- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Annemle yengem gelin görümcedir. Ve kardeş gibidirler. Dayıma pek bayılmıyoruz ama yengem bi tanedir. Allah başımızdan eksik etmesin onu. Dayım da çekilecek dert değil. Ha bana sorsanız yengeme layık insan yok yeryüzünde ama napalim ki durum bu.
Boşansa evime alırım yengemi kimselere bırakmam
Bence oda ise yarar :)Ben kayınvalidemden hic pozitif hareket göremiyorum boyle yapmam gerekirse 2 pozitif hareket uydurmam gerekir :)))
Benim görümcem yok kv var . Gerçekten Allah razı olsun ondan harika da bir evlat yetiştirmiş. Birlikte planlar yapmaktan da hoşlanırız. Üç erkek evlat sahibi çocuklarının hepsi de anlayışlı düşünceli çocuklar.Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
not: ölen değil yasayan kv görümce :))))))
Kesinlikle haklisiniz . uzaklik ve beklenti . Yakin olunca surekli gelmeniz bekleniyor.esinizin izinli gunlerini ords gecirmesi bekleniyor.Bi hastane isi bile olsa oglum giturur modunda oluyolar. gittiginiz her yerden yaotiginiz her seyden haberleri oluyo m kisacasi beklenti beklenti beklenti yoruyor bu sefer soguyorsunuz gidesiniz de alttan alasiniz da kalmiuor ne kadar iyimser pozitif llursaniz olun .Ben varım.İkisiyle de gayet iyi geçiniyorum ce çokta seviyorum.Bir kere bile kırıcı yada kinayeli bir laf duymadım.Bence Bunun sebebi arada uzaklık olması Ve bizden tek beklentileri mutlu olmamız.
Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
Sonuna kadar haklısınız karşı tarafın insanlığıyla alakalı iyi huylu sessiz yumuşak olunca ezik görüp laf sokuyorlar ya da tepene çıkıyorlar huysuz olunca da zaten karşı tarafta huysuz olunca kavga gürültü hayattaki şansımız işte"Sen iyiysen onlar da iyi olur" diyenlere çıldırıyorum artık. Karşısındakilerin iyi oluşunu, kendileri iyi olduğundan öyle zannedenler var.
Bugüne kadar yaptığım iyilikleri gösterdiğim saygıyı fedakarlıklarımı anlatsam enayi diye yüzüme tükürürsünüz.
Bugün geldiğim nokta hala aynı; ne bir gün gönülden bi kızım dendi ne bir gün gönülden bi muhabbet edildi.
7 sene sonra ilk defa gönül koydum muhabbetimi kestim. Aylardır aramıyorlar bile beni artık.
Görümcen yoksa kv iyi geçinirsin görümce ortalığı karıştırır genelde
Ne kadar güzel Allah nazarlardan korusunBiz walla superiz...
Yapi meselesi onlar beni sewer ben onlari daha kaynanam gelin dememistir hep kizim der.siz iyi olursaniz onlarda iyi oluyo esinizde dengeyi kurdummu size laf soyletmedimi yemede yaninda yat moduna giriyor.Bide mesafe oldumu tammdir o is
Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?