- 8 Ağustos 2019
- 70
- 44
- 8
- 32
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Valla cnm Bende de aynısı var Başka şehirde olmasında rağmen sürekli annesinde 2 ay kaldığı bile oluyorçok doğru çok. bende de öyle bi gorumce var ki surekli dolduruyor kv kp i. altlı ustlu oturuyoruz kv ile ve gorumcem evli oldugu halde hep burda
başka şehirde olsa iyi canım aynı yerde 1 seneyi nerdeyse burda geçiriyor.. kendi evinde kaldıgı gun sayısı sayılıdırValla cnm Bende de aynısı var Başka şehirde olmasında rağmen sürekli annesinde 2 ay kaldığı bile oluyor
Aynen öyle ilk 8 ay kaynanamla kaldım simdi kendime şaşırdım nasıl dayandın diye kendisi çocuğu kocasıyla birlikte kalıyor bidebaşka şehirde olsa iyi canım aynı yerde 1 seneyi nerdeyse burda geçiriyor.. kendi evinde kaldıgı gun sayısı sayılıdır
Aynen öyle ilk 8 ay kaynanamla kaldım simdi kendime şaşırdım nasıl dayandın diye kendisi çocuğu kocasıyla birlikte kalıyor bide
İnanılmaz bir bağ yok ama biz de kayınvalidem ve gorumcemle gayet iyi anlaşırız mesafe korursaniz kimse haddini asmazYa cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
not: ölen değil yasayan kv görümce :))))))
İnanılmaz bir bağ yok ama biz de kayınvalidem ve gorumcemle gayet iyi anlaşırız mesafe korursaniz kimse haddini asmaz
Yok canım bizim aramızda 2 sokak var görümcem olunca 1 ayda 2 defa görmüşümdür eşim gider gelir ama ben takmam fazla birbirimizden de pek haz etmiyoruz zatensen kurtulmussun sanırım ben aynı yerde olunca her gun goruyorum ve bi cenesi var kı allah susmak bilmez deli gibi bagırır cagırır.. 1 de cocugu var kocası kendi evinde kalıyor.. ben anlamıyorum gercekten
Aynı ayarda bir şeyler söyleyebilirsiniz veya duymazdan gelebilirsiniz. Laf sokmayla bir şey olmaz.bende hep mesafeli olmuşumdur yakın oturdugumuz halde evlerine dahi çok gitmek istemiyorum ve gitmiyorum da ama surekli laf sokma derdindeler. hadlerini fazlasıyla aştıkları oluyor
Linç yemekten korksam da söyleyeceğim. İnsan evlendiği kişinin ailesine çok dikkat etmeli. Çünkü "ben o insanla evleniyorum ailesi ile değil" lafı koca bir yalan. Bal gibi ailesi ile evleniyorsun. İsterlerse aynı evde isterlerse marsta yaşasınlar. Tabi kimse kv sini sevmek zorunda değil ama sevmediğiniz bir kadının oğlu ile evlenmeyin derim ben. Sonuçta o insanı o kadın doğurdu büyüttü ve şekillenmesinde büyük katkısı oldu.
Aynen öyle beni ilk başlarda sadece 2 saat görüşerek ıyyy hiç sevmedim sevmedik demeye başlamışlarBenim kv hiç sevmez beni seviyormuş gibi gösteriş yapar ama hiç sevmez görümcelerim desen aynı keza hep sevmezler. Sebebi ise hiç bişey kendilerince bir imparatorluk kurmuşlar biz be dersek doğru gözüyle bakıyorlar
Bende varım kv ile aram çok iyi 5 yıllık geliniyim 78 yaşında işitme kaybı var gözleri az görüyor çok iyiyiz yani ne dersem ne yapsam çok net duyup göremiyorYa cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
Ya cok merak ediyorum kv görümcesiyle iyi gecinen arasından sızmayan Allah onlardan razı olsun diyen var mı? Nasıl oluyor bu anlatın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?