyetlidir o bana ben ona kıyamayız çok fedakar bir kadın yaptıkları ona olan saygımi arttırıyor umarım böyle devam ederYa cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
Yapi meselesi diye bosuna demedim ya canim iste bende siz iyiyseniz onlarda iyi insanlarsa sorun olmuyo ama karsinizdaki insan kotuyse agzimizla kus tutsak yaranilmazAllah daim etsin mutlulugunuzu ama "sen iyi olursan onlar da iyi oluyo" kismina katilmiyorum.. Oyle fitne, oyle kotu niyetli insanlar var ki, ne kadar iyi olursan ol iyi gecinme şansın yok.. O yuzden, Allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin; kusur arayici, huzursuzluktan beslenenlerle degil..
Hayır bastan ne güzel yazmışsın yazmışsın sonra niye laf sonma gereği duydun ki anlamadım ? Biz senin gibilere “senin tuzun kuru tabiiiiiğ” diyoruzGorumcem yok ama kaynanam ve eltimlerle cook iyiyiz. Ozellikle eltimlerle kardes gibiyiz. suan 3 eltiyiz umarim gelecek diger 3 eltide iyi olur. Kaynanam da cok iyidir. Bende tabi onlarin sevgu ve saygılarını hal ve hareketlerimle kazandim zaten. Yani su kaynana görünceye laf atan gelinler sorun bulanlar birazda çuvaldızı kendilerine batırmalı. Tek tarafli olmaz anlasamamazlik
Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
Hayır bastan ne güzel yazmışsın yazmışsın sonra niye laf sonma gereği duydun ki anlamadım ? Biz senin gibilere “senin tuzun kuru tabiiiiiğ” diyoruzbide sen yine de fazla büyük konusma kimin ne olacağı belli olmaz kimin ne yasadığını bilmiyorsun sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?